Ajuntament de Vic

PROPOSTES CCVIC: " VA DE GATS"

Crònica de l'activitat

El CCVIC Serra-de-senferm va acollir, el passat dissabte 23 de febrer, la xerrada de "va de gats", activitat inclosa al programa 'Propostes' de tardor dels Centres Cívics de Vic. 

Durant tot el matí van aprendre moltes coses amb la Sandra Deu, veterinària de Vet-ter, la qual va mostrar una projecció als assistents i va parlar de molts temes, com per exemple: de com "gatificar" la llar creant amagatalls i zones funcionals per millorar el benestar del gat, també va parlar de les seves necessitats, de les cures, malaties, del comportament, particularitats, de la conviència amb altres gats i gossos i de la importància del joc, entre moltíssimes coses més. Durant el taller els assistents van poder-li fer moltes preguntes.

Un cop acabada la presesentació, la Roser i en Lluis de l'Associació Viakissos van ajudar a construir una joguina pel seu gat. En general els gats són animals força juganers, així que el millor regal que els podeu fer són les joguines per a gats amb la qual aconseguireu que es mantinguin actius i aguditzin els seus sentits.

Al finalitzar el taller es va fer un sorteig entre tots els assistents d'una genial panera que va preparar la Sandra i que va guanyar en Romà Garcia.

Moltes gràcies a l'Associació Viakissos i la Sandra Deu, veterinària de Vet-ter.

I moltes gràcies a la fotògrafa Esther Carmona Fanaletfotografia i a tots els assistents, esperem que us hagi agradat.

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès