Casa Cortada (Jardí)

Marina Tuset / River Omelet

Horaris

Divendres 18h/19h/20h (Marina Tuset)
Dissabte 18h/19h/20h (River Omelet)
Diumenge 11h/12h/13h (River Omelet)

Casa Cortada (jardí)

Aquest jardí va ser creat durant el segle XIX, quan el carrer del Degà, que el travessava de llevant a ponent -del carrer de l’Escola al carrer Sant Miquel dels Sants- va ser tallat. Encara es poden intuir els seus accessos en cada un dels dos carrers. Tot el conjunt segueix un disseny afrancesat, amb tanques retallades de boix, parterres emmarcats entre camins, pèrgoles amb vinya verge,... Hi destaca la presència de la palmera i l’estàtua d’Hèrcules, d’estil neoclàssic i gran qualitat artística, esculpida per Pere Quadres. L’heroi grec, que va derrotar el lleó de Nerea amb les seves pròpies mans, es mostra vigorós i amb rostre greu, després de la seva gesta.

Marina TusetMARINA TUSET.jpg

Marina Tuset (Sant Vicenç dels Horts, 1995) es una cantant i compositora graduada al 2017 en l’especialitat de “Professional Music” per la prestigiosa universitat de Berklee College of Music de Boston (EUA).

Després d’haver publicat varis singles i d’acumular milers d’escoltes i seguidors a les seves xarxes socials, ara es centra en l’enregistrament i producció del seu àlbum debut, Canto a la imaginación, que veurà la llum al maig de 2023. Hi trobarem col·laboracions a l’alçada d’Érico Moreira, Cyrille Aimee o Vicente García, guardonat amb tres premis Grammy.

Oferirà juntament amb Érico Moreire un concert íntim a duet.

RESERVA LA TEVA ENTRADA

River OmeletRO_Vertical 2.jpg

River Omelet és un trio de música folk del barri de Gràcia, Barcelona. La seva música veu d’arrels populars anglosaxones amb pinzellades indie-pop i l'harmonia de les seves 3 veus com a bandera. A les seves cançons parlen de sentiments viscerals i molt humans, i els agrada portar al terreny més personal les problemàtiques col·lectives de l'espècie humana. Combinen gèneres tan clàssics com el folk o el swing aportant la seva particular visió actualitzada. D'aquesta manera, River Omelet es proclamen com una banda sonora de moltes generacions.

Després del llançament del seu primer àlbum "Come in, you’ll see the flat" durant el 2020 i la posterior publicació de diferents singles com “A Waste of Time”, “Closer”,“If Lord saves the Queen” o "White Rabbit”, el 2023 publiquen un nou EP sota el nom de “The bad things we did right”. Un treball que pretén explotar la seva faceta més rock, amb una base instrumental especialment potent i enèrgica.

RESERVA LA TEVA ENTRADA