Sou aquí: Inici Pla Director
Unitat de Cooperació – Ajuntament de Vic

Oficina Municipal d’Acollida.

C/ de la Llotja, 1, 2a planta

08500 Vic

image.pngTel. 93 702 72 82. ext.20922

boschrm@vic.cat

 

Pla Director

Des del 1995 l’Ajuntament de Vic treballa de forma continuada en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament. Durant tots aquests anys però, el panorama internacional ha canviat de forma radical i els municipis han evolucionat de manera que les polítiques de cooperació al desenvolupament s’han hagut d’anar adaptant a tots aquests nous canvis.

 

En aquest sentit, i amb una clara aposta per millorar la política de cooperació al municipi, el 2009 es va aprovar el primer Pla director de cooperació de Vic que va marcar el primer període de planificació estratègica de la política de cooperació al desenvolupament a la ciutat de Vic i que més endavant el va seguir el Pla director de cooperació 2013-2016, donant continuïtat i consolidació al compromís municipal de seguir treballant per la cooperació al desenvolupament.

 

Actualment calia renovar el Pla director i dissenyar un nou document que per una banda reforçés totes les potencialitats i, per l’altre, minimitzés les debilitats identificades gràcies a l’avaluació dels quatre anys i a l’experiència acumulada durant aquest període.

 

Amb la voluntat de donar continuïtat a tota aquesta tasca de cooperació, el passat  2017 es va iniciar un procés participatiu amb tots els actors de l'àmbit de la cooperació de la ciutat, que han treballat conjuntament per donar forma i contingut a un nou Pla director de cooperació internacional.

 

El Ple municipal del 4 d'abril de 2018 va aprovar per unanimitat El PLA DIRECTOR DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL DE VIC 2018-2021.

 

L'elaboració d'aquests Plans directors de cooperació municipals sempre han comptat amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona.

 

 

Podeu consultar el document a:

Pla director de cooperació internacional de Vic 2018-2021.

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...