Ajuntament de Vic

ACTIVITATS DE LA PROGRAMACIÓ MÉS NITS! AL CCVIC SERRA-DE-SENFERM

Massatge Tailandès

De l'1 al 14 de juliol té lloc la programació Més Nits! organitzada pels Centres Cívics de Vic i el Festival Nits de cinema oriental: propostes familiars, xerrades, concerts, exposicions, tallers de cuina... fins un total de 17 activitats que tenen com a fil conductor la cultura oriental.

Al CCVIC de la Serra-de-senferm s'hi porta a terme el taller de MASSATGE TAILANDÈS el dimarts 2 de juliol, de 18h a 21h.

Un taller per iniciar-se en aquesta pràctica mil·lenària. En descobrirem els fonaments bàsics, les tècniques emprades i els seus beneficis. I ho portarem a la pràctica.

El massatge tailandès tradicional -Nuad Phaen Boran- és una antiga teràpia de curació que es va originar a l’Índia fa més de dos mil anys i que, amb l’expansió del budisme, va ser portada a Tailàndia per metges ayurvèdics i monjos budistes, on es mantingué als temples com a pràctica mèdica i sagrada. És una combinació de tècniques especialment aplicades per alliberar el cos i la ment de l'estrès. Es basa en estiraments, digitopressió i postures de ioga que faciliten l'alineació harmònica del cos. En aquest monogràfic aprendrem les bases del massatge tailandès, enfocant els moviments a la relaxació de les cames, de l'esquena i de les cervicals principalment, punts de sobrecàrrega muscular i també emocional.

A càrrec de:

Noemí Pérez Llicenciada en Biologia Sanitària, graduada en Medicina Tradicional Xinesa i amb una àmplia formació en Massatge Tradicional Tailandès, rebuda entre d'altres llocs a Chiang Mai (Tailàndia). Formacions impartides a Barcelona, Lleida, Girona, Terrassa, Sabadell...

Albert Montejano Terapeuta especialitzat en Massatge Tradicional Tailandès.

Consulteu totes les activitats de la programació Més Nits!

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès