Ajuntament de Vic

Masterclass a càrrec de Sergi Pérez

El canvi: 10 idees que transformen una vida.

Tot un èxit ahir al CCVIC Serra-de-senferm, on es va dur a terme la primera de les PROPOSTES CCVIC per aquest trimestre de tardor: la masterclass "El canvi: 10 idees que transformen una vida", a càrrec de Sergi Pérez Rosés.

La conferència girava entorn a deu idees que fan reflexionar i, probablement, reformular algunes de les coses que donàvem per sabudes en relació al món, als altres i a nosaltres mateixos. Com ja va dir Aristòtil, "el dubte és el principi de la saviesa", el dia que ens creiem la il·lusió que ja ho sabem tot i que la nostra veritat és inamovible, es tanca per nosaltres la porta de l'aprenentatge. 
Vam descobrir coses sorprenents com que dins nostre hi ha una porta secreta, que nosaltres som els únics responsables del nostre dolor, que tenim el dret a no patir, i tot plegat potser va fer que sortíssim amb més preguntes o qui sap si es començarà a dibuixar dins nostre un camí interior vers el coneixement d'un mateix i la Plenitud de Vida.

Sergi Pérez

En Sergi Pérez imparteix cursos que conviden a l’alumne a realitzar un viatge interior cap a la recerca d’allò més preuat que hom pot aconseguir en aquesta vida: la conquesta d’un mateix. La seva línea de treball combina elements de diferents disciplines/tradicions, com el quart camí o el taoisme, tot i que ha elaborat una síntesi de totes elles que s’adapta millor a la complexe psicologia de les persones del segle XXI.

Ha col·laborat amb diversos mitjans com ara el magazine televisiu Ben Trobats o el programa radiofònic Versió Estiu (RAC1).

sergi-perez.com 

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès