Sou aquí: Inici Bústia Ciutadana

Bústia Ciutadana

La Bústia ciutadana és un espai interactiu per tal que la ciutadania pugui comunicar-se directament amb l'Ajuntament. Volem treballar junts per la millora del dia a dia de la ciutat. És per això que, al costat dels nostres serveis, ens és i serà de molta vàlua la vostra col·laboració. Calen molts ulls que ens ajudin a millorar la ciutat.

Us demanem que vosaltres sigueu, també, inspectors viaris tot donant a conèixer els dèficits, les millores i les mancances que hi ha al vostre entorn més immediat.

Des de l'Ajuntament ens comprometem a donar-hi resposta.

 

Podeu fer el vostre suggeriment o la vostra observació tot clicant a: 

e-mail.jpg

Ajuda'ns a millorar la ciutat

o a través del telèfon 938 890 673. Si deixeu les vostres dades, us informarem de l'estat en què es troba la vostra aportació.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

La millora de la ciutat és més fàcil si tots hi participem.  

 

Sabies que...?
A l'Olivera de Vic per La Pau de la plaça del Pes s'hi varen penjar més de 15.000 targetes de desitjos de pau

Seleccioneu el text, el tema i l'any que volgueu cercar:
 Ref.   Imatge   Data Sol·licitud   Data Finalització   Descripció   Respostes 
10270 2018/10/15 2018/10/15 Els nous contenidors del vidre, pels forats on tires les ampolles no hi ha com els antics unes gomes que evitàvem que sortís algun tros de vidre cap a la cara o els ulls. Ho podeu mirar? Resposta
En els contenidors d'abans no hi havia aquestes gomes i normalment, quan n'hi ha, tenen la funció de protecció per evitar l'entrada d'aigua de pluja. Aquestes gomes acaben essent problemàtiques perquè s'embruten i es desenganxen i trenquen perdent funcionalitat. Els nous contenidors estan dissenyats per evitar l'entrada d'aigua de pluja i per tant no són necessàries les gomes. Només s'instal·len en els contenidors que s'adapten a persones amb mobilitat reduïda.
10269 2018/10/14 Sóc del carrer antic camí de Taradell núm. 28, és fastigós les escombraries que deixa la gent, des que varen treure els contenidors de l'entrada del camí que va a Santa Eugènia, que la gent hi tirava de tot i ara com no ho tenen ho tiren aquí, és vergonyós. Pagar l'impost de les escombraries i tenir això i una altra cosa està tot el carrer ple de merda dels putos gossos que haig d'estar tota l'estona dient als meus fills mira la merda. Aquest barri està abandonat per l'ajuntament i cal vigilar que no ens atropellin per la vorera amb la bicicleta.
10268 2018/10/14 Porto dies  recorrent l'avinguda el Bruguer des del seu inici fins a la cruïlla amb carrer de Folgueroles, l'enllumenat públic no funciona, brilla per la seva absència, els 12 fanals no il·luminen res. Tota aquesta avinguda a les fosques, estalvis per uns quants fanals que amb prou feines il·luminen, que succeeix amb l'Ajuntament de Vic, que no supervisa el bon funcionament de l'enllumenat o tampoc vostès no tenen competència, espero que puguin solucionar aquest problema, ja que és una avinguda amb molta afluència tant per cotxes i bicicletes i així evitar accidents.
10267 2018/10/14 2018/10/15 Ja fa almenys un any, al solar de la casa situada al carrer Sant Pere, 34, hi van posar 4 gallines i en l'actualitat ja s'han reproduït i han afegit algun conill. Fa pudor i porta rates al veïnat que a part de pudor ens han ocasionat algun desperfecte. Agrairíem que hi poseu remei.   Resposta
Hem alertat als serveis de veterinària i salut pública que, conjuntament amb els agents cívics observaran aquesta situació i obraran en conseqüència.
10266 2018/10/13 2018/10/14 Cada dia hi ha més gent que gaudeix circulant amb bicicleta de carretera, hi ha més preocupació pel medi ambient i per la salut. Per això demanem un carril bici amb passeig de vianants que comuniqui Vic amb Roda de Ter, de la manera més directa possible paral·lelament a la carretera de Roda Vic. Resposta
Una infraestructura així no està en mans dels ajuntaments solament, cal que intervingui la Diputació de Barcelona i els ajuntaments dels municipis del recorregut. Ara per ara, hi ha planificada la construcció del carril bici entre Vic - Gurb - Manlleu, actualment fent-se el projecte tècnic. Ho comunicarem a les alcaldies per la seva informació.
10265 2018/10/13 Crec que he vist un visó negre americà, sota la  passarel·la  entre el Prat i la rambla  Tarradellas , amb els perills que això representa.
10264 2018/10/12 2018/10/14 Si no solucioneu els per als de l'avinguda Estadi... .tindrem  un problema molts gros. Un ciutadà preocupat.   Resposta
No entenem el què ens voleu dir.  Podríeu  ser més  explícits ? Gràcies.
10263 2018/10/11 2018/10/15 Voldria demanar si es podria instal·lar un mirall de tràfic a la cruïlla dels carrers Providència i Av. Pius XII, entre el bar " PicaPica " i la "Llar Juvenil", ja que el "cediu el pas" no té gens de visibilitat, ocasionant situacions de perill. Resposta
La cruïlla de l'Avinguda Pius XII amb el carrer Providència és una cruïlla en forma de "+" on la línia de detenció del "cediu el pas" del carrer Providència es troba avançada fins al límit de la cruïlla per millorar la visibilitat d'aquesta. Així mateix, majoritàriament existeixen xamfrans als immobles i la vorera és ample per suavitzar la configuració del tram i augmentar la visibilitat en ambdós sentits de la intersecció. La utilització de miralls convexos permet observar la circulació sobre el tram transversal en interseccions tancades, no sent el cas d'aquesta cruïlla. També s'ha prohibit l'estacionament de vehicles a la cruïlla, senyalitzant-la amb línia continua longitudinal de color groc. Això no obstant, li donem trasllat al departament de mobilitat per tal que revisin la cruïlla per si és possible millorar la visibilitat d'aquesta.
10262 2018/10/11 2018/10/14 Visc al barri del Sucre (Bisbe Font Andreu), i aparcar la bicicleta per anar a treballar al carrer és inviable per 2 motius: 1. Per què els vehicles les destrossen quan aparquen. 2. Per què s'acaba produint un robatori de la bicicleta o dels elements que la componen, pel que no acaba sent pràctic. En aquest sentit,  l'ideal  seria un tipus d'aparcament tancat o bé un estil  bikeparc  com el del següent  video : https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=hO9aT8izkec Crec que animaria als usuaris la utilització de vehicles, així com crec que és una instal·lació fàcilment amortitzable, atenent que disminueix els costos provocats pel desplaçament de vehicles així com els usuaris poden pagar una petita quota anual que els hi permeti aparcar.   Resposta
Estem en ple desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana i, en la seva elaboració reunim la taula de mobilitat, on tothom pot aportar les seves idees i en formen part el grup promotor de la bicicleta. S'estan estudiant diversos sistemes per aparcar les bicicletes i aquest, o un de similar, en formen part. Podeu formar part de la taula de mobilitat, contactant-nos a mobilitat 93 886 21 00.
10261 2018/10/11 2018/10/15 A la carretera de la Guixa es generen embussos importants a determinades hores, el que provoca que en determinades cruïlles (principalment a la sortida de l'aparcament soterrat) i a la rambla Josep  Tarradellas , els vehicles quedin obstaculitzats, pel que si giren en direcció contrària a l'embús, provoca absurdes cues en altres direccions. Amb aquest sentit he pensat que es pot pintar una quadrícula de marques grogues a terra amb la finalitat d'avisar als conductors d'aquestes cruïlles que no poden quedar obstaculitzant el pas. Resposta
Les quadrícules de marques grogues al vial, que prohibeixen que els vehicles entrin a la intersecció si aquesta es troba ocupada o la circulació aturada, estan pensades per permetre el pas transversal del trànsit i que no quedin obturades les cruïlles, circumstància que no es dóna a la carretera de la Guixa doncs no hi ha trànsit transversal. Les retencions de la carretera de la Guixa són esporàdiques provocades per la mateixa regulació semafòrica existent a la cruïlla del Passeig Generalitat, i les fases verdes del mateix han de permetre la incorporació del trànsit des de l'aparcament o des de la Rambla Josep  Tarradellas  en situacions normals de trànsit. No obstant això, es revisarà el trànsit de la carretera de la Guixa per si es poden adaptar mesures per facilitar la incorporació tal com ens demanen.
10260 2018/10/10 2018/10/14 Amb data 1 d'octubre a la UVic em van posar multa d'estacionar. Ho vaig veure quan ja havia marxat (no sóc de la zona) però tenia el resguard a la butxaca. Dimarts 10 vaig tornar i parlar amb un vigilant que em va adreçar a les oficines d' Eysa  per aturar el tràmit. Vaig anar expressament. A la porta posa de 9 a 13 hores (eren les 11 hores) tinc foto que no em deixa adjuntar i un telèfon 938833359 però no hi havia ningú tot i esperar una estona. Vull aturar el tràmit i posar en coneixement la poca facilitat per fer-ho. Seguiré intentant posar-me en contacte amb ells. Resposta
Del dia 1 d'octubre, dia de la infracció, fins al dia 10 d'octubre que vols "parar" el tràmit, segurament hauran transcorregut massa dies i la denuncia ja no estarà en mans de l'empresa concessionària, sinó que haurà seguit el tràmit i hauràs d' esperar que  t'arribi la sanció i presentar al·legacions per instància a l'ajuntament.
10259 2018/10/09 Com a component de l' AAVV  Vic Nord us demano que feu posar una sèrie de rajoles, que no hi  són , de la vorera de la Ronda Camprodon que puja de la plaça  Mil·lenari  al carrer Pare Coll  ( La vorera del pati i residència de les monges ).
10258 2018/10/09 2018/10/15 A l'estiu hi va haver un canvi de direccions per anar a la Serra de Sant Ferm i plaça d'Osona. Es van treure aparcaments i en determinats dies és difícil trobar aparcament per anar a l'escola bressol i al  Salarich . Hi ha un camió que molts dies està aparcat prenent aparcaments als cotxes i sobresortint mig metre de l'aparcament.   Resposta
L'ordenació del trànsit a l'Avinguda Rafael de  Casanovas , amb l'eliminació d'unes quantes zones d'estacionament al voltant de l'escola del Doctor  Salarich , es va fer per ampliar la vorera i dotar d'un carril bici segregat del trànsit rodat que arribés fins a l'escola, donant una major seguretat tant a ciclistes com a vianants. No obstant això, al voltant de l'escola encara existeix estacionament lliure, especialment al carrer Riera Major entre el carrer Botànic Micó i el carrer Antic Camí de Taradell. Pel que fa a l'estacionament de camions, no es troba prohibit sempre que el vehicle no sobresurti de la línia d'estacionament i, sent superior a les 12 tones tingui autorització de circulació. Li traslladem el seu suggeriment a la guàrdia urbana perquè aquestes condicions es puguin complir.  
10257 2018/10/08 2018/10/10 Fa més d'un mes que hi han trencades dues tapes a l'alçada del semàfor de la cruïlla entre els carrers Raimon d'Abadal i Passeig Generalitat. Una tapa a cada cantó del carrer. Resposta
Gràcies per l'avís. Ho hem fet revisar per l'empresa responsable de l'enllumenat.
10256 2018/10/08 Paperera amb el cul rebentat, està ubicada sota el supermercat Consum de la carretera de Roda.
10255 2018/10/08 2018/10/15 A la  Rambla Hospital, 6 hi ha l'accés a dos pàrquings. Cada dia, a pràcticament totes les hores hi ha vehicles que realitzen parades o estacionaments i impossibiliten l'accés als pàrquings provocant una cua de cotxes. Això ja és sistèmic i sense solució. Es pot prendre alguna mesura? Resposta
Tant els agents cívics com la guàrdia urbana han realitzat controls dels estacionaments incorrectes a la Rambla Hospital, tant pels vehicles que s'estacionen a sobre del carril bici com dels vehicles que dificulten l'accés als guals. Actualment s'està portant a terme una prova pilot per gestionar la distribució urbana de mercaderies a les rambles de la ciutat, on els residents i els professionals poden estacionar durant un determinat període de temps a les  ZDUMA  (zones de càrrega i descàrrega) que ens ha de permetre disposar d'espai per a la realització d'aquestes activitats i en la mesura del possible reduir les  infraccions  dels vehicles que realitzen aquestes activitats. A la rambla de l'Hospital existeixen dues d'aquestes zones de distribució urbana de mercaderies  ZDUMA , que vigilades de manera continuada pels vigilants de la zona blava, han de permetre la rotació d'estacionament de vehicles en aquestes zones i minvar les molèsties que aquests estacionaments incívics produeixen als veïns dels guals afectats.
10254 2018/10/08 2018/10/15   c /Bisbe Morgades, tots els senyals estan a la vorera i a més davant la cooperativa La Plana és perillós passar-hi. Al c/ Jacint Verdaguer, els arbres entren a les cases del  3er  i  4art  pis, no es poden arreglar d'alguna manera ? No  es pot veure el carrer. Resposta
Els senyals de trànsit del carrer Bisbe Morgades es troben a la vorera, com a qualsevol carrer de la ciutat, i es deixa espai suficient per a poder passar amb seguretat, complint amb la normativa d'accessibilitat. En relació a l'estat del gual de la cooperativa La Plana es posarà en coneixement del titular perquè en facin les millores escaients per evitar-ne perill. Pel que fa al manteniment dels arbres del carrer Jacint Verdaguer li donem trasllat als tècnics perquè n'estiguin al cas quan s'hagin d'esporgar i, sobretot, ara en les properes obres de remodelació de tot el carrer.
10253 2018/10/08 2018/10/08 L'accés a Vic per Vic Sud l'entrada-sortida per la Peugeot-Cases Barates, està molt malmesa, sobretot l'asfalt de la rotonda de la Peugeot. Per ser una de les entrades-sortides principals en una ciutat de la magnitud de Vic, crec que ha quedat obsoleta. Resposta
Aquest tram de la  crta . N-152 és de titularitat de la Generalitat i, actualment estem fent els tràmits perquè ens sigui traspassada a l'Ajuntament, després de solucionar aquests problemes en l'asfalt. El conveni de cessió i traspàs ja va ser aprovat recentment pel Ple Municipal.
10252 2018/10/08 2018/10/08 Des de  el curs passat i ja aquest nou curs escolar, un autocar, "d'autocars Roca" de Salt, para cada matí 7: 45 h  a carregar nens a la parada taxis de l'estació, a la tarda els torna i fa el mateix. Els taxistes mentre hi ha l'autocar no podem aparcar. No pot anar a l' estació  de bus que és allà mateix i deixi de molestar? Resposta
Aquesta parada no ha sigut autoritzada per l'Ajuntament, mirarem de localitzar l'empresa i analitzarem quina seria la millor solució.
10251 2018/10/07 Passatge Carquinyoli: hi han aparegut unes pintades molt importants.
10250 2018/10/07 2018/10/08 Voldria saber qui  és  el responsable del manteniment dels camins rurals de Vic . Resposta
Podeu adreçar-vos al telèfon 938 890 673 o per e-mail a: garoleracs@vic.cat
10249 2018/10/07 2018/10/09 A causa de la seva resposta al meu suggeriment amb ref.: 10180 sobre el canvi del costat d'aparcament del C/Girona en el que em dieu que l'amplada no és suficient per efectuar el canvi perquè els vehicles aparcats farien nosa a l'hora d'entrar els vehicles als seus respectius guals, només cal que mirin que l'amplada del c/Bellmunt, paral·lel al C/Girona, és la mateixa, i els cotxes estan aparcats a l'altra banda dels guals. Els veïns del c/ Bellmunt bé entren els seus cotxes als guals!! Estic d'acord que si, potser els hi costarà una mica més entrar els seus cotxes, però si els del C/Bellmunt poden fer-ho, els del C/Girona també, només cal una mica de voluntat. Crec que tot el barri sortiria beneficiat, tant pels vianants que no trobarien cotxes aparcats a sobre la vorera de la plaça Europa impedint l'accés dels edificis, com pels propietaris dels vehicles que trobarien aparcament al costat de casa. Prego que vingueu a comprovar les amplades d'ambdós carrers i veureu com és possible. Resposta
Li donem trasllat del seu suggeriment al departament de mobilitat perquè en faci l'estudi necessari per si és factible modificar la línia d'estacionament del carrer Girona per augmentar l'oferta d'estacionament en via pública existent. No obstant s'ha de tenir present de la darrera diagnosi d'estacionament realitzada al conjunt de la ciutat, al carrer Girona i rodalia situats al districte 4-4  ,  existia un superàvit de 129 places d'estacionament. És obvi que aquestes places no es trobaran totes al carrer Girona, però si és cert que es podran trobar en carrers propers al carrer Girona, com podria ser el carrer Torelló, o per sota d'aquest al carrer Indústria o Raval  Cortinas .
10248 2018/10/07 2018/10/07 Sóc un noi de 16 anys que visc amb la meva família a St. Llàtzer i cada dos per tres veiem vehicles estacionats per deixar la brossa que creiem que no són de Vic. Tinc 3 matrícules anotades si us interessa, feu-me saber.   Resposta
Gràcies per l'interès.  Podeu enviar-nos les matricules  per e-mail a: boadasmj@vic.cat i seran advertits. Gràcies.
10247 2018/10/05 Us volia informar d'un tema de manteniment de jardineria: Al carrer Canigó, cantonada amb Raval Cortines hi ha un arbre que li han crescut moltes branques i fulles a la part inferior i dificulta el pas a les persones (el pas útil és més estret). Al carrer del Camp, just davant de dos camps que hi ha a banda i banda, han crescut males herbes als escocells dels arbres i del camp (fins i tot alguna bardissa amb punxes), fet que dificulta el pas dels nens i nenes que van a l'escola. Agrairíem si poguessin fer una mica de neteja de la vegetació.
10246 2018/10/05 Al carrer del Camp hi ha una nau (crec que és el lateral de la universitat) on hi ha una escala que no porta enlloc i que s'aboca a un forat de més d'un metre de fondària.  L'any passat van estar fent en aquest "forat" però més o menys està igual.  Com que hi passen molts nens per anar a l'escola, molts dies els nens pugen per les escales i s'aboquen a aquest forat. Inclús l'any passat hi vaig veure nens dins el forat inspeccionant i jugant, és a dir, que havien baixat fins al forat.  Crec que s'hauria de posar algun tipus de reixa o de protecció perquè cap nen pogués caure al forat o prendre mal.
10245 2018/09/05 Perill Greu per als invidents al final del carrer Sant Pere i suposo a altres llocs de la ciutat. Perill creat per una empresa semipública que porta a terme la neteja de la ciutat. L'invident no és conscient que li han creat un perill temporal. La manera correcta d'actuar que el camió vingui amb un contenidor buit, el deixes a terra, treies el ple del subterrani i poses el buit en el seu lloc i llavors portés els contenidors buits al subterrani i deixes el carrer sense obstacles. Ja es va comentar, fa temps als Agents Cívics, però tot segueix igual. Creant perills, dia si dia també. Per ells és més pràctic treure el contenidor ple, i crear el perill que es veu mentre es  va  a buscar un contenidor buit. SI us plau, canvieu manera d'actuar. Crear perills innecessaris a la via publica  no és de rebut  i menys en empresa semipública. Que hi diu el tècnic de seguretat de l'empresa. La primera norma és no crear perills!!!!  
10244 2018/10/04 2018/10/07 El 24/09 es va denunciar per aquest canal les molèsties ocasionades per un pis d'estudiants francesos al carrer Guilleries 3 al 2 pis. No hem rebut cap tipus de resposta des de la bústia ciutadana i els aldarulls segueixen setmana rere setmana de nit a fora del balcó d'aquest pis pertorbant el descans i la convivència dels veïns. És en casos com aquest on s'espera l'ajuda municipal i de moment ens sentim totalment desemparats. Resposta
(seguiu, sis plau, la ref 10207) Els agents cívics hi estan al damunt per solucionar-ho, però, malauradament no ens heu donat les vostres dades de contacte, ja que us voldrien contactar primer a vosaltres com a veïns per concretar més el què i el quan. Ens podeu facilitar les vostres dades?
10243 2018/10/04 2018/10/07 Realment, fa falta posar la música amb el volum tan alt, a l'estadi de l' OAR  Vic? Resposta
Passem avís als responsables de l' Oar  perquè ho tinguin en consideració i hi actuïn en conseqüència.
10242 2018/10/04 2018/10/15 Estat lamentable de la vorera al càrrec Sant Pere núm. 14. Ja fa moltes setmanes.  D'ençà que  es van fer les obres, que segons indiquen eren sense permís, a la casa del número 14. I si ho arregla l'Ajuntament passant càrrec al propietari de l'edifici? Em sembla molt malament que es creïn perills per a les persones invidents, que es dificulti l'accés per la vorera, que ja de per si és molt estreta..., a les persones amb carretons de compra, amb cotxets de canalla o amb cadira de rodes, i que a més ho hagi fet algú sense abans sol·licitar el permís necessari. Potser seria hora que s'arreglés ja i es passés càrrec al responsable. Resposta
Es tracta d'una obra d'un particular. Des del departament de disciplina urbanística han advertit als tècnics de l'obra i se'n farà un seguiment del compliment.
10241 2018/10/04 2018/10/15 En data 25/05/2018 ja vàrem deixar un missatge en relació a les humitats que estem patint al Carrer  Montserrat   núm . 30 i 32  ( ref.9718)  arran de  mal estat de la claveguera que hi ha al davant de la casa que s'embussa molt cada vegada que plou i provoca filtracions a la casa.  Malgrat la revisió de sanejament que es va fer ,  els tècnics que la van fer ja van dir que la xarxa estava en molt mal estat i evidentment, les filtracions no han cessat i actualment el nivell d'humitat de la planta baixa és molt elevat (on ja hi ha  habitatge ). Hi ha hagut aparició de fongs que estan  afectant  la salubritat de l' habitatge , s'ha  aixecat  el parquet de la planta baixa, el guix de les parets cau...  amb  tots  els perjudicis  que, això ens està causant, ja no només econòmics, sinó també  pel que fa a la  salut. Resposta
Ja l'1 de Juny 18 es va fer una neteja dels embornals i de la xarxa de sanejament. Des de la propietat de l'immoble va semblar que s'havia funcionat i es va acordar que amb les obres d'urbanització del c/ Montserrat (la previsió d'inici és el novembre) quedarà definitivament solucionat, sempre que realment el problema vingui de la xarxa de sanejament publica.
10240 2018/10/04 2018/10/09 D'ençà que varen reformar els semàfors de l'avinguda Bernat  Calbó  és molt més lent passar i sobretot en hores punta, es fan cues interminables i has d'esperar almenys tres cops de semàfor que tarda molt. Resposta
La regulació semafòrica existent a l'Avinguda Bernat  Calbó  està subjecta a la demanda de mobilitat existent a cada moment a la cruïlla, tant pel que fa a vehicles, com pel que fa a vianants i bicicletes. Concretament al semàfor de la cruïlla amb el carrer Manel Galadies/Puig dels Jueus/Julià  Fàbregas  hi ha 11 moviments possibles, 5 que corresponen a vehicles, 4 a vianants i 2 a bicicletes. El cicle del semàfor (el temps que triga a donar la volta) és de 100 segons, i descomptats els segons de seguretat entre els diferents canvis o moviments (o sigui les fases de verd a vermell passant per l'ambre), el temps que el semàfor està en fase verda és de 70 segons. Anteriorment tant el gir a l'esquerre en direcció a l'Hospital com la sortida del carrer Julià  Fàbregas  compartien moviments amb altres fases verdes i per tant es creava un conflicte amb altres trajectòries de vehicles amb el perill d'accident corresponent. Actualment aquest perill no  es dóna  i  aquests moviments  són nets sense que hi hagi trajectòries creuades i per tant s'ha augmentat molt més la seguretat de la cruïlla, encara que això vagi en detriment del temps d'espera al semàfor.  No obstant això , s'està treballant en la programació semafòrica de la cruïlla per millorar en el possible els temps d'espera,  atenent  la configuració actual  d'aquesta , especialment en hores punta amb la introducció de nous plans horaris.
10239 2018/10/04 2018/10/08 He  vist gent que ha vingut de fora tirant les deixalles al contenidor que no toca, poder si es posés a cada contenidor el nom amb els seus idiomes, sabran així a on ha d'anar a parar cada deixalla, ho he vist al Remei, on hi ha d'haver més gent de fora. Resposta
Els contenidors nous tenen identificat el residu que hi pot anar a través d'una icona o símbol amb llenguatge universal, a més d'en català. Creiem que aquesta és la millor fórmula per fer-ho entendre al conjunt de la població.
10238 2018/10/02 2018/10/15 Sóc veïna del c/ del Bisbe Font Andreu. Com de costum i en arribar l'inici de curs dels universitaris, especialment els i les residents de la residència universitària " RUVIC ", arriben els dijous universitaris amb els seus " unigresques ". Voldria posar una queixa dels fets esdevinguts el dijous passat. Crits, insults, botelles trencades... i a sobre, vaig trobar el portal ple d'orina i amb caca. També dir que en la matinada s'hauria de posar un control prop de la residència per què vam poder veure com venien els cotxes bastant ràpids amb conductors borratxos. Crec que ara que estem en el principi de la temporada s'haurien de prendre mesures dures per al correcte descans dels veïns/es. S'hauria de tallar amb urgència, tal com ens han explicat, aquest dijous és la festa de la residència i segur que estarà tothom en la porta de la residència. Moltes gràcies a tot l'ajuntament. Resposta
Comentat en les reunions internes de convivència, es decideix que ho treballaran tant els agents cívics com la guàrdia de proximitat.
10237 2018/10/02 La vorera del col·legi Guillem de  Montrodon  a la carretera de Roda  és  plena de sorra que cau del col·legi quan plou i quan no plou també. Des d'abans de l'inici del col·legi que està fet un fàstic. Així també el pas de vianants que hi ha a la mateixa vorera: sembla un sorral. Per cert que seria  prudent  que el pas de zebra fos elevat i això faria disminuir la velocitat dels cotxes. També hi ha sorra als vorals de la rotonda, d'abans de l'11 de setembre, quan van caure algunes tempestes. En fi, que he esperat molts dies a fer la queixa . Però  no heu fet res.  Vull dir que heu de tenir clar que Vic va més enllà dels 200 metres al voltant de l' Ajuntament, ja que  aquesta situació seria inimaginable al rovell de l'ou de la ciutat que  tant  cuideu i invertiu.
10236 2018/10/01 2018/10/08 Dilluns dia 1-10-2018 Plaça Pompeu Fabra de Vic, 9 del matí, contenidors buits i al costat, almenys han buidat un contenidor. Hem de viure en aquest barri aguantant tanta maldat i falta de ciutadania. Cada dia recullo caixes buides, botelles de vidre (que per cert si no es va a la rambla, als voltants no hi ha contenidor),  etc , i les poso al lloc que correspon però una es cansa de fer d'escombriaires. L'altre dia se'ns van cagar a la porta de casa. Què més hem de suportar? Resposta
Realment es tracta d'una acció d'incivisme inacceptable per mal ús dels contenidors per part d'uns pocs que afecta el conjunt. Hem estat investigant els causants i fent alguns controls i s'han fet alguns avisos a establiments comercials. Ho vetllem per reduir-ho però és necessària la col·laboració de tots.
10235 2018/10/01 2018/10/02 Com a usuària de bus urbà vull queixar-me que entre els clients hi ha un que cada matí mira pel·lícules pornogràfiques al telèfon i que la resta de clients són menors d'edat en la seva majoria. Conscient que és un fet no denunciable demano la vostra ajuda. Resposta
Com que no és un fet denunciable, i poden entrar moltes sensibilitats. Alguns els preocupen més pel·lícules bèl·liques amb tirs, espases i assassinats. De totes maneres farem uns controls de vigilància per detectar-ne el grau de molèsties i es procurarà cridar l'atenció a aquest usuari.
10234 2018/09/30 2018/10/01 Al carrer Raval Cortines de Vic hi ha uns contenidors que sempre estan plens de trastos, roba, mobles... i també moltes mosques i mosquits. Agrairíem que el servei de neteja de la ciutat passés més sovint per recollir aquests contenidors, ja que tots els veïns estem farts de veure imatges com la de la foto adjunta.   Resposta
  Passem avís perquè ho verifiquin i planifiquin actuació.
10233 2018/09/30 2018/10/02 Impossible arribar al barri de la Serra de  Sent -Ferm, avui diumenge, 30 setembre 2018, a causa d'una topada entre un cotxe i una moto a l'únic carril d'accés que hi ha i que passa per la Pl. Osona, a causa de la darrera actuació realitzada per l'Ajuntament de fer canvis de direcció i carrils bici, ha estat tallat impossibilitant l'únic pas en direcció al barri, esperem que l'Ajuntament faci un nou estudi viable per tal que no passi més i puguem arribar-hi.   Resposta
Quan es produeix un accident de trànsit el primer que ha de fer guàrdia urbana és protegir la zona de l'accident, per evitar-ne nous accidents i garantir la seguretat dels implicats i dels equips d'emergència que ha d'intervenir en l'accident, motiu pel qual es talla el trànsit a la zona de l'accident mentre es procedeix a l'evacuació de les víctimes. Un cop s'han traslladat els ferits, es restableix la circulació en la mesura que és possible. Com comprendrà aquesta restricció momentània del trànsit que vostè comenta provocada per l'assistència sanitària a una persona lesionada en un accident, en res té a veure amb l'ordenació del trànsit que es realitza en un determinat barri.
10232 2018/09/30 2018/10/10 Ahir dissabte vaig veure com entrava una rata grossa en un forat (suposo feta per ella) en el la base de l'arbre que hi ha a tocar de les escombraries en el c/ Candi  Bayes  a l'alçada del núm. 87. Sota un altre arbre, en el mateix Carrer en el núm. 79, n'hi havia un altre més petit, però veig que els veïns l'han mig tapat. Resposta
El 03/10/18 l'empresa de control de plagues va fer l'actuació pertinent en aquesta zona. El 09/10/2018 el personal Àrea Serveis i Manteniment ha pocedit a tapar els forats dels escocells, doncs sempre hem d'esperar que  l'empresa de control de plagues hagi actuat.
10231 2018/09/29 2018/10/02 Agrairíem que es controlés la velocitat dels cotxes que passen pel C/Anna i C/St. Jaume de Vic. Aprofitant que en el C/St. Jaume hi ha doble carril, just davant del Mercadona Vic-Sud, s'hi fan curses o directament, cotxes a gran velocitat passen pel carril d'entrada  al super , per avançar als cotxes que van direcció nord pel carril que toca. Igualment, al C/Sta. Anna, des que els cotxes, per anar a l'escola  Salarich  o barri de  Sent -ferm o plaça d'Osona... Han de passar pel C/Botànic Micó obligatòriament... El trànsit és horrorós; inclòs, descontrolat en hores punta. Baixen cotxes, camions... Com bojos. No fent cas de passos de vianants ni d'avisos del qui anem a peu. En el Carrer, a les 8  ' 30h .del matí, s'hi aglutinen infants que esperen el seu bus escolar i tornen a estar-hi al migdia i tarda quan el bus els deixa per tornar a casa. Aquests infants perillen, ja que travessen el carrer sense control. Demanem uns barris perifèrics tranquils. Resposta
Des del departament de mobilitat es realitzen estudis de velocitat dels diferents carrers de la ciutat. Als carrers que comenta el darrer estudi es va fer el mes de juny d'aquest any i dels resultats obtinguts es conclou que al carrer Santa Anna el 98.30%, al carrer Botànic Micó el 97.48% i al carrer Sant Jaume el 94.34% dels vehicles que hi circulen ho fan per sota del límit de velocitat establert de 50 km/h. En relació a les intensitats de trànsit dels carrers que comenta, presenten unes intensitats de trànsit de caràcter veïnal, el carrer que presenta una major intensitat de vehicles és el carrer Sant Jaume amb una mitjana de 5574 vehicles diaris, el carrer Santa Anna amb una mitjana de 3727 i el carrer Botànic Micó amb una mitjana de 2460 vehicles diaris. Així mateix en relació a la velocitat, els agents de la guàrdia urbana realitzen controls de velocitat amb el Radar en diferents carrers de la ciutat per denunciar els conductors que excedeixin els límits establerts, els hi donem trasllat del seu suggeriment per tal que en la mesura del possible controlin els carrers que ens indica.
10230 2018/09/28 2018/09/30 Us comunico novament que el parquímetre més proper a l'espai familiar, del carrer del Remei, té avaria el lector de targeta. Des del mes de maig. Resposta
Gràcies per l'avís. Ho traslladem a l'empresa responsable del servei. No obstant això, aprofitem per comunicar-vos que ja estem treballant per poder oferir el pagament per mitjà del mòbil.
10229 2018/09/27 2018/09/28 Us  faig saber que tenim el fanal del c/ Canonge Ramis amb cantonada c/ De les Escoles (Sentfores) apagada, que fa el burro com l'última incidència. Resposta
Hem substituït l'equip elèctric i la làmpada. Gràcies per l'avís.
10228 2018/09/27 2018/09/30 S'ha pensat en el parc de davant de la residència del Nadal com a Plaça / Parc de l'U d'Octubre?  No caldria canviar de nom a cap plaça existent. Resposta
  No, no s'hi ha pensat. Ho farem arribar a la comissió que ho tracta. Gràcies.
