IA: això no és art

Experimentem de forma col·lectiva i de manera crítica les possibilitats de la IA en la generació de continguts i relats propis de l'exposició.

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/cultura/projectes-i-programacions/i-cicle-darts-digitals/agenda/ia-aixo-no-es-art>>.

L’exposició IA: Això no és art encara no existeix. És, en realitat, una proposta experimental que vol portar al límit la creació mitjançant les noves eines de la Intel·ligència Artificial (IA) generativa.

Partint únicament d’un primer fil conductor que ens interrogarà sobre el punt de trobada entre el món material i el digital, el contingut de l’exposició serà exclusivament generat per eines d’IA generativa. Imatges, i textos expositius, però també notes de premsa i, fins i tot, escrits acadèmics analitzant el contingut de l’exposició, o un llibre catàleg final. Tant el material generat, com les metodologies i les eines per fer-ho, seran posats a disposició del públic, que serà convidat a participar generant noves iteracions dels continguts.

Ideada pels artistes i investigadors Joan Soler-Adillon i Christian Penedès, IA: Això no és art vol ser també un espai de debat sobre els límits tecnològics, però sobretot ètics i socials d'aquesta nova tecnologia. L’exposició forma part de la primera edició de CADVic, Cicle d’Arts Digitals. 

Si t'interessa formar part del grup que treballarà en la generació dels continguts, dins del Laboratori crític IA, fes la sol·licitud d'inscripció a través d'aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu aviat.