Sou aquí: Inici URBANISME POUM Missatge Alcaldessa
Àrea de Territori
Plaça de Don Miquel de Clariana, 5

Casa Masferrer

 

Tel: 93 886 21 00
Fax: 93 889 23 70
urbanisme@vic.cat

 

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h


Horari de visita amb els tècnics:
hores convingudes

 

 

Missatge Alcaldessa

FOTO ALCALDESSA  

MISSATGE ANNA ERRA – Alcaldessa de Vic

 

Amb el nou POUM som davant d’un gran repte de ciutat i amb l’oportunitat col·lectiva de dissenyar el Vic del futur. Com a societat vivim en un present amb uns valors i unes prestacions ciutadanes que hem de poder connectar amb aquest nou futur, i que serà plenament positiu si el sabem projectar amb l’energia de tots.

 

En aquesta legislatura, la revisió que encetem del POUM vol escenificar una nova planificació que ens permetrà de nou, reflexionar i visualitzar quin és el model de ciutat que desitgem en el futur. Des de l’Ajuntament vetllarem per fer possible que la voluntat i inquietuds ciutadanes siguin complementàries i se sumin al treball que s’està fent des de fa mesos, sempre amb l’única finalitat de conduir amb èxit el nostre futur com a ciutat i com a capital d’Osona.

 

És només entre tots plegats que això ho hem de fer possible i, de fet, ja ho fem cada dia; és només així que podem fer des de cada mirada un Vic més nostre i més ben preparat per a les generacions futures; és només amb la voluntat d’imaginar la nova ciutat, amb la il·lusió de pertànyer-hi i amb la responsabilitat de construir-la com a ciutadans, que podrem idear una societat més justa, solidària i cohesionada, perquè així aconseguiríem que aquesta utopia de fonamentar Vic en una ciutat a la mesura humana esdevingui una realitat. 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...