Ajuntament de Vic

MONOGRÀFIC: "XOCOLATA"

Dissabte dia 24 d'octubre al CCVIC Serra-de-senferm

Propietats i beneficis del cacau, amb degustació

Programa:

La composició química de la xocolata destaca per la seva elevada concentració de polifenols, una substància química que ajuda a prevenir els problemes cardio-vasculars. Consumir petites quantitats de xocolata pot ajudar a prevenir enfermetats cardíaques i té altres beneficis.

En aquest curs de 2 hores de duració, farem una explicació i degustació de la xocolata.

  • Història del cacau a la xocolata.
  • Una mostra del procés de fabricació de la xocolata.
  • Degustació de les tres varietats, dels tres cacaus.
  • Degustació dels 5 percentatges del cacau.
  • Degustació de 4 xocolates de fantasia.

Persona que imparteix el taller:

Isidre Vila

Lloc:

CCVIC Serra-de-senferm (C. Riera Major, 2) 

Data d'inici:

24/10/2015

Horaris:

Dissabte 10:30h - 12:30h

Nombre de sessions:

Sessió única

Preu:

10 € 


CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès