Sou aquí: Inici Guàrdia Urbana

Salutació del Cap de la Guàrdia Urbana

Benvolgut visitant o conciutadà,

 

És per a mi una gran satisfacció poder adreçar-me als meus conciutadans des d’aquesta nova eina, la web institucional, que ens ha de permetre millorar notablement l’accessibilitat del Cos i la comunicació bidireccional entre aquest i els ciutadans als quals serveix.

El procés de modernització del Cos avui fa un nou pas que ens haurà de permetre transferir informació d’interès als nostres conciutadans, d’una forma àgil i alhora rebre’n demandes o suggeriments que ens ajudaran de forma decisiva en el procés de millora contínua de l’organització.

La visió de la Guàrdia Urbana com organització és assolir la confiança i complicitat dels ciutadans als quals serveix, ser garant de la convivència i contribuir al benestar i qualitat de vida de tots.  Aquest objectiu l’intentem assolir tot aplicant valors com una permanent voluntat de servei públic, amb una actuació decididament orientada a les persones, feta des de la prevenció i la proximitat.

Iniciatives recents com el desplegament integral de la policia de proximitat a tots els barris de la ciutat amb un acostament als centres d’ensenyament, entitats, comerços i associacionisme en general, així com el treball transversal que aquestes agents realitzen conjuntament amb altres serveis del propi ajuntament, de ben segur que esdevindrà un bon pal de paller per assegurar una bona convivència entre tots.

Tanmateix, no ens podem detenir aquí; hem de continuar el procés i ens caldrà un continu esforç d’innovació perquè el Cos sigui capaç de poder donar empre resposta a les demandes dels ciutadans i ser mereixedor de la seva confiança.

 

Salutacions cordials,

 

Antoni Jurjo i Sanmiguel

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...