Les inscripcions per participar a les activitats “Viu el carrer!” per Setmana Santa ja estan obertes

Diferents espais públics de ciutat acolliran activitats de tot tipus per a infants de 6 a 12 anys entre l’11 i el 14 d’abril

Viu el carrer! per Setmana Santa.
Viu el carrer! per Setmana Santa

 

Després de dos anys de restriccions per la pandèmia, aquesta primavera es recuperen les jornades “Viu el carrer!” per Setmana Santa, que tindran lloc de l’11 al 14 d’abril coincidint amb el període de vacances escolars.

 

Infants de 6 a 12 anys es poden inscriure fins al 6 d'abril online o presencialment al Vicjove, al Centre Cívic Santa Anna i al Consell Esportiu d'Osona. Les persones inscrites es repartiran en diferents espais segons franges d'edat. Les inscripcions (a 4 euros) inclouen assegurança, samarreta, una peça de fruita diària i accés a totes les activitats (jocs de taula, jocs cooperatius, bitlles catalanes, taller de risoteràpia, rugbi, esgrima, atletisme i gimcana inclusiva).

 

 

“Viu el carrer!” s’ha organitzat en format casal i es portarà a terme a la pista de Santa Anna (al barri de Santa Anna),  la pista d’Occitània (al barri del Sucre) i la pista del parc Xavier Roca i Viñas (al barri de l’Horta Vermella).

 

 

Projecte comunitari “Viu el carrer!”

Aquestes jornades formen part del projecte comunitari “Viu el carrer!” que té l’objectiu d’afavorir i promocionar la convivència als diferents barris de la ciutat i a la vegada ofereix un ventall d’activitats socioeducatives per a la població més jove, creant  espais de relació i d’educació en valors, tal com recorda el regidor de Ciutadania, Josep-Ramon Soldevila.

 

 

Totes les propostes d’activitats s’han dissenyat conjuntament amb diverses entitats socials i esportives de la ciutat, amb la finalitat de reforçar la inclusió, la participació i la col·laboració associativa i així enfortir també tot el procés comunitari que ha de permetre millorar la qualitat de vida de totes les persones que vivim a la ciutat.

 

 

“Viu el carrer!” s’emmarca dins el projecte educatiu d’entorn i el Pla d’educació per al desenvolupament, i per això en totes les activitats s’hi han incorporat els Objectius de Desenvolupament Sostenible que han de permetre avançar cap a una societat més justa, equitativa i sostenible.

 

 

Més informació de la jornada i inscripcions.