10227 2018/09/27 2018/10/01 Observo que cada dia hi ha més contenidors petits d'orgànic (els dels Restaurants).al carrer al costat dels altres contenidors grans. Em pensava que aquests contenidors els havien de tenir dins els locals i treure'ls al vespre per la recollida. És així? Doncs n'hi ha molts que no compleixen aquestes normes.  Un lloc que ja de per si no n'hi hauria d'haver cap (al costat del Temple Romà) és a la plaça de la Pietat. Doncs ara resulta que a part dels contenidors grans sempre n'hi ha 3 o 4 de petits dels Restaurants. Un altre lloc on els deixen és cap al final del Passeig (al costat dels soterrats). Algú pot fer complir les normes? Resposta
Els Grans productors d'orgànica han de disposar d'aquests cubells per no desbordar els d'ús per particulars. Certament els han de guardar dins el seu establiment un cop recollits. El fet que l'obertura de molts d'aquests establiments no sigui diària, dificulta que el puguin entra un cop buit, sobretot els primers dies de la setmana. És un tema complex que anem seguint, però que no sempre és fàcil de solucionar.
10226 2018/09/27 2018/09/30 Vull formular una queixa pels talls d'aigua al carrer Narcís Verdaguer i Callís números 8,  des d' aquest matí al voltant de les  9:00h  que estem sense aigua en la comunitat de veïns, ningú ha notificat que es produirien. Resposta
Ho traslladem als responsables d'Aigües Vic. No obstant això, quan es fa una obra programada que pot afectar el subministrament, s'avisa als afectats, però, quan una obra particular té un incident i provoca una avaria a la xarxa d'aigua, no es fa possible avisar en antelació. Lamentem les molèsties que us hagi pogut ocasionar aquest incident.
10225 2018/09/27 2018/10/01 Plaça  Francesc  Moragas , com altres vegades a passat, hi ha la part dreta on els ocells vénen a dormir i està el terra ple dels excrements inclús un dels bancs està totalment brut demanant que per favor s'hi faci alguna cosa perquè com és lògic cada vegada estarà pitjor. Resposta
  L'empresa  VialnetVic  va procedir a netejar el mobiliari urbà i les lloses del paviment.
10224 2018/09/26 2018/10/01 Envio una foto d' una paperera de la plaça Major, del dissabte dia 14, en ple concert de la Música viva. (papereres del Passeig estaven igual, i perquè no vaig anar enlloc més...). En dies de multituds de gent... (mercat Medieval... Mercat del Ram... fires en general) crec que hi hauria d'haver més recipients, contenidors, per a deixalles. Només és una opinió. Resposta
En grans esdeveniments es reforcen moltes papereres, i es posen illes de contenidors suplementàries. A la plaça Major totes les papereres rodones disposaven d'uns anells suplementaris que duplicaven capacitat. En papereres més petites això és menys possible. El servei de neteja ja va buidant periòdicament però és evident que la generació de residus és molt superior. També treballem en la reducció dels residus, com la implantació del got reutilitzable.  Revisarem si cal algun reforç més.
10223 2018/09/26 2018/10/02 Treballo  a l'Avinguda Països Catalans, amb carrer de les Flors i avui he vist que un tros més avall davant d'un descampat (deu ser sobre el número 15 diria jo) direcció Barcelona hi ha uns senyals de prohibit aparcar des d'avui fins al 31/12/18 i el motiu posa obres. No es podrà aparcar just en el tros que ocupa el descampat o la prohibició engloba tota la vorera fins a la zona blava a tocar del c/ De les Flors? Donat que és un període relativament llarg, m'interessaria saber-ho pel tema de l'aparcament. Resposta
La prohibició d'estacionament només afecta la part frontal del descampat a on s'estan realitzant les obres, és la reserva d'estacionament de dues places com a ocupació de via pública per fer l'acopi de materials necessaris per a la realització de l'obra.
10222 2018/09/26 2018/09/26 Ajuda'ns a millorar la ciutat? Com millorar la ciutat si teniu  la rodalia  que semblen abocadors? Es nota que ha passat el dia 25, ja tenim els politoxicòmans rondant altre cop els bars i els carrers, formant el que ja se suposa i suposem que acabarà passant, algun tipus d'aldarulls que requerirà les forces de seguretat i per tant els diners públics destinats a això. Tornem a estar abandonats aquí al barri del Remei i de l'Estadi, cada dia corren pel carrer cridant o drogats, i no passa res. La inseguretat que genera està devaluant el barri, i gent com jo estem pensant a tancar el comerç i marxar a una altra població. Esteu centralitzant Vic, de tal manera que no veieu que el problema no és al centre només? Que l'arrel és als afores, que els que tenim negoci i  estem alimentant  la vostra ciutat comença a estar farts de la situació? Des d'aquí demano doncs, més actuació policial, a totes hores, ja que no només es patrulla quan els hi convingui, sinó per prevenció. Resposta
Hem comentat el vostre suggeriment a la Junta de Govern. Ben aviat sereu contactats per agents de la Guàrdia Urbana per poder aprofundir amb més detall. Gràcies per la vostra opinió. La G.U. ens manifesta, l'1 d'octubte, que: Hi ha dos toxicòmans que pul·lulen per l'estadi i P. Generalitat, que tenim controlats. El nivell de seguretat de la zona sud és molt similar a la de la zona nord i en alguns tipus de delicte fins i tot el nombre de denúncies és inferior.
10221 2018/09/26 2018/10/08 A la Masia de la Torre dels Frares ( c / Perot Rocaguinarda núm.7), per la banda del c/ de la Laura hi ha un rètol informatiu que amb el pas del temps s'ha deteriorat i hi ha perill de què es desprengui. Caldria, que es canviés per un de nou actualitzat. Resposta
Retirades els senyals per evitar-ne perill. Són senyals de caràcter turístic i es procedeix a renovar-les.
10220 2018/09/26 2018/10/01 Aquest  cotxe porta abandonat aproximadament 4 mesos en el carrer Pare Rambla  núm.  5-7. Vaig passar un correu a la guàrdia urbana però no sé si és competència d'ells i no he rebut cap resposta. Resposta
Passem avís a la policia de proximitat perquè en faci seguiment. Si està abandonat, s'ha de controlar durant un mes, després iniciar expedient d'abandonament i al cap d'un altre mes, aproximadament, retirar-lo. Si es trobés a disposició judicial per algun tema pendent, aleshores depenem del jutge per poder-lo retirar. A 3/10 escrivim: el cotxe ha resultat ser d'una estudiant. No està abandonat.
10219 2018/09/26 2018/10/07 Us  escric com usuari, juntament amb la meva esposa, del camí del riu  Méder . Des del mes d'agost, el camí és ple de gent que van amb gossos deslligats. En molts casos, tot i demanar amablement que els lliguin perquè la meva esposa els té pànic, els amos dels animals no ho fan. Avui mateix, hem hagut de defensar-nos de dos gossos que no creien ni al seu amo. Ha estat molt desagradable.  Els cartells que obliguen a portar els gossos lligats estan molt bé, però davant l'incompliment de la norma per part de cada vegada més propietaris de gossos, us prego que prengueu mesures  vigilància, sancions o el que us sembli millor per tal de poder gaudir del camí amb tranquil·litat. Resposta
  Els agents cívics estan anant a la zona a les 7 del matí per intentar trobar més informació o usuaris que ens ho puguin concretar.
10218 2018/09/26 2018/10/01 Aquest matí, al c/ Nou, mentre treia el cotxe del garatge ha passat una bicicleta que anava amb contra direcció. El què més m'ha sorprès (trobar bicicletes en contra direcció per Vic ja és una cosa habitual) és que ha passat pel costat d'un cotxe de la guàrdia urbana que baixava pel mateix c/ Nou i el guàrdia urbà ni s'hi ha immutat. Les bicicletes han de complir la normativa igual que qualsevol altre vehicle. I la policia existeix per fer complir dita normativa. A Vic cada vegada hi ha més incivisme, i crec que la policia local (a banda dels agents cívics que vostès tant anomenen) haurien de fer la seva feina. Resposta
La Guàrdia Urbana ens manifesta que: Completament d'acord. Insistirem als policies perquè no transigeixin amb aquestes infraccions. També s'està a l'espera de fer una campanya de bicis per conscienciar els ciclistes dels problemes que generen.
10217 2018/09/26 Vull manifestar el meu desacord a les obres que s'han fet a carrer mossèn  Guiteras  de Vic al c/ on hi ha el  Salarich ... Nens passant a peu com si fos una vorera i jugant a pilota... Ho trobo un perill.
10216 2018/09/26 2018/10/02 Rambla del Passeig. Hi ha algunes de les tapes "reixes" de claveguera que estan situades a la zona duma de davant la botiga Orange i  Inside  (entre els números 11-17) descollades. Com que n'hi ha una fila llarga, quan hi passen els cotxes que estan circulant per sobre fan molt soroll. Les podríeu repassar  si us plau ?  Resposta
El 02/10/2018 amb personal de l'Àrea de Serveis, s'ha reparat una reixa enfonsada i s'ha programat una fixació general de les reixes d'aquest sector.
