Ajuntament de Vic

MASSATGE TAILANDÈS

MÉS NITS! 2/07

Ahir, dia 2 de juliol, es va realitzar l'activitat de massatge tradicional Tailandès dins del marc de la programació del Més Nits.

Durant més de 3 hores, els assistents van aprendre els fonaments bàsics, les tècniques, la seqüència de moviments del massatge THAI i ho van portar a la pràctica.

Massatge tailandèsEl taller el va portar a terme la Noemí Pérez, llicenciada en Biologia Sanitària, graduada en Medicina Tradicional Xinesa i amb una àmplia formació en Massatge Tradicional Tailandès, rebuda entre d'altres llocs a Chiang Mai (Tailàndia).

El massatge tradicional tailandès és una tècnica de massatge constituïda per una àmplia varietat de maniobres (pressions, estiraments, torsions, etc.) que tenen com a objectiu la restauració de la correcta circulació de l’energia pel conjunt de l’organisme.

El MTT forma part de les diferents branques que constitueixen el cos de la Medicina Tradicional Tailandesa. Segons la tradició, els origens del massatge tradicional tailandès es remunten a 2500 anys enrera. S’atribueix la seva creació a la figura del doctor Shivagokomarapaj qui, segons diferents textes sànscrits, va ser el metge personal de Buda. Practicant de medicina ayurvèdica de gran renom en aquella època, el doctor Shivago és venerat encara actualment a Tailàndia i se’l considera el pare de la medicina tradicional de la nació.

Gràcies a tothom per assistir!

Massatge tailandès

Més Nits! 2019: massatge tailandès al CCVIC Serra-de-senferm

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès