Tardes Joves d'Estiu 2023

Tardes Joves d'Estiu 2023.

TARDES JOVES 2023

 En el marc del Projecte COP i durant el curs escolar 2022-2023, un grup de 16 joves dels diferents instituts i escoles de ciutat de Vic, s’han trobat mensualment per pensar, decidir i preparar activitats per oferir als joves durant les tardes d’estiu.

 En total, s’han preparat 19 activitats gratuïtes que es duran a terme de dilluns a divendres, del 3 al 28 de juliol. Aquestes activitats pretenen ser inclusives i obertes al conjunt de la població jove de la ciutat. Les temàtiques de les propostes són molt variades: des de cuina, fins a diferents modalitats esportives, passant per gimcanes, un scape room i una gimcana guarra.

Les inscripcions, amb places limitades, s’obren el dia 5 de juny. Podeu inscriure-us a totes aquelles activitats que desitgeu, sempre i quan compliu amb el límit d’edat que s’indica clicant aquí

 Si una de les activitats que heu escollit és el “torneig de futbol 7”, caldrà omplir un segon formulari clicant aquí

Si quan us inscriviu ja s’han exhaurit les places, un contactarem i quedareu en llista d’espera per si finalment, es deslliure una plaça. Us podeu inscriure fins abans que comencin les activitats.

 

Us hi esperem!