slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Per obres al c. Verdaguer, temporalment, la parada de bus urbà “Verdaguer” quedarà anul·lada

 El proper dimarts 23 d’abril, atès a les obres del carrer Verdaguer, s’anul·larà la parada del bus urbà “Verdaguer”, situada al carrer de Jacint Verdaguer de Vic. Aquesta afectació durarà uns 3 mesos aproximadament.

 

Les parades més properes del bus urbà son “Rambla Davallades” i “Estació Autobusos”.

Llegir més

Afectacions a la mobilitat del 14 al 18 d'abril de 2019 per refermats de carrers

Les afectacions a la mobilitat previstes pels propers dies son les següents:

 

DEL DIUMENGE 14 AL DIMARTS 16 D’ABRIL

 

Refermats a la Ronda Francesc Camprodon. S’habilitaran dos sentits de circulació amb un carril per sentit.

 

Aquests treballs afectaran a les línies 3, 4 i 8 del bus urbà: quedant anul·les parades “Clínica de Vic”, “Pare Coll (Cementiri)”, quan es treballi en el costat on s’ubiquen les parades.

 

També s’afecta a la línia e12 (Vic-Barcelona): quedarà anul·lada la parada “Pont del Blanqueig” i “La Poncella”.

 

DIMECRES, 17 D’ABRIL

 

Refermats del carrer Mossèn Josep Gudiol, entre la plaça de l’Estació i la rotonda del Doctor Junyent. S’habilitarà un carril per sentit de circulació a l’altra part de la mitjana a on s’estigui treballant, tal com es fa pel Mercat del Ram.

 

Aquests treballs afectaran a les línies 1, 2 i 3 del bus urbà: quedant anul·la la parada “Estació de Trens”, quan es treballi en el costat on s’ubica la parada.

 

També s’afecta a la línia e12 (Vic-Barcelona): quedarà anul·lada la parada “Pont del Blanqueig” i “La Poncella”, atès que la tornada es farà directament a l’estació d’autobusos.

 

DIJOUS, 18 D’ABRIL

 

Refermats del carrer Pare Gallissà. A primera hora el trànsit quedarà tallat en els sentits de circulació. Mentre duri el tall, s’habilitarà el carril de la dreta de la plaça del Mil·lenari per a la parada del transport interurbà de viatgers.

 

Mentre es treballi en els carrils del davant de l’estació s’habilitaran dos carrils en el sentit contrari per poder anar des de la Plaça del Mil·lenari fins a la Plaça de l’Estació. Quan es treballi als dos carrils del números imparells del Pare Gallissà (Entre Plaça Estació i carrer Bisbe Morgades) es tallarà el trànsit del carrer Pare Gallissà, i es farà un recorregut alternatiu pel carrer Jacint Verdaguer i Bisbe Morgades per accedir la plaça del Mil·lenari. Es prohibirà l’accés al carrer Arquebisbe Alemany (entre Morgades i Pare Gallissà) excepte per veïns i aquest tram passarà a ser de doble sentit per als veïns per poder entrar i sortir per Bisbe Morgades.

 

Refermats_gallissa_1  Refermats_gallissa_2

Llegir més

Consells d'autoprotecció durant el Mercat del Ram de Vic 2019

Si teniu previst venir al Mercat del Ram de Vic, tingueu en compte els consells d’autoprotecció següents:

 

Abans i durant la celebració de l’esdeveniment

 

 • Abans d’anar-hi estigueu atents a les informacions oficials que emetin les autoritats sobre l’esdeveniment, així com les que apareguin als mitjans de comunicació.
 • És important que porteu roba còmoda i adequada al lloc on aneu. Tingueu en compte també que el calçat que porteu us protegeixi bé els peus, ja que és la part del cos on es produeixen la majoria de les ferides.
 • Aneu-hi ben hidratats i porteu aigua en ampolles de plàstic.
 • Tingueu localitzades les sortides d’emergència o les vies d’evacuació i estigueu atents a les indicacions del personal de seguretat.
 • Si aneu acompanyats o en grup, acordeu un punt de referència on tornar-vos a reunir en cas que us separeu o us perdeu.
 • Si aneu amb nens porteu-los a coll o de la mà. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb impediments.
 • Porteu la documentació a sobre. En el cas dels nens, gent gran i discapacitats psíquics prepareu una fitxa amb les seves dades i un telèfon de contacte, i feu que la portin en un lloc visible per si es perden. També poden portar la polsera identificativa de Protecció Civil.
 • En entrar o sortir no us atureu davant de les portes ni als passadissos.
 • En concentracions massives a l'exterior, si teniu la sensació d'estar atrapats o sense sortida possible, busqueu una ubicació alternativa on pugueu localitzar una via d'evacuació.
 • No pugeu a baranes, reixes ni altres elements inestables que puguin ser perillosos.
 • Una vegada finalitzat l’esdeveniment, abandoneu el lloc de forma ordenada, respectant l’ordre de sortida i seguint les indicacions dels serveis de seguretat. No oblideu els vostres objectes personals.

 

 

En cas d’emergència

 • Mantingueu la calma i estigueu atents a les indicacions dels serveis d’emergència. Si sou en un recinte tancat no feu servir els ascensors.
 • Dirigiu-vos a les sortides pels llocs indicats sense aturar-vos. En cap cas torneu enrere.
 • Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres, ja que podríeu provocar situacions molt perilloses per la gran quantitat de persones que hi ha concentrades.
 • Una vegada estigueu en una zona segura, si no trobeu alguna persona informeu-ne els serveis d’emergència.

 

Recordeu: davant de qualsevol emergència personal o col·lectiva, truqueu al 112, mantingueu la calma i seguiu les indicacions dels serveis operatius. Si truqueu des d'un telèfon mòbil i no us dona senyal, pot ser que les línies estiguin saturades: busqueu un telèfon fix per fer la trucada.

 

consells accessibles grans concentracions de persones   consells infants grans concentracions persones

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...