slide-08.jpg
slide-06.jpg
slide-03.jpg
recarrega.jpg
slide-08.jpg
CAPÇALERA MOU-TE.jpg

Parades de bus urbà provisionals durant les obres del c. Montserrat

Durant les obres del carrer Montserrat s'han anul·lat les parades de bus urbà av. Països Catalans (Germanetes), c. Montserrat - Torelló i c. Montserrat - Lluís Companys.

 

Mentre durin les obres, s'han habilitat dues parades provisionals per a donar servei als usuaris d'aquest sector de la ciutat.

 

Les noves parades de les línies L2 i L4 estan ubicades al c. Prat d'en Galliners, a tocar de l'edifici de les Germanetes, i al c. F. M. Masferrer.

 

 

 

 

Llegir més

Aquesta tarda, talls de circulació a la Rambla del Bisbat i dels Montcada

 

Al llarg de la tarda d’avui divendres 1 de febrer, a partir de les 15.00 h, i haurà talls de circulació en vehicle motoritzat a la Rambla dels Montcada i Rambla Bisbat en motiu de les obres del carrer Torres i Bages.

 

Des de la Pl. Jaume Balmes s’indicarà el recorregut alternatiu per arribar a la Rambla del Passeig, passant pel carrer Soledat i permetent la circulació pel carrer Torres i Bages.

 

Si les condicions meteorològiques permeten acabar les feines d’asfaltat i de pintura, el carrer Torres i Bages, aquesta tarda es reobrirà el carrer Torres i Bages, de manera que tant els turismes com els autobusos urbans podran tornarà fer els recorreguts habituals d’accés al centre de la ciutat.

 

Dilluns al matí, de 9.300 a 14.00 h. es tornarà a tancar el c. Torres i Bages.

Llegir més

Del 28 de gener fins el dia 1 de febrer, el carrer Torres i Bages quedarà tancat a la circulació

Consulteu les afectacions a la mobilitat en vehicle privat i en transport públic.

El proper dilluns 28 de gener de 2019 el carrer Torres i Bages quedarà tallat a la circulació de vehicles atès que es realitzaran les actuacions de pavimentació i senyalització horitzontal de les obres de reubanització iniciades el passat mes d’octubre.

 

Així doncs, des del dilluns 28 al matí fins el divendres 1 de febrer a la tarda, si les condicions meteorològiques ho permeten, no es podrà pujar per aquest carrer.

 

Si vas en vehicle privat, per accedir al centre es senyalitzarà el següent recorregut alternatiu::

  • Els vehicles que venen pel carrer Sant Segimon es desviaran pel carrer de F. M. Masferrer, c. Jaume Munmany, c. Narcís Verdaguer i Callís, Passeig de la Generalitat fins a les Rambles del Bisbat i dels Montcada.

 

Si vas en bus urbà:

  • Les línies 1,2 i 3 mantindran totes les parades. Únicament canviarà el recorregut d’accés a la Rambla del Passeig, passant pel carrer Santa Joaquima Vedruna.

 

  • Les línies L4 i L8 no poden utilitzar el recorregut alternatiu per motiu de mida dels vehicles, així que realitzaran un recorregut alternatiu. En ambdós casos, les parades de Rambla del Passeig (Escorial), Pl. Santa Clara (Pare Coll – Sant Miquel), Rambla Davallades i Verdaguer no es faran. Es realitzarà una parada per a les dues línies a davant de les parades Guillem de Mont-rodon i a la Clínica de Vic (Sant Miquel).

 

 

o   L4: Es manté el recorregut fins al tornar de Calldetenes. L’arribada a l’estació d’autobusos es farà a través del carrer Indústria, c. Torelló av. Sant Bernat Calbó i Randa Francesc Camprodon.

 

L2 Torres i Bages

 

 

o   L8: Es manté el recorregut fins a realitzar la parada Sant Segimon (Escorial – Atlàntida). A partir d’aquí refarà el recorregut tornant a l’estació per la ctra. de Roda, av. Sant Bernat Calbó i Randa Francesc Camprodon.

 

L8 Torres i Bages 

Llegir més
Més notícies

Destaquem

Xarxes Socials

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...