Impacte de la Intel·ligència Artificial Generativa en l'Art Digital i la Creació Audiovisual

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Frederic Guerrero-Solé, professor de la UPF i coordinador del festival +Rain Film Fest, abordarà els aspectes més crítics de la irrupció de la IA generativa i les possibles desigualtats que es poden derivar de l'ús d'aquesta tecnologia en els processos de creació. Cal inscripció prèvia.

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/cultura/projectes-i-programacions/i-cicle-darts-digitals/agenda/impacte-de-la-intel-ligencia-artificial-generativa-en-lart-digital-i-la-creacio-audiovisual-1>>.
  • 21 d’octubre 2023

  • On? Biblioteca Pilarin Bayés, ACVIC Centre d'Arts Contemporànies
  • Quan? 21/10/2023 de 17:30 a 19:30
  • Organitzador Cicle d'Arts Digitals de Vic
  • Preu Gratuït i obert. Es recomana inscripció prèvia.
  • Inscripció Lloc web extern
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La IA generativa està provocant un canvi radical en les formes de producció de contingut digital i, a la vegada, posant en qüestió conceptes fonamentals en els processos creatius, com són l'autoria, la creativitat, i els biaixos i estereotips en la representació visual. A més, ha obert un gran debat entorn els drets de creadors i creadores, l'ús ètic dels models generatius, i l'impacte en les relacions de producció en els sectors de la creació artística i audiovisual, que ja s'ha expressat en un moviment de reacció i oposició que pot marcar el futur de la tecnologia generativa. En aquesta conferència s'abordaran els aspectes més crítics de la irrupció de la IA generativa, i es discutiran els diversos models centralitzats i descentralitzats i les possibles desigualtats que es poden derivar de l'ús d'aquesta tecnologia en els processos de creació.

Pots fer la teva sol·licitud d'inscripció al taller a través d'aquest formulari