AMB GUST DE TÒFONA

PROPOSTA CCVIC

 Cuina amb tòfona i experiència tofonaire

 
Una experiència completa per submergir-nos en el món de la tòfona i la seva gastronomia. 
 
L'activitat es portarà a terme al Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló. Al seu entorn rural, els tofonaires professionals de Temps de Tòfona ens ensenyaran breument com treballen els gossos tofonaires i ens faran una introducció sobre les tòfones a la natura.
 
Tot seguit, el cuiner David Sanglas oferirà una classe magistral de cuina, on a través de les receptes descobrirem les possibilitats i el valor gastronòmic de la tòfona i aprendrem a potenciar-ne la seva aroma i gust. Les receptes que es portaran a terme són:
 
Steack tartar amb mantega trufada.
Crema de bacalla amb carxofes i tòfona.
Saltat de tirabecs amb bolets, botifarra del perol i tòfona. 
Flam cremós de tòfona. 
Degustació final de tots els plats.
PROPOSTA
  • 24 de febrer 2018

  • On? Sortida des del CCVIC del Montseny
  • Quan? 24/02/2018 de 10:00 a 13:00