|
IV Jornades de portes obertes als centres de culte de la ciutat
Els dies 16 i 17 de novembre tothom que hi estigui interessat podrà entrar i conèixer alguns dels llocs de culte que reflecteixen la diversitat cultural i religiosa de Vic
La diversitat cultural i d'orígens que es troba a Vic s’expressa també a través d’una enorme varietat de confessions religioses i espiritualitats. Aquesta pluralitat és palpable en la gran quantitat de centres de culte presents al llarg del municipi. Davant d'aquesta realitat és necessari destinar esforços a la difusió d'aquestes tradicions religioses entre el conjunt de la societat per poder avançar cap a una major cohesió social fonamentada en el reconeixement, el coneixement mutu i el respecte.
Divendres 15 de novembre a les 7 de la tarda la biblioteca Pilarin Bayés acullirà l’Acte Interreligiós, una trobada organitzada pel Grup de Diàleg Interreligiós de Vic que cada any reuneix una setantena de persones per compartir lectures i músiques per promoure valors universals com la convivència, la pau i la cohesió social.
Després d’aquesta primera trobada, el plat fort de la jornada arribarà a partir de l’endemà. Al llarg del cap de setmana del 16 i 17 de novembre diversos centres de culte de la ciutat obriran les seves portes al conjunt de la ciutadania. Es mantindrà el mateix format que l’última edició, consistent en un seguit d’itineraris cadascun dels quals inclourà entre 3 i 4 visites a diferents llocs de culte de la ciutat.
Itinerari 1:
Començarem la jornada el dissabte a les 10:00 h al Centre Cultural Islàmic de Vic (C. Sant Pere, 53). A continuació, visitarem els Missioners Claretians de Vic (C. St. Antoni Maria Claret, 8), després entrarem a conèixer l’Església de la Divina Pastora (Pl. de la Divina Pastora, 6) i finalitzarem el primer itinerari amb la visita de la Sala del Regne dels Testimonis Cristians de Jehovà (C. Camí de l’Escorial, 31).
Itinerari 2:
El primer dels dos itineraris que es duran a terme el diumenge al matí començarà a les 10:00 h al centre de culte Missió Evangèlica Internacional "Un nou dia" (C. Raimon d’Abadal, 16). Tot seguit ens dirigirem a la mesquita d’African Muslim Cultural Association (C. Candi Bayés, 77) i, finalment, entrarem a conèixer l’espai de culte de Kingdom of New Jerusalem (C. Remei, 11).
Itinerari 3:
El segon itinerari de diumenge al matí s’iniciarà a les 10:00 h a la Comunitat Musulmana de Vic (C. St. Francesc, 32). Ens desplaçarem amb autocar fins a la Iglesia Pentecostal Unida en Europa (Camí de la Tolosa, 20), seguirem amb la visita al Ministerio de Renacimiento Pentecostal (C. Ripoll, 2) i posarem punt final a la jornada coneixent les instal·lacions de l’Església Adventista del Setè Dia (C. Martí Genís Aguilar, 57).
Per tal de contribuir a un bon funcionament de la jornada us agrairíem que us inscrivíssiu a través d’aquest enllaç. Malgrat la inscripció no és obligatòria, sí que es donarà preferència a les persones que s’hagin inscrit, donat que l’aforament, en alguns casos, és limitat.
+info aquí
|
|
|
III trobada intergeneracional de jocs de taula
Vine a passar una estona entretinguda i a trencar barreres amb nosaltres!
Apunta't a la III Trobada intergeneracional de jocs de Taula
Organitza l'escola FEDAC VIC i l'associació de veïns del barri Vic Nord
Dia: dimarts 12 de novembre
Hora: de 10:30 h
Lloc: CCVIC Joan Triadú
Confirmeu assistència trucant al 93 886 44 66 o enviant un correu a barrivicnord@gmail.com
|
|
Castanyada 9-11-24 Barri Serra de Sanferm
El barri de la Serra de Sanferm de Vic celebrarà la Castanyada el dissabte 9 de novembre de 2024. Les activitats començaran a les 19:30h amb l’encesa del foc, seguida d'una botifarrada popular.
A les 22:00h, es podrà gaudir de l'espectacle de màgia “Somia” a càrrec del Mag Leandre.
Els tiquets per a la botifarrada es poden comprar al Centre Cívic de la Serra de Sanferm i a la perruqueria del barri, amb un preu de 8 euros. La venda de tiquets es farà del 28 d’octubre al 5 de novembre, i inclou pa, botifarra, cansalada, beguda, castanyes i moscatell. Des del barri s’anima a participar-hi i a fer comunitat!
|
|
|
MOSTRA DE PESSEBRES 9ª edició
Al Centre Cívic Joan Triadú
- Del 1/12/2024 al 9/1/2025
- De dilluns a divendres tardes de 16 a 20
-
Dissabtes i festius 11:30 a 13:30 i de 18;00 a 20:00
- Tancat els dies 24 i 31/12/2024 i 5/1/2025
Organitza ASSOCIACIÓ DE VEÏNS VIC NORD
Entrada Gratuïta
|
|
Cicle d'Arts Digitals: continuem amb els tallers al laboratori
Després de l'èxit de la inauguració a les Adoberies, continuem amb la programació del laboratori ciutadà.
Una oportunitat única de conèixer de primera mà les propostes presentades a l'exposició i obrir espais de trobada, intercanvi i reflexió a partir de l'experiència.
+info aquí
|
|
|
Èxit de participació de la primera jornada de reflexió i reconeixement del teixit associatiu de Vic
Una cinquantena d’entitats van participar en una trobada a Vic per valoritzar l’associacionisme local i discutir els passos per afrontar els reptes futurs. La jornada va començar amb la regidora de Benestar i Família, Núria Homs, qui va destacar la importància de les associacions per construir una ciutat cohesionada. Anna Girbau, de la Fundació Girbau, va transmetre un missatge d’optimisme sobre el treball comunitari a la ciutat.
Un moment destacat va ser la intervenció d’Òscar Esteban, director de la Fundació Tot Raval, que va compartir exemples innovadors de projectes comunitaris al Raval, ressaltant la importància de les aliances entre actors locals i la socialització del coneixement.
Els assistents van participar en dinàmiques grupals per reflexionar sobre reptes comuns i establir eixos de treball per un teixit més divers i unit. La jornada va ser clausurada pel regidor de Ciutadania i Barris, Xavier Farrés, qui va destacar l’alta participació i la intenció de desenvolupar propostes a partir del 2025, en el marc del Programa de l’Associacionisme i el Voluntariat de Vic. L’acte va concloure amb un refrigeri comunitari que va fomentar el treball en xarxa entre les organitzacions.
Podeu recuperar l’acte a través del següent vídeo.
+info aquí
|
|
Assessorament fiscal individualitzat gratuït per a entitats sense ànim de lucre de Vic
Des del Servei de suport a les entitats de Vic s'ofereix la possibilitat de rebre assessorament fiscal individualitzat per part de les entitats sense ànim de lucre de Vic.
Destinataris: responsables i membres d’associacions de la ciutat de Vic, especialment aquelles persones que porten la tresoreria de l’entitat.
Funcionament: les atencions es faran de manera individualitzada, és a dir, entitat a entitat, i tindran una durada màxima de 60 minuts. Només es podrà disposar d’una sessió per entitat, tot i que es preveu la possibilitat d’acabar de resoldre dubtes puntuals i concrets que hagin sorgit de la trobada a través de correu electrònic. Aquest servei no gestionarà, en cap cas, els tràmits que es desprenguin de l’orientació facilitada i, per tant, és responsabilitat de l’entitat dur-los a terme.
Dies: durant el mes de novembre i desembre, matins de dilluns a divendres i tardes a convenir
Hora: a concretar amb cada entitat
Lloc: Carrer del Pare Gallissà, 15
Per sol·licitar aquest servei cal que contacteu amb Ciutadania a través de ciutadania@vic.cat o bé trucant al 680125454.
|
|
|
Justificació de la Subvenció per a Entitats sense ànim de lucre 2024
A partir d’ara i fins el 15 de novembre podeu justificar la subvenció concedida aquest 2024 a través del següent enllaç:
BENESTAR I FAMÍLIA. Justificació d'una subvenció per a entitats sense ànim de lucre. - Informació del tràmit (vic.cat)
En el tràmit de justificació trobareu tota la documentació que heu de presentar:
- Memòria de l’activitat realitzada (Model Ajuntament)
- Relació de despeses de la totalitat de l’activitat (Model Ajuntament)
- Arxiu PDF amb els documents acreditatius de la despesa total realitzada
- Relació d’ingressos rebuts per a l’activitat (Model Ajuntament)
- Documentació acreditativa de la utilització del logotip de l’Ajuntament en els elements de difusió de l’activitat subvencionada, o bé, certificat del representant de l’activitat si no s’ha pogut fer difusió de l’activitat.
A continuació us resumim les informacions més destacades d’aquest any:
• Es poden justificar despeses realitzades entre l’1 de novembre del 2023 i el 31
d’octubre del 2024.
• La justificació amb despeses indirectes no pot superar el 10% de l’import
subvencionat.
• Haureu d'emplenar el model de memòria que correspongui, d'acord amb la línia
de subvenció a la que us vau presentar.
• S’ha modificat l’Excel de relació de despeses, de manera que es detallaran en
pestanyes diferents les despeses justificades amb factures i les despeses de
personal. Així mateix, trobareu una pestanya d’instruccions amb l’explicació
detallada de les dades a emplenar.
+info aquí
|
|
Participació en el projecte europeu L-HEALTH sobre salut i desigualtats de les lesbianes i bisexuals
El projecte L-HEALTH se centra en les percepcions i necessitats de les lesbianes i bisexuals i també aborda les mancances de formació dels professionals de la salut de l’atenció primària, per tal de garantir una atenció de qualitat i lliure d’estereotips i discriminacions.
Ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració, ajudant-nos a difondre el projecte entre els vostres contactes. La vostra experiència i perspectiva són fonamentals per garantir que aquest estudi reflecteixi la realitat i les necessitats de les lesbianes, bisexuals i altres dones que tenen relacions sexuals amb dones, de manera justa i completa.
Properament iniciarem converses grupals i entrevistes individuals per identificar barreres, discriminacions percebudes i propostes de canvi necessàries per tal de millorar l’atenció sanitària en el col·lectiu, i per això voldríem identificar persones que hi vulguin participar.
Si ets lesbiana, bisexual (tant dona cisgènere com amb altres dissidències de gènere), o dona heterosexual que té sexe amb dones o et sents atreta per les dones i vols participar pots omplir el següent formulari.
+info aquí
|
|
|
DIXIT Vic acull la conferència virtual "Robòtica social i IA. Aplicació dins l’àmbit sociosanitari"
La xerrada, organitzada conjuntament amb SÍRIUS Vic Centre per a l’Autonomia Personal, servirà per donar a conèixer una plataforma de rehabilitació basada en la intel·ligència artificial i la robòtica.
El 14 de novembre, DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials, amb la col·laboració de SÍRIUS Vic Centre per a l’Autonomia Personal, retransmetrà en directe la conferència "Robòtica social i IA. Aplicació dins l’àmbit sociosanitari". La xerrada anirà a càrrec Fuensanta García Martin, terapeuta ocupacional especialitzada en neurorehabilitació.
Durant la xerrada, la ponent introduirà el concepte de la robòtica social i explicarà com sorgeix i en quins àmbits s’està aplicant, posant èmfasi amb la relació que té amb la intel·ligència artificial i la seva utilització en l’àmbit sociosanitari.
Per il·lustrar el concepte de robòtica social, donarà a conèixer Inrobics Rehab, una plataforma de rehabilitació que utilitza la IA i la robòtica per oferir exercicis personalitzats i resultats en temps real, i que ha estat desenvolupada per treballar components sensoriomotors, cognitius i psicosocials.
Inscripció: empleneu el següent formulari abans de les 15 h del dia de l’activitat per rebre l’enllaç i la contrasenya per correu electrònic.
+info aquí
|
|
Projecte Horitzó: teixint vincles i estratègies comunitàries
La Soledat No Desitjada és una realitat silenciosa i dolorosa.
S t'identifiques amb alguna d'aquestes frases, des de la Creu Roja et podem ajudar:
-No sempre tinc amb qui parlar dels meus problemes diaris
-Trobo a faltar tenir una bona amistat
-De vegades em sento aïllat o aïllada dels altres
-M'agradaroa tenir persones amb qui simplement pugui estar
-No tinc ningú en qui pugui confiar
-Desitjaria formar part d'un grup
Apunta't al Projecte Horitzó aquí. Més informació al 938856262
|
|
|
Passejada cultural
El dissabte 9 de novembre torna La Nit de la Fotografia al Centre Cívic Joan Triadú de Vic, de 6 de la tarda a mitjanit. L'esdeveniment inclou diverses activitats per a aficionats i curiosos de la fotografia.
Exposicions destacades inclouen les obres de Tersi Roquer, una fotògrafa de Tavertet, i un treball del documentalista Joan Guerrero sobre el medi ambient.
En l'apartat Així Treballa, hi haurà dues propostes: Jordi Plana Pey, qui explora la fotografia analògica i la intel·ligència artificial, i Montse Capel, que involucrarà el públic en la creació d'un autoretrat.
La presentació del fotollibre Inefable de Victòria Fontiveros i David Salcedo també formarà part de la programació.
S'exploraran fanzines amb el col·lectiu Can Grapes, i hi haurà un intercanvi de fotos on els assistents podran portar i canviar les seves imatges.
Finalment, es faran premis del Ral·li fotogràfic nocturn i hi haurà diverses activitats, incloent una llibreria, un foodtruck i una càmera estenopeica gegant.
|
|
Fundació Projecte i Vida: servei d'orientació i acompanyament a la parentalitat positiva
-
Atenció gratuita a famílies (des de l'instauració dels SOAFs a Catalunya), actualment aquest servei va passar a mans del consorci però des de Fundació Projecte i Vida hem seguit amb l'atenció a través del SOAP+ (Servei d'Orientació i Acompanyament a la Parentalitat Positiva). Des de 2022 hem atès a més de 150 persones amb varietat i tipologia de famílies. Ens hem coordinat amb serveis del territori com centres educatius, EAP, CSMIJ, serveis socials i altres entitats del tercer sector. Díptic informatiu al final del correu.
- Disposem de serveis iterns:
- Atenció a professionals de l'empresa
- Atenció a usuàries en situació de sensellarisme i violència de gènere que s'allotgen a recursos interns.
- Col·laboracions comuntàries. Últimament amb serveis socials de Vic.
- Per últim disposem d'una branca formativa on es poden organitzar trobades familiars, grups de suport, tallers, entre d'altres.
+info aquí
|
|
|
CURS INTENSIU CONEIXEMENTS LABORALS
Curs intensiu de formació "Mòdul B", que tracta sobre coneixements laborals. Aquest curs forma part del Servei de Primera Acollida i està organitzat amb el suport de l'Oficina Municipal d'Acollida.
Aquí tens alguns detalls clau:
-
Durada: El curs té una durada de 15 hores i és gratuït.
-
Dates: Es farà del 5 al 8 de novembre de 2024.
-
Horari: Les classes seran al matí, de 9:30 a 13:15.
-
Lloc: Oficina Municipal d'Acollida, Edifici El Sucre, a la segona planta.
-
Contacte: 93 702 72 82 o oficinaacollida@vic.cat
Aquest curs té places limitades i està dirigit a persones que volen adquirir coneixements laborals bàsics.
|
|
ADFO impulsa la cohesió de joves amb diversitat funcional
ADFO crea un grup per a joves d’entre 16 i 30 anys, amb ganes de connectar, compartir i aprendre en un ambient relaxat i dinàmic.
Aquest grup està format per joves amb inquietuds i potencial per descobrir i desenvolupar els seus propis talents. Aquí tothom hi té cabuda!
Aquesta iniciativa vol oferir un espai inclusiu on els participants puguin desenvolupar habilitats, compartir experiències i gaudir d'activitats que fomenten el creixement personal. Coordinat per Aina Ruiz, tècnica de joventut a l’ADFO, el grup es reuneix setmanalment els dijous a la tarda, de 16 a 18 h, i està obert a qualsevol jove interessat.
El grup ha gaudit de diverses experiències des del seu inici, com una sortida al Bowling
Sucre i tallers creatius on han dissenyat samarretes per donar-los més visibilitat. A més, han col·laborat al Punt Jove de Vic i participat com a voluntaris en la 4a Cursa Infantil i Juvenil Adaptada de Vic. Aquestes activitats no només enforteixen la xarxa de suport entre els joves, sinó que també promouen la seva implicació en esdeveniments socials de la comunitat.
Nous projectes i col·laboracions
En les pròximes setmanes, el grup espera amb entusiasme noves activitats, com un taller amb l'entitat Ocell de Foc, centrada en el benestar psicològic dels joves. El programa
continuarà ampliant-se amb més propostes creatives i dinàmiques pensades per fomentar
l'aprenentatge, la diversió i la cohesió del grup. ADFO fa una crida a voluntaris
interessats/des a col·laborar en aquest projecte i acompanyar els joves en les seves
activitats.
Per a més informació, podeu contactar amb ADFO a través del correu electrònic
adfo@adfo.cat o al telèfon 93 883 29 49.
|
|
|
Sessions itinerants Fes-ho bé!
El Fes-ho bé! és un projecte comarcal (Osona i Lluçanès) liderat per l'Agència de Salut pública de Catalunya (Generalitat de Catalunya) amb l'objectiu de treballar per la prevenció de la obesitat infantil i la promoció dels hàbits saludables en infants i joves.
En el marc d'aquest projecte estem organitzant unes sessions itinerants Fes-ho Bé! on es parlarà de diferents temes que treballem en aquest grup que són clau en el desenvolupament dels infants i joves: alimentació saludable, activitat física, pantalles, son, criança positiva...En aquest cicle ens centrarem en la franja d'edat de 0 a 6 anys. La primera activitat tindrà lloc el proper14 de novembre a les 17.30 h a la biblioteca de Centelles. Aquesta primera sessió estarà centrada en l'alimentació saludable, que es treballarà mitjançant una activitat de conta contes complementada amb les aportacions d'un professional nutricionista.
|
|
Aquesta tardor, apunta’t al Curs d’Iniciació al Voluntariat en línia!
Tens ganes de començar un voluntariat? Fa poc que n’has començat un? T’agradaria formar-te per saber-ne més i desenvolupar millor la teva tasca? Apunta’t a l'edició de tardor del Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV) en línia del mes de novembre!
Es tracta d’una aposta de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) per tal que qualsevol persona interessada en iniciar-se a l’acció voluntària, o que faci poc temps que s’hi ha iniciat, tingui disponible aquesta formació per fer a distància des d’on vulgui i de forma totalment gratuïta.
El Curs d’Iniciació al Voluntariat (CIV) forma part del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (PFAVC), que enguany celebra 30 anys, i té com a objectiu donar a conèixer la realitat i el sentit del voluntariat a les persones interessades que es volen incorporar a una entitat sense ànim de lucre, o que ho han fet fa poc. Les formacions són de 18 hores i es realitzen de forma asincrònica durant el termini indicat per cada convocatòria, a través de l’Aula Virtual del PFAVC.
+info aquí
|
|
|
Regals i Lots de Nadal amb impacte: per un futur sostenible - ADFOCET 🎁
Descobreix el valor social dels nostres Lots de Nadal i regals únics, creats als tallers de Superpoders i Cuina, on la creativitat i el benestar de les persones de l'entitat es reflecteixen en cada detall.
Productes i Lots de Nadal amb impacte positiu!
La caixa del Lot de Nadal és reciclada i les bosses de cotó són serigrafiades al taller de Superpoders. Allà també hi fem artesanalment les estrelles de paper amb bombons, els pots de vidre plens de llaminadures i la icònica tassa de Superpoders, colorible i plena de xocolatines variades.
Novetat! LLIBRE DE RECEPTES del Taller de cuina d'ADFO: el regal estrella d'aquest Nadal!
Amb més de 30 receptes de temporada i dissenyat a l'ADFO, el llibre es presenta en format espiralat i amb pàgines laminades, per a una òptima usabilitat a la cuina. Receptes elaborades al Taller de cuina amb dedicació amb l'objectiu de fomentar el benestar i l'autonomia plena dels participants.
Comandes fins al 5 de desembre, a adfocet@adfo.cat o bé al telèfon
+info aquí
|
|
tARTúlia amb Ernest Villegas i Ivan Benet. Seminari Vic.
El pròxim dijous, dia 7 de novembre, tindrà lloc una nova edició del “tARTúlia”. Seguint fent un treball en xarxa i sumant sinèrgies, l’escola de teatre Escènic Vic; L’Atlàntida i el Seminari Vic proposen al públic descobrir més a fons la tasca que es fa des de diferents mirades professionals dins al món del teatre i, en aquest cas aquesta edició de tARTúlia es podrà conèixer més la feina i la trajectòria professional de dues persones vinculades en aquesta art escènica i “talents” del territori. Ens referim a Ernest Villegas i Ivan Benet (actors).
Així, el dijous, dia 7 de novembre i a les 7 de la tarda a la sala d’actes Torras i Bages del Seminari Vic, tothom està convidat a una tertúlia conduïda per alumnat de teatre de l’escola Escènic Vic amb Villegas i Benet. Una oportunitat perfecte per a conèixer més a fons la seva tasca i, a la vegada, donar a conèixer la seva darrera obra “Els ossos de l’irlandès” que es podrà veure a L’Atlàntida de Vic el dissabte, dia 15 de novembre a les 8 del vespre a la sala Ramon Montanyà. La quarta edició de tARTúlia que té lloc al Seminari Vic és d’accés gratuït i és obert i lliure per a tothom.
Amb aquesta iniciativa es busca mantenir una continuïtat i s’està ja treballant amb noves cites culturals de cara el pròxim any, ja que aquest projecte neix d’un acord de col·laboració segellat per les tres institucions que tenen com a compromís compartit: donar valor a la cultura i sovint amb un rerefons de mirada reflexiva i crítica a temàtiques pròpies de la societat.
Amb aquesta proposta cultural se segueix amb programació estable entre les tres organitzacions vigatanes que tenen com a voluntat compartida promoure la cultura i generar espais de reflexió entorn a ella.
|
|
|
Projecte Actiu a la Fundació L'Esguard
Projecte Servei d’assessorament i informació
El projecte "Servei d’assessorament i informació" de la Fundació l’Esguard té com a objectiu oferir suport a persones amb discapacitat, famílies i professionals en temes relacionats amb la capacitat jurídica i la presa de decisions. Aquest servei, gratuït i disponible tant a nivell individual com grupal, funciona des de fa 14 anys.
Els seus objectius inclouen proporcionar informació social i jurídica, donar suport als professionals per resoldre dubtes, promoure la figura de l'assistent i gestionar acords futurs amb la fundació. També busca resoldre dubtes durant el procés de sol·licitud de mesures de suport i reduir l'angoixa de les famílies, així com afavorir la col·laboració entre entitats i promoure activitats de sensibilització.
El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Vic i la Diputació de Barcelona.
Tens dubtes? Estem disponibles,
📩Envian’s un correu a info@lesguard.cat
|
|
Circular 24#32 Patronat d'Estudis Osonencs.
El Pla Director per l'endegament de l'entorn del Temple Romà i del Palau dels Montcada de Vic té com a objectiu restaurar i conservar aquests monuments i el seu entorn, aturant la seva degradació. El pla detalla les actuacions necessàries i la seva seqüència, tenint en compte els recursos disponibles.
Recentment, s'han realitzat intervencions a l'entorn dels monuments sense afectar les visites, però ara cal restaurar la teulada del Temple Romà. Després d'un procés de licitació, la Mesa de Contractació valorarà les ofertes el 24 d'octubre. Els treballs estan previstos per començar el 18 de novembre de 2024 i acabar a finals de maig de 2025, durant els quals el conjunt monumental romandrà tancat.
Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Vic.
+info aquí
|
|
|
Biblioteca de les Eines - Comunalitat de Vic
Engeguem la Biblioteca de les Eines!
Hem començat a recollir eines per a un dels projectes més engrescadors que tenim entre mans aquest any 2024. La Biblioteca de les Eines, un projecte que engeguem amb la cooperativa La Fera Ferotge, una de les entitats impulsores de la Comunalitat, i que busca allargar la vida d'objectes que tenim a casa i compartir-los amb tothom.
De moment, si teniu alguna de les eines incloses en aquest llistat, us podeu posar en contacte amb La Fera Ferotge al telèfon 93 663 74 08 o al correu cooperativa@laferaferotge.cat per saber si encara fan falta, que tampoc volem acumular-ne de més. La seu física de la Biblioteca de les Eines és a La Reciclària (c. Dr. Candi Bayés, 32, Vic).
Fes que el teu objecte tingui una història de vida! Nosaltres us n'anirem explicant algunes!
|
|
Donacions de sang novembre
Donacions de sang i plasma al mes de novembre a la comarca d'Osona
+info aquí
|
|
|
Exposició Parlar és a les teves mans
Vine a veure la mostra que s'endinsa en la comunicació visogestual de les persones sordes i sordcegues i en la seva cultura.
Del 23 de setembre al 29 de novembre a la Biblioteca Pilarin Bayés a Vic.
Parlar és a les teves mans
|
|
Butlletí Casal Claret: fogons, dones, participació, infants, voluntariat, joves!
El proper mes de novembre el Dinem Plegades enceta una nova etapa. Estem molt emocionades de compartir-vos que el Casal Claret dinamitzarem l'espai de cafeteria restaurant del Casal Cívic i Comunitari de la Rambla Hospital de Vic. Estarem situades a la planta baixa de l'equipament, propietat de la Generalitat Catalunya.
De dilluns a divendres, de 9h a 15h, oferirem servei d'esmorzars i dinars de cuina catalana i cuines del món obert a totes les persones de la comarca.
Si et ressona i tens ganes de contribuir, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ampliarem la informació.
Mail dinamitzacio@casalclaret.org
Telèfon 693 79 26 27
+ info aquí
|
|
|
CERCA DE VOLUNTARIAT!
Benvolguts/des,
Des de Casal Claret us volen fer arribar oportunitats de voluntariat amb ells.
Si estàs interessat/da truca al 938856924 o bé envia un correu electrònic a dinamitzacio@casalclaret.org
+info aquí
|
|
CRIDA DE VOLUNTARIAT!
Benvolguts/des,
Des de Casal Claret us volen fer arribar una nova oportunitat de voluntariat amb ells.
Si estàs interessat/da truca al 938856924 o bé envia un correu electrònic a dinamitzacio@casalclaret.org
+info aquí
|
|
|
Programació tardor Punt Òmnia Pla del Remei
Ja tenim a punt la programació per aquest trimestre!
- Les inscripcions ja estan obertes!
Horari:
- dijous 5 tarda: de 4 a 6
- divendres 6 matí; de 9 a 12
- dilluns 9 matí: de 9 a 2 i tarda de 4 a 6
- dimarts 10 matí: de 9 a 2 i tarda de 4 a 6
+info aquí
|
|
Joguines Sense Fronteres estrena nova pàgina web
Trobareu tota la informació i activitat d'aquesta entitat a Joguinessensefronteres.org
+info aquí
|
|
|
|