10215 2018/09/25 2018/10/08 Continua la mateixa pila a l'arbre, tot i que els veïns estem molt contents perquè per fi s'ha passat a netejar els carrers que feia  mesos i  mesos que no es passava. Avui he fet foto de la neteja. També adjuntaré demà foto del vehicle d'una persona ja molt vista de Calldetenes abocant escombraries. Els veïns estem molt tips de la porqueria que hem de patir (a part de la pila i que volem l'arbre que van treure a l'av Miquel dels Sants  Salarich  i Torrents alçada Francesc de Borja Moll, on hi ha les escombraries no controlades). Tornaran a posar un altre arbre? Deixarem que es posin les escombraries a sobre? Els agents cívics molt bé, però ha no hem d'anar a parlar, perquè crec que s'escapa de les mans, si jo passo a més de 40 per Vic, ningú em ve a dir-me que està malament, em posen una multa. Doncs el mateix aquí. Resposta
Ja hem passat avís a l'empresa de neteja viària perquè tingui especial atenció a la neteja del voltant dels contenidors d'aquest carrer. Ens consta que s'hi ha actuat (2/10/2018) Si ens vol facilitar (no públicament) les dades del vehicle que detecta, a través dels agents cívics, li ho agrairem per poder actuar de forma concreta.
10214 2018/09/25 2018/10/01 Al carrer Antoni Vilà Canyelles, davant l'edifici del  CEEAF  de la  UVIC - UCC , la paperera fa dies que està més que plena. És una situació que es dóna quasi cada dilluns després del cap de setmana. Resposta
Passem avís a l'empresa de neteja viària perquè ho verifiqui i planifiqui actuació.
10213 2018/09/25 2018/10/07 A la urbanització del Nadal, especialment als voltants de la residència, hi ha un problema greu de dejeccions de gossos, els amos no les recullen, així com de gossos, inclús de raça perillosa, sense lligar i sense morrió, també per les diverses parcel·les, fan forats considerables al sòl, que dificulten poder netejar i tallar l'herba dels terrenys que són privats i que l'Ajuntament obliga als propietaris a mantenir nets. Una part dels amos que se'ls informa, en comptes de rectificar, insulten i s'enfronten a les persones que els informen, molts d'ells avis. La seva resposta és que al camp els gossos poden córrer lliures, sense corretja, quan en realitat no estan al camp sinó en una urbanització on viuen i transiten nens, famílies i persones grans. Convindria informar, senyalitzar i controlar la zona per evitar més conflictes i inclús que algun gos ataqui els residents. Resposta
Iniciem un reforç de la campanya de gossos, en aquests indrets aquestes setmanes, tant matins com tardes.  Esperem  millorarà la situació.
10212 2018/09/25 2018/10/10 c / Llucià i Costa, zona residencial. El carrer està ple d'herbes a la zona de la vorera, molt mala imatge, de deixadesa. Si us plau, prenguin mesures per retirar-les. Resposta
Donada la prohibició d'utilització herbicides  químics , s'ha fet una neteja de les herbes de la vorera amb mitjans manuals i mecànics.
10211 2018/09/24 2018/09/25 M'agradaria que es poguessin fer horaris més ajustats als ciutadans que treballem a Santa Eugènia de Berga i col·locar un autobús a les  8.30h  del matí, així com a les  17.30h  de la tarda, ens asseguraria la nostra pròpia seguretat, ja que som noies que anem a treballar cada dia,  altrament  hem d'anar a peu. Resposta
Malauradament aquesta línia d'autobusos no és de titularitat de l'Ajuntament de Vic. Us hauríeu d'adreçar a l'Ajuntament de Santa Eugènia perquè en fessin la petició al departament de la Generalitat.
10210 2018/09/24 2018/10/01 Al carrer Joan Fuster i  Ortells , el  veí  del número 6 va xocar amb el seu camió contra l'enllumenat del carrer i l'ha fet malbé i ara el llum que hi ha davant de casa (jo visc al número 4) no funciona i està desplaçat. Tot i que ell diu que ja ha trucat a l'ajuntament, ja fa setmanes que l'enllumenat no funciona i el carrer està fosc. M'agradaria poder solucionar el problema i que vingui la brigada a reparar el fanal trencat. Resposta
Hem retirat el punt de llum col·lidit i, ara està pendent de reinstal·lar i finalitzar els tràmits de la col·lisió. Reinstal·lat el punt de llum en data 5 d'octubre.
10209 2018/09/24 2018/10/01 A la Rambla Josep  Terradellas  núm. 1, davant del negoci La Bugaderia, aparquen contínuament cotxes a sobre de la vorera i en doble fila i mai no ha vingut ningú a posar multes. Hi ha cotxes que fins i tot fan servir el pas de vianants per fer la volta aprofitant la vorera de la Plaça. Falta un control de la guàrdia urbana, no hi passa ningú per aquest carrer a controlar-ho. Tenim l'antecedent del t elepizza  i ni així passa ningú pel carrer per mirar que els infractors siguin multats. Espero una resposta amb aquesta queixa, ja que la guàrdia urbana s'hauria d'encarregar d'aquests temes. Resposta
Ho hem comentat amb la Guàrdia urbana i ens manifesten que obriran un control planificat perllongat.  
10208 2018/09/24 2018/10/01 Em poso en contacte amb vosaltres, ja que cada dia als contenidors del carrer Bisbe Font Andreu queden plens i les escombraries comencen a passar per sobre el contenidor fins a haver-n'hi gairebé més a fora que a dins del contenidor, sobretot el cas del paper i envasos. Agrairem si podeu posar-ne 2 (en lloc de la unitat que hi ha ara), ja que cada dia hem de veure escombraries al carrer, amb el perill d'atreure animals poc higiènics. Gràcies Resposta
Revisarem si la dotació de contenidors és suficient i plantejarem reforç si cal.
10207 2018/09/24 2018/10/07 A l carrer Guilleries núm. 3, 2n pis del barri dels caputxins, des de fa unes setmanes s'hi han instal·lat un grup d'estudiants francesos. Criden fora el balcó que dóna al pati interior de l'edifici i escolten música i televisió a tot volum fins a les 2 o les 3 de la matinada molestant i pertorbant el descans dels veïns del carrer i desobeint clarament l'ordenança municipal existent al respecte. Agrairem actuació per solucionar la situació i el més important que ni vagi a més. Resposta
Els agents cívics, com que no tenim les dades de contacte de qui fa el suggeriment per poder tenir més informació i detalls, es personaran al domicili dels estudiants per intentar buscar la solució vàlida per tothom.
10206 2018/09/24 2018/10/01 Avui  he llegit a Nació digital que divendres a la matinada hi va haver un incident al passeig de la generalitat on es va robar una cadena d'or a part de fer un tall a la cara a la víctima. M'ha sorprès llegir que varen atrapar al lladre quan tornava a casa! Vol dir que coneixien ja al lladre? És el típic habitual? Sra. Alcaldessa, cada vegada més els d'aquí que paguem els nostres impostos i ajudem a mantenir el benestar dels altres tenim més deures i cap dret, cosa que no passa amb els altres que cada vegada tenim més drets i cap deure. Els del barri del Remei estem molt farts de tot això. No ens cuiden ni ens  mimen , i al final ens aixecarem i farem que els carrers siguin nostres i no serà per demanar la independència. Resposta
La Guàrdia Urbana ens manifesta que: Doncs, sí, per la descripció el vam identificar perquè és un habitual i immediatament es va detenir i recuperar la cadena d'or. Però fins que algun jutge no en decreti l'ingrés a la presó la policia l'únic que pot fer és investigar els delictes, trobar-ne els responsables i posar-los a disposició judicial.
10205 2018/09/23 2018/09/24 Visc al carrer de l'Ermita de Sant Sixt, en el qual hi ha un parc envoltat de pisos i hi ha un fanal que està just a la dreta entrant en el parc per l'entrada del camí del mig, que ja fa més de 2 mesos que no funciona i es nota bastant foscor. Espero que es pugui arreglar.   Resposta
Hem substituït l'equip, la caixa i la làmpada. Gràcies per l'avís.
10204 2018/09/23 2018/09/23 Totalment d'acord amb el comentari 10180. Les dues  "places" de contenidors  generada  a la plaça Europa ha suprimit algunes places d'aparcament per una zona plena d'habitatges .  La solució de canvi de banda d'aparcament al carrer Girona com apunta la ref.10180 seria molt efectiva. De fet al carrer Bellmunt els cotxes aparquen al costat contrari a la sortida dels guals. No entenc  per què  al carrer Girona estan disposats a l'altra banda. Resposta
Gràcies pel comentari. Des de Mobilitat ho estan analitzant. Us preguem que seguiu la resposta en la ref. d'origen 10180.
10203 2018/09/23 2018/09/27 Visc al carrer de la Roqueta, i al final del carrer, hi ha aquesta espècia de tanca perquè ningú pugui caure a baix, però com es pot comprovar una criatura i passa perfectament per aquest forat, dies enrere jo mateixa ja hi vaig tenir un ensurt amb un nen de 20 mesos.....!, hauria d'estar completament tancat, una tanca més alta i, per descomptat, pintada i no rovellada com està actualment. Espero que se'n puguin cuidar! Resposta
Hem programat per ben aviat reparar la tanca, pintar-les totes i tapar l'espai entre tanca i paret amb una jardinera que hi ha a la zona i potser ja feia aquesta funció. Gràcies per l'avís.
10202 2018/09/23 2018/09/23 Volem agrair la fantàstica actuació dels municipals de Vic envers l'actuació que han tingut ara fa uns instants a la plaça lluís companys de Vic. El seu saber estar i paciència han estat clau per no anar més enllà respecte a l'actuació dels membres denunciats de la plaça. Així doncs volem donar constància del que ha passat i agrair un cop mes la seva actuació.   Resposta
Desconeixem els fets a què es fa referència, però agraïm el comentari i el fem extensiu a la Guàrdia Urbana. Gràcies.
10201 2018/09/23 2018/10/01 Cartell aparegut a Carrer Sant Pere a 22.09.2018. Veure fotos adjuntes. Entenc que tractant-se d'1 tall de trànsit i a causa d'una activitat econòmica hauran demanat i se'ls hi haurà concedit el permís corresponent?, i també hauran pagat la deguda taxa i/o impost?, si us plau confirmar. Moltes gràcies per endavant.   Resposta
  La G.U. és qui autoritza aquests permisos i efectivament ho està i se'ls hi girarà la taxa corresponent.
10200 2018/09/22 2018/09/23 La meva família tenim curiositat per l'estat de la capella de Sant Miquel Xic. Sembla la torre de Pisa ja fa molts anys i la solució -suposem que transitòria- que s'hi ha donat és una mica pobra. Que hi ha algun projecte de rehabilitació previst?   Resposta
Ara per ara està subjectada per garantir-ne l'estabilitat. Aquest estiu uns tècnics de la Diputació de Barcelona varen prendre constància dels amidaments i del seu estat deplorable, per redactar-ne un projecte tècnic de rehabilitació. Actualment està en fase de redacció tècnica.
10199 2018/09/22 2018/09/22 Avui a les 11.00 hores del matí he caigut a causa del tram en mal estat de la calçada del carrer sant Sebastià de Vic a l'altura del restaurant  Ozuu . Acabo de sortir d'una operació i em fa mal la  panca  i m'he hagut de comprar unes sabates perquè se m'han espatllat... Resposta
Lamentem molt l'incident i esperem que sigui lleu. Aquest carrer, com també els seus adjacents, estan en obres de remodelació de tota la seva calçada i, és per això que està senyalitzat i en alerta per obres. Ho traslladem als encarregats de l'obra perquè s'assegurin que la senyalització sigui la correcta i degudament visible.
10198 2018/09/22 2018/10/02 Les línies de bus urbà de la Guixa no donen cobertura a la zona centre a primera hora del matí, fet que dificulta la mobilitat dels nens que van a les escoles Escorial, Sant Miquel i Pare Coll. No seria possible posar un bus a quarts de 8 del matí que permeti els nens arribar a les escoles sense fer transbord? Les escoles públiques estan cobertes però la resta, no.   Resposta
Actualment la primera expedició del bus urbà que surt de la Guixa ho fa a les 7.31 hores de la plaça de la Creu, és cert que no passa pel centre de la ciutat, però sí que permet arribar a totes les escoles de la ciutat, públiques i privades fent transbordament a l'estació d'autobusos. Arribar de manera directa amb una única línia a totes les escoles des de tot arreu és impossible, malgrat això es van reordenar les línies de transport urbà per tal que la cobertura de totes les escoles fos garantida pel transport urbà fent transbordament de línies. Passem el seu suggeriment al departament de mobilitat per si en un futur es pot contemplar la millora que proposa.
10197 2018/09/21 2018/09/25 Hi ha el parc de Sant Llàtzer, al costat del  pipican , fa temps que està en molt mal estat. En els gronxadors es mouen els suports de fusta i en qualsevol moment cauran, pot fer molt mal als nens. També hi ha una pujada amb el passamà trencat, un gran perill. Resposta
  Amb personal de  l'Àrea  de Serveis, hem reparat el gronxador i revisat el passamà. Gràcies.
10196 2018/09/21 2018/09/25 Envio el missatge per comentar que al llarg del Carrer Perot Rocaguinarda, aniria bé poder fer una revisió de l'estat de les llambordes de les voreres. Algunes estan aixecades, d'altres trencades, vorera desnivellada (a causa dels arbres). Hi ha risc que la gent es faci mal en alguns punts. I al Parc dels Estudis, a prop del monument a en J Verdaguer, cap a la zona on hi ha els contenidors de les deixalles falta una llamborda des de fa 2 anys (Ho recordo perquè m'hi vaig fer mal).   Resposta
  Amb personal de l'Àrea de Serveis, hem reparat la llamborda i la setmana del 17/09 es va reparar la vorera dels núm. 15,27 i 29
10195 2018/09/20 2018/09/25 Al parc del davant dels Mossos de Vic, el vaixell pirata es troba en aquest estat lamentable. I els nens s'hi poden fer mal. Demano si us plau que ho arreglin abans que la canalla es faci mal de veritat.   Resposta
Amb personal de l'Àrea de Serveis, s'han reparat les zones malmeses i s'ha fet un repàs del joc en general.
10194 2018/09/20 2018/09/25 Fa 2 dies va caure o van abandonar un gat a la vorera del claustre de la Catedral de Vic. On hi ha el finestral a la rambla del Bisbat. La rasa és molt alta i no el podem fer sortir. Li vam donar una mica de menjar com vam poder, però si no el treuen d'aquell pou... morirà. I ens han dit que els bombers ja no fan aquestes tasques de rescat d'animals. Llavors... Qui ho fa? Algú ens pot ajudar? Resposta
Personal de l'Àrea de Serveis han pogut treure el gat de baix el fossar i s'ha lliurat als agents  cívics . A més hem programat la neteja de la zona de baix del fossar, tan pel que fa a les males herbes com a les deixalles.
10193 2018/09/20 2018/10/02   Referència  10190, totalment d'acord amb aquest veí, és una porqueria, els cotxes mal aparcats davant aquest bar, la terrassa ocupa tota la vorera, el propietari és el primer d aparcar malament. Som un barri totalment abandonat, una vergonya que no facin mai cas de les nostres reivindicacions per millorar una mica el barri. Resposta
  Li donem trasllat del seu suggeriment a la guàrdia urbana per tal que pugui controlar els estacionaments incorrectes que es puguin produir a la cruïlla del carrer Canigó amb el carrer Raval  Cortinas .
10192 2018/09/20 2018/10/01 Agrairia que es fes neteja més sovint a les voreres del passeig de la generalitat al final del carrer, abans d'arribar rotonda, el motiu és que aquesta vorera és molt concorreguda per persones que porten els gossos al camp a fer les seves necessitats i la vorera sempre hi ha pixades, i de tant en tant cagades dels gossos. Donat que són unes voreres que a més i passen molts nens/es que van a l'escola de la sínia, més raó perquè estigui sempre net. Resposta
Passem avís a l'empresa de neteja Viària perquè planifiqui actuacions.
10191 2018/09/20 2018/09/21 A l remei en tot el barri hi ha com 5 fanals que no funcionen podreu revisar tot el barri, per exemple carrer Joan XXIII, Enric Prat de la Riba, candi  Bayés  i crec que n'hi havia algun més. Resposta
Reparats diversos punts de llum. Gràcies per l'avís.
10190 2018/09/19 2018/09/24 Vull denunciar les baralles, crits, música alta, cotxes mal aparcats, brutícia el carrer, gent beguda fins altes hores, etc., etc. Del Bar el Nen del carrer Canigó cantonada c/ Raval Cortines. Què podem fer els veïns davant aquests establiments? La canalla té por de passar per davant. Resposta
Els agents cívics hi han fet controls les tardes-vespres de l'estiu i hi ha hagut normalitat. Passarem avís a la Guàrdia Urbana perquè facin controls nocturns.
10189 2018/09/19 2018/10/01 Hi ha un pollancre mig mort, al c bon aire núm. 42. Està a punt de caure i fer mal a alguna persona que passi per  allà  caminant. Resposta
Passem avís a l'empresa de jardineria perquè ho verifiqui i planifiqui actuació si cal.
