Ajuntament de Vic

IV stage de dansa contemporània

Dies 30 i 31 d maig al CCVIC Serra-de-senferm

Aquest cap de setmana, 30 i 31 de maig, es celebra el IV stage de dansa contemporània al centre cívic de la Serra-de-senferm.

Descripció de l'stage 2015

Dissabte 30 de maig
Classe impartida per GUIDO SARLI
Horari: de 10 a 12h

El workshopserà una immersió en el llenguatge coreogràfic d'Umma Umma Dance, on explorarem diverses eines interpretatives aplicant al material coreogràfic del repertori de la companyia..

Dissabte 30 de maig
Classe impartida per IRIS HIZINGER
Horari: de 12 a 14h

Començarem la sessió entrant directament en moviment per descobrir on es situa el nostre cos avui i de quina manera es vol moure’s. A partir d'aquí us convidem a entrar en diferents pautes físiques (sols/es o amb assistència) per generar llenguatges de moviment específics.

Els temes que investigarem seran la musicalitat, l'articulació, l'espai i el col·lectiu. Durant la pràctica oscil·larem entre els conceptes de control i re/acció intuïtiva per investigar sobre les diferents qualitats que generen. Per acabar la sessió obrirem un espai de composició col·lectiva amb l'objectiu de crear a través del la investigació en grup.

Diumenge 31 de maig
Classe impartida per ROSER TUTUSAUS

Horari: de 10 a 14h

El taller té com a principal objectiu l’ús del cos com una eina comunicativa i discursiva. Doncs és en el cos on resideix el potencial per al flux de diàleg.

Amb aquest propòsit, articularem el taller en un escalfament encaminat a despertar la percepció interna i el cos com a contenidor de qualitats i estats corporals que ampliïn les nostres possibilitats expressives.
Després es proposaran pautes físiques tant de parella com de grup que estimularan la connexió entre el moviment i la identificació del nostre imaginari, el bagatge tècnic, els nostres desitjos per a la acció o fins i tot el desenvolupament de narratives comunes.
En altres paraules, el desenvolupament d’una dansa comú.
Aquest és un taller físic, on existeix un flux costant de moviment i on observar i ésser observat forma part de l’aprenentatge de classe.

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès