slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Afectacions en la mobilitat per la celebració del Mercat del Ram

Del 6 al 12 d’abril es tallaran els accessos a diversos carrers de la ciutat i el bus urbà canviarà alguna ruta

A partir d’aquest dimecres 6 d’abril i fins dimarts 12 d’abril la mobilitat es veurà afectada en diversos punts de la ciutat per la celebració del Mercat del Ram.

 

Durant aquests dies no es podrà circular pel passeig de la Generalitat, entre la carretera de la Guixa i la rambla de Sant Domènec. Només es permetrà el pas del veïnat d’aquests carrers en el tram comprès entre la carretera de la Guixa i el passeig Pep Ventura. El dissabte 8 d’abril, a més de les restriccions anteriors, tampoc es podrà circular a la rambla del Bisbat.

 

A partir del dijous 7 i fins al dilluns 11 d’abril, al migdia, també estaran afectats el carrer de Mossèn Josep Gudiol on s’hi habilitaran carrils per a garantir la circulació en ambdós sentits. Els carrers de Joan de Serrallonga, de l’Historiador Raimon d’Abadal i Vinyals i l’avinguda del Mercat, en el tram al voltant de l’aparcament gratuït del Sucre també quedaran afectats.

 

 

Afectacions en el transport públic urbà

 

Durant la celebració del Mercat del Ram totes les línies del bus urbà funcionaran amb normalitat a excepció d’aquelles que passin pels carrers on s’hi ha restringit la mobilitat.

 

La parada del bus urbà “Estació de tren” de la L1, L2 i L3 quedarà anul·lada, i la parada de l’Estació d’Autobusos serà la més propera, situada a 3 minuts a peu.

 

Afectacions en el bus urbà

 

 

AAfectacions en el transport públic interurbà

 

  • Línies interurbanes: 406-407, 410, 441, 446, 470 (L5), 476, 710

 

Atès al tancament del Passeig de la Generalitat, derivat del Mercat del Ram, del 6 al 12 d’abril, les línies interurbanes 406-407, 410, 441, 446, 470 (L5), 476, 710, no faran la parada: Rambla Sant Domènec - Carrer Sant Pere.


Atès al tancament del Passeig de la Generalitat, i la presència del mercat de marxants del Remei, el diumenge 10 d’abril, la línies interurbanes 407, 441 i 710, faran únicament les sortides i arribades des de l'Estació d'Autobusos.

 

  •   Línia exprés: e12 - Vic-Barcelona

 

Atès al tancament del Passeig de la Generalitat, derivat del Mercat del Ram i la presència del mercat de marxants del Remei, el diumenge 10 d’abril, la línia exprés e12, no farà la parada Pg. Generalitat-Bisbe Strauch (La Poncella). Les sortides Vic-Barcelona es faran únicament des de l'Estació d'Autobusos.


 

Llegir més

Vic millora la informació a les parades del bus interurbà

Des d'aquesta setmana, totes les parades d’autobús interurbà de la ciutat disposen d'un plànol informatiu amb les línies d’autobús interurbà de la comarca.

Les parades de bus interurbà de Vic ja compten amb un plànol informatiu amb les línies d’autobús interurbà de la comarca d’Osona amb l’objectiu de donar a conèixer totes les línies de bus interurbà que hi ha a disposició de la ciutadania.

 

En els plànols s’hi pot trobar informació de tots els busos que hi ha a l’abast per a moure’s entre els municipis d’Osona i fora d’aquests per continuar afavorint l’ús del transport públic i promoure uns desplaçaments més sostenibles que afavoreixin la qualitat de vida, exposa la regidora de Mobilitat, Fabiana Palmero.

 

Els plànols de mobilitat interurbana a Osona es van presentar el passat mes de febrer en un acte públic al Consell Comarcal. El mapa s’ha repartit a tots els municipis d’Osona per a que s’instal·li a totes les parades amb marquesina.

 

El plànol de mobilitat interurbana ha estat elaborat a instància de l’Ajuntament de Vic i de forma conjunta amb el Consell Comarcal d’Osona i la Plataforma pel Transport Públic (PTP).

 

 

 null

Nou mapa de línies interurbanes d’Osona en una marquesina de Vic

 
Llegir més

Afectacions en la mobilitat a la rambla del Bisbat per les obres de rehabilitació a les Adoberies

A partir del dilluns 28 de febrer no es podrà circular per la rambla del Bisbat ni passar pel pont romànic mentre durin els treballs de prospecció arqueològica

El dilluns 28 de febrer començaran els treballs de prospecció arqueològica previstes en les obres de rehabilitació de les Adoberies i suposaran el tall de trànsit a la rambla del Bisbat, durant uns dos mesos.

 

Afectacions al trànsit

 

Tal com ja s’ha informat al veïnat, a la zona afectada només podran accedir-hi els veïns i veïnes de la plaça de Santa Elisabet. Pel que fa als veïns i veïnes de la rambla dels Montcada podran arribar-hi pel carrer d’en Prat d’en Galliners, el dels Aluders i per la plaça de Santa Teresa.

 

Mentre durin les afectacions també es tallarà l’accés al pont romànic com a mesura de seguretat, i s’haurà de passar pel pont de la Pista o per la passera de les Adoberies.

 

Les obres de rehabilitació de les Adoberies van començar el passat mes de gener i són el primer pas per convertir el barri en un nou pulmó i pol d’atracció al costat del riu. 

 

Per a qualsevol petició o suggeriment relacionats amb les obres, us podeu adreçar presencialment a l’àrea de Territori ubicada a la Casa Masferrer (plaça de D. Miquel de Clariana, 5), trucar al 93 886 21 00 o escriure a urbanisme@vic.cat.

 

afectacions rbla bisbat

Mapa amb les afectacions de mobilitat

 

 

 

Afectacions al bus urbà

 

Degut al tall de carrer a Rambla del Bisbat, la línia del bus urbà L6 modifica el seu recorregut i la parada L6 - Pg de la Generalitat - c. Andreu Febrer, es desplaça a l'actual parada de la L1 - Martí Genís.

 

afectacio bus l6 rbla bisbat

 

 

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...