Sou aquí: Inici Notícies Ha quedat constituït el nou Consistori Infantil 2014/2015
Regidoria d'Educació

 

C. de les Basses 3 (Plaça Gaudí)

08500 Vic

ContactarTel. 93 886 21 00

educacio@vic.cat

 

 Seguir a:

 

 Logo Twitter Logo Facebook

Ha quedat constituït el nou Consistori Infantil 2014/2015

Els 20 nous consellers i conselleres infantils de la ciutat van rebre ahir l’encàrrec de treball per part de l’Alcalde Josep M. Vila d’Abadal i inicien el seu mandat d’un curs escolar.

Oct 24, 2014

Ahir a les 19.00h a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic es va celebrar l’acte de nomenament del nou Consistori Infantil de Vic.

 

El Consistori Infantil de Vic 2014/2015 estarà format per 20 alumnes de sisè de primària (un representant de cada aula de les escoles de la ciutat) i durant un any es reunirà mensualment a la Sala de Plens de l’Ajuntament convertint-se en un òrgan consultiu de diferents projectes i Regidors.

 

L’acte de nomenament va estar presidit per l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal, la regidora d’Educació, Anna Erra, i l’alcaldessa del Consistori Infantil del curs anterior Carla Mallarach.

 

Anna Erra, va agrair la tasca de l’antic Consistori i va animar al nou a portar a terme el nou repte que se’ls hi va proposar. Un any més, va deixar constància de la voluntat de l’Ajuntament en apropar el món de la política als més petits i propiciar espais d’intercanvi i participació.

 

Seguidament, els consellers sortints van explicar les seves tasques a l’Ajuntament, posant èmfasi als aspectes que ells han valorat com a més importants i que han après durant aquest curs com a consellers i conselleres.

Josep M. Vila d’Abadal, va felicitar per la feina feta a tots els consellers i conselleres i va animar als consellers entrants. Va explicar que es tracta d’una oportunitat per millorar la ciutat i va remarcar que “no es tracta d’un joc”. “Segons l’actualitat del nostre país, teniu la oportunitat de pensar com voleu que sigui la ciutat de Vic en aquest nou estat independent”, va afegir.

 

Vila d’Abadal va encomanar al nou consistori idear i executar nous projectes per la ciutat amb un pressupost de 10.000€.

 

Com a novetat de l’acte de constitució del nou Consistori d’enguany, va ser l’entrega del diploma acreditatiu i de la venera a cada regidor infantil, una versió adaptada a la imatge de la que se’ls atorga als Consistori Municipal.

Els Conselles i Conselleres Infantils d’aquest curs 2014 / 2015 són: Marçal García Muñoz (Andersen), Gibert Antentas Parés (Andersen), Gisela Cirera Casassas (Escorial), Jan Sabaté Riera (Escorial), Daixa Prat Valls (Estel), Núria Pous Rossinyol, Carla Torras Piqueras (Guillem de Montrodon), Carla Buxadé Casajuana (Pare Coll), Clara Tremosa Roura (Pare Coll), Dafne Maldonado Hidalgo (Sagrat Cor de Jesús), Raül Pérez Bermúdez (Sagrat Cor de Jesús), Carla Solà Galán (Salarich), Montserrat Expósito Castells (Salarich), Ivet Macià Sánchez (Sant Miquel dels Sants), Laura Masoliver Bigas (Sant Miquel dels Sants), Mireia Plans Bellavista (Sant Miquel dels Sants), Ana Gabriela Acevedo (Santa Caterina), Laia Parareda De la Osa (Sentfores), Zakaria Boudich (Sínia) i Adrit Pal Singh (Sínia).

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...