Casa Ricart (Jardí)

A Contra Blues / Paula Valls

Horaris

Divendres 22.30 h (A Contra Blues)
Dissabte 22.30 h (Paula Valls)

Casa Ricart (Jardí)

La Casa Ricart és un dels exemples més reeixits del modernisme a la ciutat. Durant les obres de rehabilitació de la finca, promogudes per Miquel Ricart i Rusconi a principis del segle XX, es va elevar el jardí, on destaca la capella, obra de l’arquitecte Antoni Ferrer, i el cedre i el roure, arbres inclosos en el catàleg d’arbres i arbredes del municipi. Treballs realitzats al subsòl han pogut determinar l’existència d’estructures, probablement associades al traçat de l’antiga muralla medieval. Des de l’interior es pot observar l’entrada a la ciutat, venint de Barcelona.

A Contra Blues - Divendres 22.30h_MG_3908.jpg

A Contra Blues és sens dubte una de les millors bandes europees de rock i blues de l’actualitat. Els avalen premis con el prestigiós guardó European Blues Challenge 2014, set treballs discogràfics i quinze anys de carrera musical amb presencia constant en directes per tot el territori nacional i internacional.

Els qui els han vist en viu ho tenen clar; aquest és el seu terreny, on demostren que ens trobem davant d’una de les millors bandes de rock del panorama nacional.

Paula Valls - Dissabte 22.30hpromo pv-155-Editar-2.jpg

Presenta “Començar de nou” (Satelite k, 2023), tercer projecte discogràfic de l’artista i el primer en català, surt a la llum després d’una temporada lluny dels escenaris, com un punt i a part, però posant en valor tot allò viscut. Un retrat de la Paula d’avui, ni més segura ni més definitiva, simplement més tranquil·la.

Les lletres, encriptades per la poesia de l’autora, parlen d'experiències molt íntimes. L’exercici és el de despullar-se, convivint amb els complexos i tot el que forma part de l’experiència humana. La por, l'apatia, l'amor propi, la incertesa, la ràbia... l’honestedat no sempre és agradable i el disc acull cada pensament sense filtrar-lo.

Un projecte per celebrar les imperfeccions i denunciar una societat que no es permet defallir mai.