S’ajorna la segona jornada de l’Olimpivic per l’onada de calor

La mesura ha estat consensuada entre l’Ajuntament de Vic i els centres educatius de la ciutat per la previsió d’altes temperatures d’aquest cap de setmana

Jornada d’OlimpiVic d’aquest dimecres.
Jornada d’OlimpiVic d’aquest dimecres

 

S’ajorna la jornada del diumenge i la conseqüent entrega de premis de la 12a edició de l’Olimpivic per les altes temperatures previstes per aquest cap de setmana. Una mesura que segueix les recomanacions de Protecció Civil de no practicar esport en alts episodis de calor.

 

La decisió s’ha pres de forma consensuada en una reunió entre l’Ajuntament i els diversos equips directius dels centres educatius de Vic.

 

Properament s’anunciarà la nova data de la segona jornada de la 12a edició de l’OlimpiVic i el respectiu lliurament de premis que es consensuarà amb els diversos centres educatius. En cas que l’agenda escolar dels diversos centres no permetin trobar una nova data per la segona jornada, l’escola guanyadora sorgirà de la jornada celebrada el passat dimecres al Mas d’en Bigas.

 

En aquesta renovada edició hi participen prop de mig miler de nens i nenes de sisè de tots els centres educatius del municipi.