Sou aquí: Inici Fitxers Documents Sol·licituds per posar parada de roses o llibres per Sant Jordi

Sol·licituds per posar parada de roses o llibres per Sant Jordi

Per a la instal·lació d’una parada de roses o una parada de llibres a la via pública pel dia de Sant Jordi, s’han de complir amb els següents requisits:

 

1. Per a la venda de roses:

 

 1. Escrit de sol·licitud –instància- que es presentarà al Registre General de l’Ajuntament, fins a el dia 6 d’abril, adjuntant el pagamentde la taxa d’ocupació de la via pública per un import de 4,50 € per metre lineal, que s’haurà d’haver ingressat, al núm. de compte corrent ES23 0182 6035 4602 0160 0780  fent constar “TAXA PARADA SANT JORDI 2018”, el nom del peticionari i si es parada de roses o de llibres, . Les sol·licituds que es presentin fora del termini establert no seran ateses.
 2.  

 3. Poden sol·licitar-ho les entitats de Vic que tinguin el caràcter de benèfic i social, sense afany de lucre, i els centres d’ensenyament de la ciutat.
 4.  

 5. També poden sol·licitar-ho les persones que estiguin donades d’alta en l’epígraf del IAE com a floristeria i tinguin establiment obert a Vic.
 6.  

 7. Les associacions, els centres d’ensenyament, i altres entitats de caràcter social, prèvia sol·licitud, podran instal·lar fins un màxim de dues parades o punts de venda. El lloc assignat es farà constar en la corresponent autorització.
 8.  

 9. En tots els casos haurà de ser la persona responsable de l’entitat, del centre d’ensenyament o del comerç especialitzat, qui demani l’autorització municipal. Si es tracta de persona jurídica la sol·licitud s’haurà de presentar telemàticament des de l'adreça http://seuelectronica.vic.cat.
 10.  

 11. Cada punt de venda ha de tenir l’autorització municipal, així com la factura corresponent a l’adquisició de les roses.

 

2. Per a la venda de llibres, es portarà a terme en els llocs i condicions que tradicionalment s’han mantingut fins el dia d’avui. En qualsevol cas s’autoritzaran a les llibreries de la ciutat de Vic de forma exclusiva. També hauran de presentat l’escrit de sol·licitud –instància- al Registre General de l’Ajuntament, fins a el dia 6 d’abril, adjuntant el pagament de la taxa d’ocupació de la via pública per un import de 4,50 € per metre lineal, que s’haurà d’haver ingressat, al núm. de compte corrent ES94 0182 6035 4902 0160 0810  fent constar “TAXA PARADA SANT JORDI 2018”, el nom del peticionari i si es parada de roses o de llibres, . Les sol·licituds que es presentin fora del termini establert no seran ateses.

Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...