Ajuntament de Vic

Festa Major 2019 del barri de la Serra

6, 7 i 8 de setembre

L’Associació de Veïns del barri de la Serra-de-senferm ha preparat un cap de setmana carregat d’actes per celebrar la Festa Major del barri. El tret de sortida tindrà lloc aquest divendres 6 de setembre a les 21h amb el pregó de Festa Major, tot seguit una mostra de foc amb malabars, pisconers i pirotècnia i a les 22h es durà a terme la popular caminada nocturna.

El dissabte 7, a les 12 del migdia serà el moment de fer gaudir els més petits amb la festa de l’escuma. A la tarda, a les 4, campionat de petanca i també tarda de jocs diversos. A les 19h es durà a terme el popular partit de punxats, casades contra solteres. A partir de les 20.30h hi haurà el ball de festa Major i s’oferirà servei de bar amb entrepans de botifarra. 

El diumenge a les 9h es farà la tradicional missa i tot seguit xocolatada i la pedalada popular del barri. A les 14h, es celebrarà la tradicional arrossada, la Quina de festa Major i a les 18.30h una representació teatral amb l’obra Un senyor damunt d’un ruc a càrrec de la companyia Caputxins Xins Xins.

En cas de pluja, les activitats es realitzaran al Centre Cívic.

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès