Arriba la proposta Viu el Nadal al Remei. Programa d’activitats per a infants, joves i famílies dins del Pla Estratègic del Remei” impulsada des de diferents agents socials i recursos del barri

Durant les vacances escolars de Nadal es programaran diferents activitats als barris del sud de Vic dirigides a infants, joves i famílies, en el marc del Pla Estratègic del Remei.

Cartell del programa Viu el Nadal al Remei.
Cartell del programa Viu el Nadal al Remei

Des del Consell de barri del Remei s’ha impulsat, enguany, una programació conjunta d’activitats de Nadal per part de diferents agents socials i recursos que treballen pel barri. Aquesta proposta, oberta a tota la ciutat, s’emmarca dins el compromís adquirit pel Pla estratègic del Remei de generar activitats fora de l’horari lectiu per a infants, joves i les seves famílies amb l’objectiu de promoure la cohesió social i la igualtat d’oportunitats al barri.

 

Així, del 22 de desembre de 2022 al 14 de gener de 2023 es duran a terme diferents activitats lúdiques, artístiques i esportives per a totes les edats, així com petits espectacles familiars. Les propostes es duran a terme majoritàriament en horari de tarda i en diferents espais del barri com el recentment inaugurat “El Pont, espai veïnal del Remei”, la plaça Pilarin Bayés, el CCVIC Montseny, la pista poliesportiva del Montseny i, també, la Biblioteca Pilarin Bayés, ubicada al límit del barri del Remei i de la Calla.

 

Alhora, amb la voluntat d’incentivar la participació dels adolescents del barri i del sud de la ciutat a l’activitat “Jove! Activa’t per Nadal” que es porta a terme els dies 2, 3 i 4 de gener al pavelló de l’Ausoneta, s’ha inclòs aquesta proposta a la programació i s’ha facilitat la informació per desplaçar-s’hi des del barri.

 

Totes les activitats són gratuïtes, a excepció del torneig de futbol sala d’hivern “Viu el carrer!” i el “Jove! Activa’t per Nadal”, que tenen un preu simbòlic d’entre 1 i 4 euros, en funció de la modalitat que s’escull.

 

Us animem a consultar tota la programació a aquest enllaç i a participar-hi activament.

 

Aquest programa d’activitats s’ha dissenyat conjuntament amb diferents agents socials del barri del Remei com són l’Associació de Veïns del Remei, la Biblioteca del Montseny i d’altres iniciatives sorgides d’El Pont, espai veïnal del Remei, així com la Biblioteca Pilarin Bayés i diferents àrees i recursos de l’Ajuntament de Vic.