Shortcomings

Randall Park Estats Units, 2023 Producció: Topic Studios ,Imminent Collision, Picture Films. Guió: Adrian Tomine, a partir de la seva novel·la gràfica. Fotografia: Santiago Gonzalez. Música: Gene Back. Muntatge: Robert Nassau. Durada: 1 h 32 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols en català. Intèrprets: Justin H. Min, Sherry Cola, Ally Maki, Tavi Gevinson, Debby Ryan, Sonoya Mizuno, Timothy Simons, Jacob Batalon, Theo Iyer, Scott Seiss.

  • Shortcomings
  • 2024-03-19T20:00:00+01:00
  • 2024-03-19T21:35:00+01:00
  • Randall Park Estats Units, 2023 Producció: Topic Studios ,Imminent Collision, Picture Films. Guió: Adrian Tomine, a partir de la seva novel·la gràfica. Fotografia: Santiago Gonzalez. Música: Gene Back. Muntatge: Robert Nassau. Durada: 1 h 32 min. Idioma: VO en anglès amb subtítols en català. Intèrprets: Justin H. Min, Sherry Cola, Ally Maki, Tavi Gevinson, Debby Ryan, Sonoya Mizuno, Timothy Simons, Jacob Batalon, Theo Iyer, Scott Seiss.
<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/cultura/equipaments/espai-etc/agenda/shortcomings>>.

En Ben Tanaka (Justin H. Min) és un cineasta fracassat que treballa d’operari en una petita sala de cinema de Berkley, Califòrnia. Inicia un viatge per intentar trobar un lloc dins d’una societat que l’ha rebutjat en diverses ocasions pel seu origen asiàtic. L’acompanyaran diverses dones amb qui manté una relació particular i, com indica el títol, deficient.

Basada en la novel·la gràfica d’Adrian Tomine, que ell mateix adapta, Shortcomings s’allunya de les típiques comèdies romàntiques i dona veu a una generació de joves que se sent perduda enmig de prejudicis i convencions socials. Protagonitzada per un estimulant grapat de joves actors i actrius, la pel·lícula aborda temes com la pertinença al grup, la família, la identitat sexual i la recerca d’un mateix. Tot articulat a través d’uns diàlegs esmolats i amb gran sentit de l’humor.

 

Randall Park

Actor, còmic, guionista i director nascut el 1974 a Los Angeles. Va estudiar a la Universitat de Califòrnia on va cofundar la companyia de teatre asiàtic-americana ara coneguda com a LCC Theatre Company. Té una llarga trajectòria com a actor, que inclou cinema i televisió. Va dirigir i escriure diversos curts i algunes sèries de televisió abans de debutar amb el llargmetratge Shortcomings.

 

Programada conjuntament amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

Cinema
  • 19 de març 2024

  • On? Espai ETC
  • Quan? 19/03/2024 de 20:00 a 21:35
  • Què? Audiovisual
  • Organitzador Cineclub Vic