Ajuntament de Vic

Masterclass de Canicross

Gran èxit a la Masterclass de Canicross d'avui diumenge 22 d'octubre

Aquest matí s'ha portat a terme la proposta de Canicross al Puig del Jueus de Vic. Una trentena de persones amb les seves mascotes han participat en aquesta activitat organitzada pels Centres Cívics de Vic i Viakissos, amb la col·laboració de l'Associació Catalana d'Excursionisme Caní i Pratdesaba Veterinaris. 

L'activitat ha començat a dos quarts de 10 del matí amb la part teòrica, on en Xavier de Canicross ACEC, ha explicat moltes coses d'aquest esport, com el material, les competicions, l'entrenament i la preparació per a les curses, entre d'altres coses interessants. 

Seguidament, en Josep, de Pratdesaba Veterinaris, ha donat diverses indicacions de salut destinades als gossos per una bona pràctica esportiva. També ha fet una valoració gratuïta a cada gos participant i ha donat regals per a totes les mascotes que han participat.

Durant la part pràctica els amos i els seus gossos han pogut provar el material i posar en pràctica la tècnica amb el guiatge de professionals de l'Assocació Catalana d'Excursionisme Caní. 

I per acabar, els assistents han pogut recuperar forces amb un bon esmorzar!

Moltes gràcies a tots!

  La Roser i la Gea de Viakissos

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès