Sou aquí: Inici Mobilitat en bicicleta, patinet elèctric i altres VMP Mobilitat sostenible i segura en bicicleta

Mobilitat sostenible i segura en bicicleta

 Consells pràctics per l'ús de la bicicleta

 

A inicis de la primavera del 2018, l'Ajuntament ha iniciat una va editar uns trípics per  donar a conèixer els consells pràctics per a ciruclar en bicicleta per la ciutat.

 

Paral·lelament, els agents cívics van iniciar una campanya a peu de carrer per a donar a conèixer aquests consells als usuaris de la bicicleta de primera mà.

 

Pots consultar aquests consells aquí:

 Logo civicme bicis_2

          Català

 

          Castellà

 

          Anglès

 

          Panjabi

 

          Xinès

 

 

 

 

 

 

           

  

Biciregistre

 

L'Ajuntament de Vic s'ha associat a l'associació Xarxa de Ciutats per a la Bicicleta. Amb aquesta iniciativa, les persones que ho desitgin poden registrar la bicicleta al web biciregistro.es per recuperar-la més fàcilment en cas de pèrdua o robatori. 

 

Quins tràmits cal fer per registrar la bici? la Seu electrònica ho recull!

 

Logo biciregistre

 

Campanya de promoció de l'ús de la bicicleta "Jo vaig amb bici"

 

El juny del 2019, es va iniciar la campanya "Jo vaig amb bici", amb l'objectiu de promoure l'ús d'aquest mitjà de transport en els desplaçaments quotidians en lloc d'utilitzar el vehicle privat.

 

Aquesta campanya, elaborada mitjançant la participació ciutadana dels membres que formen part de la Taula de Mobilitat de l'Ajuntament, forma part de les propostes de promoció de la bicicleta contemplades en el Pla Estratègic de la Bicicleta.

 

En una primera fase d'aquesta campanya, la qual es preveu que, sota el mateix nom, es vagin realitzant diferents campanyes al llarg dels pròxims anys, es vol donar a conèixer els beneficis que comporta anar amb bicicleta respecte a el vehicle privat, quina és la xarxa pedalable de la ciutat i donar a conèixer com s'ha d'estacionar la bicicleta per a prevenir els robatoris, així com informar de la possibilitat de registre el vehicle per a poder-ne fer un seguiment en cas de robatori.

 

Jo vaig en bici - portada

 

Jo vaig en bici - mapa

 

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...