Torre d'en Franch

Com Sona?

Horaris

Divendres 18h
Dissabte 18h
Diumenge 11h

Torre d'en Franch

Construït el segle XIX, aquest casal amb imponent llanterna central, va ser ampliat a principis del segle XX amb la terrassa i un nou accés. A l’exterior hi podem trobar un jardí d’estil anglès, amb parterres, font i banc.

Destaca la capella particular, la més bonica de Catalunya segons el canonge Jaume Collell, projectada per l’arquitecte Josep Ma. Pericas l’any 1929, amb pintures del també vigatà Llucià Costa, que van sobreviure la Guerra Civil. La família Oliva Feliu, propietària des de fa cinc generacions, ha mantingut la casa oberta a esdeveniments

culturals vigatans com els Jocs Florals de l’any 1935 o la festa de la Mare de Déu del Carme. La nit del 5 de gener de cada any, un estel passa just per sobre de l’edifici.

Com sona?COM SONA_1.jpg

Sobre un llençol d’elements visuals neixen les nostres cançons de sempre, vestides amb sonoritats d’arreu del món i adaptades per als més menuts.

L’ukelele, el violoncel, la guitarra, la flauta travessera i la veu ens endinsaran en un món sensorial sensible i elegant.

Des de fa més de 15 anys la Cia Com Sona? treballa per apropar als infants la música d’arrel popular, a través de diferents propostes escèniques que tenen com a característiques principals la música en directe, el gest i la manipulació d’objectes.

RESERVA LA TEVA ENTRADA