Ja pots demanar el Bo Cultural Jove

Si aquest any compleixes els 18 anys (vas néixer l'any 2005), tens dret a demanar el Bo Cultural Jove.

Ja pots demanar el Bo Cultural Jove.

Si aquest any en compleixes 18 (vas néixer l'any 2005), tens dret a demanar el Bo Cultural Jove.

Podràs disposar de 400 euros per adquirir i gaudir de productes i activitats culturals,

Per obtenir-lo, en primer lloc has de crear-te un compte a la pàgina web del Bo Cultural Jove.

Un cop obert el compte podràs demanar-lo tu mateix o a través d’un adult

 1. Si el demanes tu mateix:

La sol·licitud es fa exclusivament a la pàgina web Per fer-ho necessitaràs Cl@ve amb registre bàsic o avançat o Certificat digital.

  • Si ja tens 18 anys en el moment de demanar el bo, pots fer-ho amb qualsevol d’aquests mètodes d’identificació digital: Cl@ve amb registre bàsic o avançat o Certificat digital. Et recomanem Cl@ve amb registre bàsic, que pots sol·licitar i obtenir mitjançant videotrucada.
  • Si no has fet els 18 anys en el moment de sol·licitar el bo, només podràs sol·licitar Cl@ve amb registre avançat, i hauràs de fer-ho presencialment en una oficina. Consulta les instruccions aquí.

2. Si prefereixes que et representi una altra persona:

Tant si tens 18 anys ja fets (i vas néixer el 2005) com si encara no els has complert, pots demanar a una persona major d’edat que faci la sol·licitud en nom teu com a representant. L’adult haurà de tenir Cl@ve amb registre bàsic o avançat o Certificat digital.

  • Registra’t amb el teu correu electrònic(no el de l’adult que et representi) a la pàgina web, tria l’opció de sol·licitar el bo a través de representant i segueix els passos.
  • No oblidis adjuntar, en pdf, el formulari de representacióque et podràs descarregar a la mateixa pàgina web, correctament signat per beneficiari i representant.

Sin necessites +informació pots contactar amb nosaltres al 659030481