Oberta la convocatòria a la 22a edició del VicSona, Mostra de Música Jove

Fins el 20 de juny es poden presentar propostes musicals pel VicSona2022.

Oberta la convocatòria a la 22a edició del VicSona, Mostra de Música Jove.

La 22a edició de la mostra de música jove, el VicSona comença a prendre forma. Des del Vicjove es vol continuar contribuint a la promoció i creació musical local i comarcal. La mostra de música jove arriba a una nova edició amb la voluntat de donar a conèixer les propostes musicals de grups emergents locals.

Fins el dia 20 de juny tots els grups musicals o bé  solistes i interessats a participar en aquesta nova edició podran fer arribar els seus projectes musicals a través de la web del Vicjove (www.vicjove.cat). Entre totes les sol·licituds es seleccionaran 5 propostes que actuaran en un únic concert el dia 13 de juliol, a partir de les 19h, a la Plaça del Carbó.  Enguany serà la tercera ocasió que aquest espai acull la mostra amb col·laboració amb la JazzCava.

El VicSona és una mostra que està oberta a qualsevol forma de creació, interpretació i estil musical, dins d’un concepte ampli de música moderna. D’entre els participants es valora positivament que hi hagi vinculació amb la comarca d’Osona, components femenins al grup o paritat de gènere i que el seus membres  o solistes siguin menors de 30 anys.

La banda guanyadora de la mostra tindrà o un val regal valorat en 500€ per gastar en les botigues d’instruments musicals de Vic i un acompanyament, assessorament i execució dins d’algun dels recursos de la xarxa suport a la creació i producció de l’Ajuntament de Vic que es lideren des de l’Àrea de Cultura.

Descarrega les bases del Vicsona 2023 clicant aquí