Ajuntament de Vic

BRAIN GYM

Gimnàstica cerebral per a totes les edats
Programa:

Et costa concentrar-te?
Et poses de mal humor i no saps per què?
Oblides les coses amb facilitat?
Vols tenir una ment més àgil i creativa?

Només et cal entrenar el teu cervell una mica cada dia fent brain gym (gimnàstica cerebral).

El "brain gym" fou creat pel Dr. Paul Dennison als anys 60 i proposa la realització de tècniques físiques i mentals combinades per tal de millorar les habilitats en general: la lectura, els sentits, l'atenció, la creativitat...

La gimnàstica cerebral és una tècnica basada en una sèrie de 26 exercicis que combinen estratègies físiques i mentals per afavorir un millor rendiment del cervell, generant noves connexions entre les neurones, millorant així les diferents capacitats cognitives, afavorint la capacitat d'aprenentatge, concentració i memòria, entre d'altres.

És també un potent antioxidant per al nostre cervell, de manera que si la practiquem amb regularitat pot actuar com un poderós anti-envelliment, mantenint-nos àgils i desperts mentalment. També fomenta l'agilitat i l'ús equilibrat dels dos hemisferis cerebrals. La seva pràctica aporta beneficis en l'estat físic, l'emocional i el psicològic.

Què farem al taller?

Exercitarem el nostre cervell a través d'una sèrie de moviments corporals dissenyats per optimitzar la capacitat de concentració, la visió, l'audició, la memòria, la creativitat i el pensament positiu. Oxigenarem el nostre cervell amb dinàmiques de risoteràpia, que ens ajudaran a desinhibir-nos i a connectar amb l'alegria de viure, un recurs indispensable per a tenir una ment ben desperta, sana i vital. Obtindrem nous recursos per entrenar la nostra ment i desenvolupar el nostre potencial creatiu, entenent la creativitat com una musculatura cerebral que podem treballar i que ens ajudarà molt en la nostra quotidianitat. Farem exercicis de relaxació i visualització per tal d'integrar tota la informació rebuda durant la sessió i poder emportar-nos a casa una sensació de benestar.

Recomanable per a totes les edats, joves, adults i gent gran.

Persona que imparteix el taller:
Lloc:

CCVIC Serra-de-senferm (C. Riera Major, 2)

Data d'inici:

23/09/2019

Horaris:

Dilluns de les 18:30 a les 20:00h i de les 20:15 a les 21:45h

Nombre de sessions:

10

Indicacions / Recomanacions:

Es recomana portar roba còmoda i una ampolla d'aigua.

Preu:
35

CONTACTE

Icona edifici C. Riera Major 2, 08500 Vic
Icona phone 93 885 49 70
Icona mail ccserradesenferm@vic.cat
Icona twitter @ccvicsenferm
Icona facebook @ccvicserradesenferm

HORARI
  • De DL a DV, de 16h a 20h
  • Matins i caps de setmana, en funció de les activitats programades
  • Consulteu calendari
Arxiu del bloc
Enllaços d'interès