Ajuntament de Vic

Xerrada “Consells bàsics per educar el nostre gos en els orins a la via pública” 🐶

Dimecres 15 de març a les 18h al parc de la Serra-de-senferm

El dimecres 15 de març a les 6 de la tarda al Parc de Miquel Coll i Alentorn del barri de la Serra-de-Senferm es portarà a terme la xerrada: "Consells bàsics per educar el nostre gos en els orins a la via pública".

Reduir els orins dels carrers de la ciutat de Vic és l’objectiu de la campanya promoguda per l’Ajuntament de Vic. L'equip de govern vol evitar el deteriorament d’edificis, les taques i la pudor de les miccions amb una campanya molt pedagògica. Per aquest motiu, l’educador caní i ensinistrador en positiu, Àngel Casellas, oferirà quatre xerrades gratuïtes on es resoldran dubtes i es facilitaran pautes per redirigir el gos a l’hora d’orinar sense inhibir-lo. 

Actualment a la ciutat de Vic hi ha tres espais de lleure per a animals, coneguts popularment com a “pipicans”. Tot i així, s’està a punt de construir-ne un altre al barri del Montseny, i un cinquè al darrere de l’edifici d’Osonament, molt a prop del parc de Josep Maria Sert, on hi ha un parc infantil afectat per les miccions i defecacions dels gossos.

Per més informació podeu visitar la notícia a la pàgina web de l'Ajuntament de Vic: https://www.vic.cat/news/nova-campanya-per-reduir-els-orins-dels-gossos-pels-carrers-de-vic

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès