Ajuntament de Vic

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Mou-te Com Cal

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

A Vic, les activitats programades s’engloben dins del programa "Mou-te Com Cal", pensat per a promoure una mobilitat més segura dins la ciutat.

Aquest dilluns dia 18 de setembre, les àvies del centre cívic de la Serra-de-senferm han fet l'activitat de gimnàstica a l'aire lliure, al parc del centre cívic, amb la finalitat de promoure els espais públics de Vic com a punts on es pot practicar exercici físic de forma saludable i convidar als ciutadans a tenir hàbits saludables, gaudint de la ciutat. 

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès