slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Dilluns comença l’adequació de la calçada de la carretera de La Guixa

Les obres tindran una durada d’una setmana i el veïnat dels aparcaments particulars podran estacionar gratuïtament a les zones verdes i blaves del barri del Remei i de L’Estadi

 Dilluns que ve, dia 15 de juliol, començarà l’enquitranament del tram de la carretera de La Guixa entre el passeig de la Generalitat i la rambla de Josep Tarradellas. És per això que no es podrà tornar a circular en aquest tram fins divendres 19, quan està previst que s’acabin les obres, si les condicions meteorològiques ho permeten.

 

Per altra banda, tal com s’ha informat al veïnat afectat, les persones que utilitzen aparcaments particulars en aquest tram no podran entrar-hi ni sortir-ne en cap moment del dia. És per això que hauran de retirar els vehicles dels aparcaments el dilluns vinent abans de les 9 del matí.

 

En aquest sentit, i si no hi ha contratemps, es podran tornar a utilitzar els aparcaments particulars el divendres, dia 19 de juliol, a partir de les 8 del vespre.

 

Tal com també s’ha informat, les persones usuàries dels aparcaments afectats per les obres podran estacionar de forma gratuïta a les zones verdes i blaves, tant del barri del Remei com de l’Estadi, mentre durin aquestes millores de la calçada. Per poder aparcar gratuïtament s’ha d’anar a buscar la targeta a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana del Remei en horari d’obertura.

 

Transport públic 

 

Durant aquesta setmana només quedarà afectada la parada de la línia 2 Passeig de la Generalitat (Sagrat Cor) del bus urbà. La resta de línies de transport públic que passen per aquesta carretera oferiran el mateix servei modificant el recorregut habitual. Lamentem els minuts de demora que puguin comporta aquests canvis. Així, la línia e-12 Vic-Barcelona continuarà oferint el seu servei. 

 

Llegir més

Afectacions a la mobilitat atès a les obres del c. Jacint Verdaguer

En motiu de les obres del carrer de Jacint Verdaguer, els dies 11 i 12 de juliol hi haurà afectacions a la mobilitat a diversos carrers del centre de la ciutat.

 

El matí de dijous, 11 de juliol, la Rambla del Passeig, la Rambla del Carme i la Rambla Davallades quedaran tallades a la circulació en vehicle motoritzat, excepte per a veïns i usuaris dels aparcaments del Passeig i de la Plaça Major.

 

A la tarda de dijous, 11 de juliol, i al llarg del divendres, 12 de juliol, el carrer Verdaguer, entre la Rambla Davallades i el c. del Bisbe Morgades, quedarà tallat a la circulació.

 

Si vas en vehicle:

Dijous, 11 de juliol

Es restringeix l’accés a la Rambla del Passeig, la Rambla del Carme i la Rambla Davallades a tots els vehicles, excepte als veïns d’aquests carrers i als usuaris dels aparcaments del Passeig i de la Plaça Major.

 

Els veïns de la Rambla del Passeig sortiran pel carrer del Trinquet, i els de la  Rambla del Carme ho podran fer pel carrer de Gurb.

 

Els usuaris de l’aparcament del Passeig sortiran pel Portal de la Rambla, mentre que els de la Plaça Major ho faran per la sortida habitual de la Rambla de l’Hospital.

 

S’instal·larà senyalització indicant els talls en els vials d’accés a aquestes rambles per informar els conductors de l’afectació.

 

Tarda de dijous1 11 de juliol i tot divendres, 12 de juliol

 

La Rambla del Passeig, la Rambla del Carme i la Rambla Davallades tornaran a està obertes a la circulació en vehicle motoritzat.

 

El carrer Verdaguer estarà tallat a la circulació, entre la Rambla Davallades i el c. del Bisbe Morgades, de manera que els vehicles que accedeixin a la Rambla Davallades es desviaran per la Rambla de l’Hospital, podent accedir al segon tram del c. Verdaguer a través del c. de Bisbe Morgades.

 

Si vas en transport públic:

 

Fins a l'expedició de les 14.15 hores, el dijous, 11 de juliol,  les parades de bus urbà següent estaran anul·lades (línies 1, 2, 3, 4, 6 i 8)

 • Rambla Passeig
 • Sta. Clara
 • Rambla Davallades
 • c/ Verdaguer
 • Pl. Estació (Asepeyo)
 • Pg. de la Generalitat – c. Andreu Febrer

 

Les parades que s’habiliten seran les següents:

 • Divina Pastora (al costat de l’ambulatori)
 • Clínica de Vic
 • Ronda Camprodon (P. Coll)
 • Pont del Blanqueig.

 

En el cas concret de la línia 6 La Guixa – Tanatori, en els recorreguts en sentit Vic, es farà parada al Pont del Blanqueig  i s’anirà directament a l’Estació d’autobusos.

 

Obres Verdaguer bus cruilla

 

A partir de les 14.15 hores, del dijous, 11 de juliol i tot el divendres, 12 de juliol, es restableix la circulació i el normal funcionament de les parades de bus urbà que s’indiquen a continuació. (línies 1, 2, 3, 4, 6 i 8)

 • Rambla Passeig
 • Sta. Clara
 • Rambla Davallades
 • Pl. Estació (Asepeyo)
 • Pg. de la Generalitat – c. Andreu Febrer

 

La parada del c. Verdaguer seguirà sense està operativa.

Atès al tall de circulació en el primer tram del c. Verdaguer, el recorregut de les línies 1, 2, 3, 4 6 i 8 es modificarà, fent que els horaris puguin alterar-se durant aquests dos dies.

Obres Verdaguer bus asfaltat 

Llegir més

Comencen els treballs de refermat al Polígon Industrial Malloles

Les obres tindran una durada de tres setmanes i es realitzaran en horari nocturn.

A partir d’avui, i durant tres setmanes, es començaran a enquitranar diverses calçades del polígon industrial Malloles. Les obres s’han dividit en tres fases i es realitzaran en horari nocturn per aprofitar unes millors condicions meteorològiques i per minimitzar les molèsties a la pròpia activitat industrial. Aquest treballs en horari nocturn (de 7 del vespre a 6 del matí) són possibles en zones industrials perquè el soroll generat pels propis treballs dels equips de refermat són compatibles amb l’activitat de la zona.

Així, les fases de treball inclouran aquests carrers:

 

FASE 1 (Inici 1 de juliol):

Carrers Rupit, Pruit, Sant Pere Casserres, Mare de Déu del Far i part de l’Ermita Sant Francesc.

 

FASE 2 (Inici 8 de juliol):

Carrers Malloles, Tavertet, Folgueroles, Sau i Masies de Roda.

 

FASE 3 (Inici 15 de juliol):

Carrers Molí del Llobet, Esquirol, Susqueda, Cantonigròs, Sant Llorenç Desmunts, Tavèrnoles i part de l’Ermita de Sant Francesc.

Tota aquesta programació pot variar en funció de les condicions climatològiques d’aquestes setmanes.

L’empresa executora de les obres, DEUMAL SA, ha previst un equip per senyalitzar i regular les possibles afectacions viàries en les zones de treball.

 

Es pot consultar el plànol amb detall aquí.

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...