Sou aquí: Inici La ciutat Dones Observatoris

Observatoris

 

 

OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA

 

l'Observatori Contra L'Homofòbia es l'eina que tenim per lluitar contra l'Homof`bia (lesbofòbia i transfòbia) en totes les seves formes i donar el suport necessari a les víctimes.
 
Aquest observatori treballa en el disseny i implantació d'un sistema d'observació permanent davant la discriminació i l'homofòbia en els diferents escenaris on es puguin produir.
 
Des d'aquesta web pots denunciar qualsevol agressió de caràcter homòfob (lesbofòbia i transfòbia) per raó d'opció sexual i/o identitat de gènere.
 
Si t'han agredit no dubtis en fer la denúncia on-line des d'aquesta pàgina. LINK
 
 
 
 
 
 
OBSERVATORIO DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERO
 
Su objeto principal es la construcción de un sistema de información con capacidad para vigilar y hacer seguimiento de las situaciones de violencia contra las mujeres,  así como las consecuencias de las políticas institucionales puestas en marcha, con el fin de adecuar los recursos disponibles a las necesidades reales.
 
 
 
 
 
 
OBSERVATORI IGUALTATS I DRETS CIVILS DIPUTACIÓ DE BARCELONA
 
L'objectiu de l'Observatori é facilitar documents i informacions d'interès per al desenvolupament de les polítiques d'igualtat al territori.
 

 

 

 

 

OBSERVATORIS DE LES DONES EN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ 

És una instància de participació ciutadana impulsada per diferents ajuntaments que te l’objectiu de promoure una cultura crítica en relació al paper de les dones en els mitjans de comunicació.

 

www.observatoridelesdones.org/default.html

 

 

OBSERVATORI CULTURA DE GÈNERE

 

L’OCG és una eina de treball en què hi col.laborem dones de la cultura catalana d’orientació feminista que creiem fermament que un altre panorama cultural, més paritari i més democràtic, és possible.

 


 

 

 

OBSERVATORI DE DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS

L'Observatori dels Drets Sexuals i Drets Reproductius (ODSiDR) és un espai impulsat des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) que s’inclou dins el programa d’incidència política i sensibilització de la pròpia entitat.
 

 

L’ODSiDR té com a objectiu, oferir a tota la població, la informació general relacionada amb els Drets Sexuals i els Drets Reproductius a través de la xarxa i, alhora, consolidar-se com un servei de referència per a persones professionals del sector, grups de recerca, entitats i administracions, pel que fa a la documentació especialitzada en aquest àmbit. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...