Ajuntament de Vic

CARPA INFORMATIVA #TuTriesVic

Dimecres 22 de maig, de 9:30 a 18:30h

Des de la regidoria de Medi Ambient i seguint la campanya per millorar la recollida selectiva de la ciutat, avui dimecres trobareu la carpa del #TuTriesVic al barri de la Serra-de-senferm. Els informadors resolen dubtes sobre el reciclatge i el món dels residus i entreguen la bosseta de compost i el cubell a tothom qui ho desitgi. 

A més, l'Ajuntament de Vic ha engegat una campanya per fomentar el compostatge casolà i el pròxim dimecres, dia 29 de maig, a les 7 de la tarda, us conviden a participar en un dels tallers de formació on ensenyen a fer compostatge. El taller es basa en explicar en què consisteix el compostatge, com s'ha de fer, quines dificultats pots tenir, què s'hi pot posar i què no, com ha d'estar ubicat el compostador, entre altres. 

Si estàs interessat o vols rebre informació de l’inici de la nova campanya, inscriu-te a través del següent formulari, trucant al 93 886 21 00 o bé enviant un mail a mediambient@vic.cat.

Us recordem que cada tercer dimecres de mes, la deixalleria mòbil s'instal.la al barri de la Serra-de-senferm  per facilitar la recollida dels residus especials. Si voleu saber més informació https://tutries.vic.cat/deixalleria-mobil/

Si teniu dubtes d'on heu de posar cada residu o voleu saber més informació, podeu consultar la pàgina web de medi ambient https://tutries.vic.cat/ 

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès