Ajuntament de Vic

MANTRES

Sons, Budisme Tibetà, Música, Espiritualitat.
MANTRES

Maria Martínez & Grup

mantres1

Els nostres DIVENDRES MONOGRÀFICS dedicats als MANTRES, varen aportar als espais del Centre Cívic Santa Anna, Harmonia, Pau i Bones Vibracions, que en aquests moments tan convulsos, es varen posar molt bé.

MANTRA, és un mot d'origen sànscrit format pels termes manaḥ i trāyate, que es tradueixen com a "ment" i "alliberació". És per si mateix, un instrument per alliberar la ment del flux constant de pensaments que la confonen. Un mantra pot ser una síl·laba, una paraula, una frase o un text llarg, que en ser recitat i repetit va portant a la persona a un estat de profunda concentració.

Els MANTRES són un Cant Meditatiu Espiritual, i han arrelat a casa nostra gràcies als seus efectes poderosos en el benestar físic i mental de les persones que els practiquen.

La cantant Maria Martínez, de L'Esquirol ,Veu i Harmonium, (abans vocalista de l'emblemàtic grup DubleBuble), i el seu GRUP, format pel guitarrista i cantant Robin Gill, d'Edimburg, Escòcia, i la violinista Berna Jones de Santiago de Xile, Xile, amb la incorporació d'última hora de  la Júlia, amb el seu tambor, varen protagonitzar una sessió intensa i especial, que es va fer curta tot hi durar dues hores. 


Per això esperem que tornin molt aviat, per seguir omplint l'espai del CCVIC Santa Anna, el barri i tota la ciutat de Vic,  de sons i de pau. Gràcies a la Maria i al seu grup i a totes i tots els que ens vàreu acompanyar. Moltes gràcies.

 

CONTACTE

Icona edifici C. Tagamanent, 1bis, 08500 Vic
Icona phone 93 881 43 41
Icona mail ccsantaanna@vic.cat
Icona twitter @ccvicsantaanna
Icona facebook @ccvicsantaanna

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès