Ajuntament de Vic

NIT G-ASTRONÒMICA - OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA I TAST

 Propostes díptic detall

Icona Play EXPERIÈNCIA - OBSERVACIÓ G-ASTRONÒMICAIcona euro 10 EUROSIcona Check INSCRIPCIONS TANCADES
Icona Calendari divendres 4 de novembre Icona rellotge 20:00h Icona Casa CCVIC la Guixa (Pla del Maset s/n)

PROGRAMA

Observació astronòmica i tast.
Descobrirem el Stellarium, un programa que representa el cel en 3D, tal com es veuria amb l'ull nu, amb binoculars o telescopi. Coneixerem el seu funcionament per poder gaudir de la via làctia al nostre ordinador.
Observarem amb telescopis de l’Agrupació Astronòmica d’Osona el cel en temps real, tot cercant astres i/o constel·lacions.
Per tancar l'experiència, portarem a terme un tast especial mentre gaudim d’imatges de la nostra galàxia captades pel grup d’astro-fotografia.

GalàxiaAGRUPACIÓ ASTRONÒMICA D'OSONA

Fundada a principis de 1986, l'Agrupació Astronòmica d'Osona organitza cada dimarts conferències relacionades amb l'astronomia o altres branques de la ciència.

El primer dijous de cada mes es porta a terme una observació oberta al públic en general i, quan s’escau, s'organitzen observacions específiques per contemplar les efemèrides més destacables de cada moment.

Des de l’entitat s’organitzen també viatges amb finalitats diverses: visites culturals i d’estudi, o per a l’observació d’eclipsis i altres fenòmens astronòmics concrets.

L’AAO acull les demandes de grups, institucions, entitats o escoles que estiguin interessats a organitzar observacions astronòmiques o conferències, facilitant personal expert i amb l’equipament apropiat. També ofereix assessorament a qui vulgui iniciar-se en l’astronomia o als estudiants que facin treballs de recerca sobre aquesta temàtica. 

astroosona.net