Sou aquí: Inici Notícies La preinscripció escolar a les escoles bressol municipals serà del 18 al 27 de maig

La preinscripció escolar a les escoles bressol municipals serà del 18 al 27 de maig

Aquest dijous 14 de maig a les 8 del vespre presentaran per Zoom el seu projecte educatiu a totes les famílies interessades

Mai 11, 2020
La preinscripció escolar a les escoles bressol municipals serà del 18 al 27 de maig

Espai Familiar Municipal de Vic (imatge d'arxiu)

A les Escoles Bressol Municipals (EBMV) de Vic –Caputxins, Horta Vermella i Serra de Sanferm-, el període de preinscripció per al curs 2020-2021 al primer cicle d’Educació Infantil (0-3 anys) serà del 18 al 27 de maig de 2020. El procés aquest any es farà de forma telemàtica i només excepcionalment per als casos en què no es pugui fer a distància hi haurà la possibilitat de fer la preinscripció de manera presencial amb cita prèvia. Les famílies que vulguin fer la preinscripció en alguna de les EBMV poden consultar el procediment i el calendari que se seguirà en la preinscripció aquí.

 

Aquest dijous 14 de maig, de les 8 a les 9 del vespre, es farà una presentació del projecte educatiu de les EBMV per Zoom amb inscripció prèvia en aquest enllaç. A les xarxes socials (Instagram i Facebook) de les escoles bressol municipals de Vic també es penjarà un vídeo explicatiu. Per a més informació sobre el procés de preinscripció, les famílies poden enviar un correu electrònic a l’adreça: ebmv@vic.cat

 

El període de matrícula al primer cicle d’Educació Infantil serà del 17 al 23 de juny i serà llavors quan les famílies interessades en la tarifació social caldrà que presentin a l’escola bressol la sol·licitud “Imprès sol·licitud tarifació”.

 

 

Instruccions del Departament d’Educació

 

Degut a la situació de pandèmia, el Departament d’Educació ha emès una sèrie d’instruccions a les llars d’infants sobre els canvis en la gestió de la preinscripció i matrícula per al proper curs escolar en el primer cicle de l’educació infantil, limitant al màxim els tràmits presencials.

 

Per reduir el nombre de sol·licituds presentades físicament en els centres, s’admetrà la presentació de la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de la llar d’infants o escola bressol demanada en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada. En cas que no es pugui fer per via telemàtica, els centres hauran d’organitzar la presentació de sol·licituds assignant una cita prèvia per l’accés al centre. Els centres han de preveure la gestió telefònica de les cites prèvies, des de primer dia del termini de presentació telemàtica de les sol·licituds, per aquelles persones que no puguin fer ús de l’eina telemàtica.

 

Les llistes que es fan públiques durant el procés de preinscripció, amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades, s’ha de publicar a la web de la llar d’infants o escola bressol. La llar d’infants o escola bressol ha de gestionar el tràmit de la matrícula a través de cites prèvies, utilitzant l’eina corporativa o el telèfon. També es podrà substituir la gestió presencial per una confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic a la bústia oficial de la llar d’infants o escola bressol.

 

Vegeu tota la informació detallada en aquest document 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...