Ajuntament de Vic

Rescat esportiu caní

MASTERCLASS - Introducció al mantrailing

Icona Play A càrrec de l’Associació Catalana d’Excursionisme Caní. Organitza: Viakissos.
Icona Casa CCVIC la Guixa (Pla del Maset, s/n)
Icona Calendari Diumenge 25 de novembre | Icona rellotge 10:00h - 13:00h
Icona euro 10€ (pagament in situ)
Icona Check Cal inscripció prèvia. Una inscripció per cada gos (pot venir acompanyat de dues persones màxim). [PLACES ESGOTADES]

PLACES ESGOTADES / INSCRIPCIONS TANCADES

PROGRAMA

Sessió intensiva per descobrir aquest esport per a gossos, que consisteix en el rastreig i la recerca de persones a partir d’una olor de referència, de forma lúdica. Sistema Kocher.

 > Recepció, presentació del mantrailing i nocions teòriques.

 > Exhibició dels exercicis per part dels beagles mestres.

 > Pràctiques amb tots els assistents, amb el suport dels instructors canins.

Material necessari: una corretja llarga, arnés (o collaret diferent al que porten normalment), joguina o menjar que li agradi al gos, peça o mocador de la persona que farà de figurant.

Es recomana ser dues persones per cada gos (guia i figurant), però si no és possible no hi ha cap problema (la funció de figurant l'assumirà un instructor). Una inscripció per cada gos (pot venir acompanyat de dues persones màxim).

Associació Catalana d'Excursionisme Caní

Som una entitat sense ànim de lucre que el que pretén és fomentar l’excursionisme amb el nostre gos. Abastem tots els àmbits, des d’una excursió matinal sense gaire desnivell per iniciar-se fins a travesses d’alta muntanya, o fins i tot viatges de llarg recorregut.

La sessió anirà a càrrec de Pere López Alsina, president de l'ACEC i instructor caní professional, amb el suport d'altres instructor de l'entitat.

Viakissos

Disseny d'activitats educatives i de lleure per gaudir amb els nostres gossos. Benestar animal i convivència responsable.

 

CCVIC Propostes Tardor 2018

CENTRES CÍVICS VIC | PROPOSTES TARDOR 2018
MASTERCLASS | EXPERIÈNCIES | XERRADES | ACTUACIONS | SORTIDES | ACTIVITATS LÚDIQUES