Sou aquí: Inici Pla Director
Unitat de Cooperació – Ajuntament de Vic

Oficina Municipal d’Acollida.

C/ de la Llotja, 1, 2a planta

08500 Vic

image.pngTel. 93 702 72 82. ext.20922

boschrm@vic.cat

 

Pla Director

PLA DIRECTOR DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL DE VIC 2018-2021

 

Actualment l'Ajuntament de Vic compta amb el seu tercer Pla director de cooperació, EL PLA DIRECTOR DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL DE VIC 2018-2021, aprovat per Ple municipal el 4 d'abril de 2018.

 

El període de planificació estratègica en l'àmbit de la cooperació internacional municipal, s'iniciava amb el Pla director 2009-2012, seguit del Pla director de cooperació 2013-2016 i que s'ha culminat amb l'actual, 2018-2021. Per tant podem dir que en aquests darrers 10 anys la cooperació municipal s'ha consolidat i ordenat en documents estratègics que han marcat les prioritats i les línies de treball a seguir.

 

Cal dir que durant tots aquests anys el panorama internacional ha canviat de forma radical i els municipis han evolucionat de manera que les polítiques de cooperació al desenvolupament s’han hagut d’anar adaptant a tots aquests nous canvis, per això en aquest procés de planificació, la cooperació municipal s'ha anat ajustant també  a la nova situació.

 

Davant d'aquest nou panorama i amb una experiència cada vegada més especialitzada, s'ha treballat un  document que per una banda reforcés totes les potencialitats i, per l’altre, minimitzés les debilitats identificades gràcies a l’avaluació dels darrers quatre anys i a l’experiència acumulada durant aquest període.

 

L'elaboració d'aquest nou Pla ha estat elaborat per NOVACT- Institut Internacional per a l'Acció No Violenta a través d'un procés participatiu amb Sessió PDC 9 setembre 2017.jpgtots els actors de l'àmbit de la cooperació de la ciutat, que han treballat conjuntament per donar forma i contingut a un nou Pla director de cooperació internacional.

Miquel Carrillo, expert en cooperació internacional i Daniel Duocastella, més especialitzat en la participació ciutadana, han acompanyat i dinamitzat el procés en tot moment.

 

Cal destacar també que l'elaboració d'aquests Plans directors de cooperació municipals sempre han comptat amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona.

 

 

 

 

Podeu consultar el document a:

Pla director de cooperació internacional de Vic 2018-2021.

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...