Sou aquí: Inici URBANISME POUM Missatge Regidora
Àrea de Territori
Plaça de Don Miquel de Clariana, 5

Casa Masferrer

 

Tel: 93 886 21 00
Fax: 93 889 23 70
urbanisme@vic.cat

 

Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h


Horari de visita amb els tècnics:
hores convingudes

 

 

Missatge Regidora

fabiana-palmero.jpg  

MISSATGE FABIANA PALMERO – Regidora d’Urbanisme

 

 

El procés de revisió del POUM és una oportunitat per revisar el Planejament Urbanístic i adaptar-lo a un context econòmic i a uns escenaris de creixement radicalment diferents dels que el van acompanyar durant la seva redacció, set anys enrere.

En aquest temps l’economia, i la societat en general, han patit grans canvis. Els grans creixements, i les grans expectatives urbanístiques i industrials, han esdevingut obsolets, i els ritmes de la ciutat s’han moderat.

És en aquest context que els treballs de revisió del planejament no es plantegen com una qüestió formal ni com un mer tràmit per donar resposta a una qüestió administrativa, sinó que esdevenen l’oportunitat d’actualitzar el planejament tant en termes demogràfics com en termes de ciutat: per fer-lo efectivament coherent amb les expectatives de creixement reals de la ciutat de Vic; definint els nous reptes i estratègies de futur.

Així doncs, la participació ciutadana, tant a nivell social com institucional, és bàsica per obtenir el diàleg i el màxim consens, i alhora garantir la transparència en tot el procés d’elaboració del planejament.

 

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...