Ajuntament de Vic

Pepa Plana

MASTERCLASS I ESPECTACLE

Icona Play A càrrec de Pepa Plana
Icona Casa CCVIC La Guixa (Pla del Maset, s/n)
Icona Calendari Dissabte 8 de juny | Icona rellotge 11:00h - 13:30h Masterclass de clown /  Icona rellotge 20:00h Espectacle
Icona euro Masterclass 10€ / Actuació gratuïta
Icona Check Cal inscripció prèvia a la masterclass (disponible a partir del dia 1 d'abril a les 16h)

Pepa Plana

INSCRIU-TE MASTERCLASS

PROGRAMA

La reputada pallassa Pepa Plana presenta a Vic el seu espectacle 'L’Atzar', un entrellat de problemes, casualitats, camins encertats o equivocats amb un nas de pallassa que ho acaba d'enredar tot. Al matí, Pepa Plana oferirà un taller intensiu d'iniciació al clown.

'L’atzar' estrenat al Teatre Tantarantana BCN, és un espectacle inspirat en 'l’Hatzàrdia', de format més reduït tècnicament per així poder viatjar més fàcilment i representar-lo en espais més acollidors.

"Entre tot el fascinant catàleg de criatures humanes, el pallasso és potser l’únic que no coneix el desànim. Mireu amb quin posat seriós i quina admirable perseverança es dedica intensament a buscar solucions quan sorgeixen problemes. Mireu com produeixen solucions brillants les seves neurones. El problema es que cada solució dona lloc a un problema rigorosament nou pel qual caldrà novament buscar solucions que a la vegada provocaran noves dificultats. La vida del pallasso és dura, sí. Sort que sovint intervé l’atzar, amb el seu repertori de feliços accidents, i el pallasso acaba trobant per casualitat el que no buscava."

Fitxa artística:

PallassaPepa Plana
Assessorament Màgia Màgic Andreu
Música Original Lluís Cartes
Vestuari Rosa Solé
Il·luminació Jordi Llongueras
Fotografia Joan Sánchez
Producció La Vaca Flaca / Pepa Plana
Direcció Joan Busquets

PEPA PLANA

Pepa Plana, actriu i pallassa catalana, nascuda a Valls, Tarragona, el 2 de maig de 1965, és un referent nacional en el gènere per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses, destacant com una de les figures europees.

Pepa Plana és una de les poques pallasses nacionals que provenen del món de la interpretació. Llicenciada a l'Institut del Teatre de Barcelona l'any 1989, que després dels seus primers passos va fundar la companyia Preterit Perfecte amb la que varen crear i girar tres espectacles. També va participar en col·laboracions més exòtiques com la companyia turca Sandimay. I no va ser fins al 1998 que va donar el pas definitiu a crear la seva pròpia companyia amb una clara intenció de fer teatre de pallassos pensats per a un públic adult i es així com estrena l'espectacle 'De Pe a Pa', a la Fira de Tàrrega, que després va portar a la Sala Muntaner de Barcelona on es va mantenir vuit mesos en cartell, guanyant poc després el Premi Aplaudiment FAD (1999). (amplieu)

Propostes CCVIC primavera 2019

CENTRES CÍVICS VIC | PROPOSTES PRIMAVERA 2019
MASTERCLASS | EXPERIÈNCIES | XERRADES | ACTUACIONS | SORTIDES | ACTIVITATS LÚDIQUES