Casa Pratdesaba (Jardí)

Sergi Estella

Horaris

Divendres 18.30h/19.30h/20.30h
Dissabte 18.30h/19.30h/20.30h
Diumenge 11.30h/12.30h/13.30h

Casa Pratdesaba (jardí)

Està delimitat, en un dels seus costats, per les restes del mur de l’antiga Universitat Literària, enderrocada el 1806. Hi destaca la presència d’un castanyer d’índies, un plàtan i un xiprer de grans dimensions. La casa va hostatjar la família de Josep Pratdesaba, il·lustre vigatà, astrònom i divulgador científic, a partir del 1916. Des de l’observatori amb cúpula de ferro dissenyat per ell mateix, al terrat de l’edifici, va continuar la seva prolífica tasca científica. El seu prestigi internacional va ser reconegut per la International Lunar Society que, el 1950, va donar el nom de Pratdesaba a un dels cràters de la Lluna.

Sergi Estella

Sergi Estella és el “one man band” (homeFoto Sergi Etella 1.jpg orquestra) de Rubí que crea els seus propis instruments amb qualsevol objecte. Aquest músic multiinstrumentista, toca la batería amb els peus, mentre rasca instruments fets per ell mateix, instruments tan únics com una escombra elèctrica o una guitarra feta amb llaunes de cervesa.

La música de Sergi Estella està influenciada sobretot per estils com el blues, el folk i el rock. Amb la seva formació atípica i els seus instruments casolans, el so de Sergi Estella aconsegueix aquesta cruesa i autenticitat que el caracteritzen.

En aquesta edició de “El So de les Cases”, Sergi Estella ens interpretarà cançons del seu últim disc “Blood Like Wine” i també temes del seu primer disc “Ho Superes i Et Fots”.

Tota una oportunitat per veure en viu a un músic amb un directe enèrgic i genuí, on es sumen el seu so únic amb un humor satíric que també queda palès en la seva posada en escena.

RESERVA LA TEVA ENTRADA