10188 2018/09/19 2018/09/20 Heu pensat en la plaça del carbó com a plaça de l'u d'octubre? És més cèntrica i el nom encara no és massa popular. Resposta
  No, no s'hi ha pensat. Ho farem arribar a la comissió que ho tracta. Gràcies.
10187 2018/09/19 2018/09/21 El carrer Canigó, cantonada c/ R aval Cortines  (just davant el bar el nen) hi ha la paperera trencada del suport que l'aguanta. La paperera està a terra. El cost de reparar-la, l'hauríeu de facturar el propietari del bar El Nen, ja que són els seus clients, que amb les baralles que tenen amb el tipus de clients que tenen, cada vegada la trenquen. El passat dissabte 15 de setembre, amb una baralla monumental entre els clients, la van trencar. També des  d'aquí  aprofito per denunciar la desesperació dels veïns davant aquest tipus d'establiments. No volem viure amb violència. Resposta
Hem reparat la paperera i traslladat l'altre comentari a la Guàrdia Urbana.
10186 2018/09/19 2018/10/02 Seria  possible posar una mica d'ordre al segon tram del carrer nou, ja que s'ha convertit en el garatge d'alguns vehicles. I que jo sàpiga no està permès estacionar. Resposta
Els estacionaments incorrectes a l'interior de les illes de vianants es controlen per part de la guàrdia urbana amb els agents de proximitat. Els hi fem arribar el seu suggeriment per tal que en preguin les mesures adients per denunciar els estacionaments incorrectes que es puguin produir.
10185 2018/09/19 2018/10/02 Voldria saber si es poden aparcar camions als carrers de Vic ? O  bé s'han d'aparcar en altres zones. Hi ha alguna regulació al respecte? Resposta
L'Ordenança Municipal de circulació de vehicles i vianants prohibeix la circulació de vehicles pesants en trànsit per l'interior del nucli urbà encara que sigui amb origen o destinació a la mateixa àrea urbana, excepte aquells que s'autoritzin expressament. Per tant atès que la circulació és prohibida, també ho està l'estacionament llevat d'aquells vehicles pesants que tinguin autorització expressa per a circular. Aquests camions que en disposin d'autorització expressa per circular, podran estacionar a la via pública, d'acord amb el que preveu l'ordenança, i per tant en els estacionaments amb senyalització al paviment els vehicles es col·locaran en el perímetre marcat, prohibint-se de forma expressa a l'art. 26.2.i l'estacionament de qualsevol tipus de vehicle fora dels límits senyalitzats dels estacionaments autoritzats.  
10184 2018/09/18 2018/09/20 Al carrer de St. Pere núm. 14 des de fa mesos hi ha una casa  semi-enderrocada . (La suposo en procés d'enderroc). La vorera la van aixecar, en el seu moment i hi han deixat una fusta que mal tapa el forat de la vorera, amb el consegüent perill pels vianants. A la banda de darrere hi ha un cartell que diu construccions Bou, que deu ser qui ha de fer les obres. Prego que es demani a la constructora que arregli la vorera. Resposta
Hem informat al departament d'urbanisme de l'estat de la  cata  d'aquesta vorera i, des de disciplina urbanística, Informaran la propietat.
10183 2018/09/18 2018/10/01 A davant del centre cívic de Santa Anna us ho hauríeu de venir mirar perquè hi ha una plaga de mosques, i al c/ Antic camí de  Taradell  direcció santa Eugènia, abans de començar el camí de carro, fa més de dos mesos que hi ha  diversos  matalassos i escombraries tirats. Resposta
Passem avís a l'empresa de jardineria i al servei de recollida de trastos perquè ho verifiqui i planifiqui actuacions si cal.
10182 2018/09/17 2018/10/01 Davant  el número 18 del passeig Generalitat de Vic fa setmanes que no tenim  contenidor  de deixalles orgàniques. Resposta
El contenidor ja ha estat retornat al seu emplaçament. Gràcies per l'avís.
10181 2018/09/17 2018/10/01 Davant dels números 3 - 5 del carrer Jaume I, el Conqueridor, a l'altra banda del carrer, en què no hi ha cases, a la paret - terra hi ha moltes fulles i males herbes, que estan creixent moltíssim. Seria interessant que algú ho passés a treure, ja que es veu molt descuidat. Resposta
  Passem avís a l'empresa de neteja Viària perquè hi planifiqui actuacions. Gràcies per fer-nos-ho veure.
10180 2018/09/16 2018/10/02 El motiu d'aquest escrit és posar en coneixement la manca d'aparcament entre la plaça Europa i el c/ Indústria. Molts cops haig de veure com a la plaça Europa hi ha cotxes aparcats a sobre la vorera, dificultant el pas i inclús l'entrada als edificis. No culpo als propietaris dels vehicles, simplement és que no hi ha aparcament. També constatar que amb el canvi dels contenidors d'escombraries s'han perdut 4 places d'aparcament. Crec que hi pot haver una solució molt senzilla i del tot econòmica. Només caldria canviar el costat on aparquen els cotxes al c/ Girona a partir de la plaça Europa fins al c/ Indústria. Ara aparquen al costat esquerre del carrer, el qual està ple de guals i només hi poden aparcar uns 7 cotxes al llarg del carrer. Mentre que si aparquessin a la banda dreta del carrer, hi podrien aparcar uns 19 cotxes. Crec que la diferència és clara i que la majoria de veïns hi sortiríem guanyant. Esperant que prenguin en consideració aquesta proposta. Resposta
El canvi de costat d'estacionament que vostè proposa, per l'amplada del carrer Girona, no es podria portar a terme sense  dificular  l'accés i sortida dels guals existents al carrer Girona entre la Plaça Europa i el carrer Indústria. Actualment s'està treballant en la diagnosi del pla de mobilitat urbana, una diagnosi que ens ha de permetre conèixer quins són els barris de la ciutat que presenten una manca d'estacionament en superfície per aportar-ne possibles solucions.  No obstant , de la darrera diagnosi d'estacionament realitzada al conjunt de la ciutat per districtes censals l'any 2009, el carrer Girona i  rodalia  situats al districte 4-4  ,  disposava de 358 places d'estacionament en calçada i un total de turismes censats de 747 vehicles. D'aquests 747 vehicles hi havia un total de 229 que s'estacionaven regularment a la calçada (la resta disposaven de places d'estacionament en aparcaments fora de calçada) i per tant existia un superàvit de 129 places d'estacionament. És obvi que aquestes places no es trobaran totes al carrer Girona, però si és cert que es podran trobar en carrers propers al carrer Girona, com podria ser el carrer Torelló, o per sota d'aquest al carrer Indústria o Raval  Cortinas .
10179 2018/09/16 2018/10/01 Som veïns del Carrer Raval Cortines (primer tram) i ens trobem que els contenidors d'escombraries estan sempre molt plens i ple de porqueria (hi tiren roba, joguines, caixes grans, mobles...). Intuïm que pot ser d'algun comerç pròxim als contenidors. Agrairíem que ampliessin el nombre de contenidors, la freqüència de recollida o que s'avisés al veïnat. Resposta
Hem realitzat controls en aquest punt i els informadors de residus han visitat els diferents establiments comercials de la zona per vetllar per un ús correcte dels contenidors. Revisarem la dotació de contenidors per si cal algun canvi. Gràcies pel comentari.
10178 2018/09/16 2018/09/28 El parc infantil de la Biblioteca Triadú està en molt mal estat. El més urgent és el terra, el material que hi ha ara no és pla i fa caure els infants perquè s'aixeca de les puntes cada quadrat negre.  També les fustes que pugen per anar a dalt els tobogans són molt velles i per acabar-ho de millorar aniria bé una capa de pintura. Resposta
Hem programat la feina de reparar l'enllosat, millorar els llistons i el repàs de la pintura. En farem el seguiment. Gràcies pel comentari.
10177 2018/09/17 2018/09/20 M'agradaria fer un suggeriment de música viva per a infants. Entenc que potser pel temps es vulgui fer els concerts infantils a la carpa negra, però cada any passa el mateix i la gent en comença a estar tipa... Només hi caben 300 persones? Estem parlant que només poden entrar unes 80 famílies... Abans es feia a la catedral i omplíem... i jo no ho he vist, però m'havien dit que també es feia a la plaça major... No és normal que hi hàgim d'anar  1h  abans per fer cua amb nens petits... No es podria buscar una alternativa de cara a l'any vinent? Resposta
Traslladem el vostre comentari als responsables de l'activitat perquè ho tinguin en consideració pel pròxim any. Gràcies.
10176 2018/09/15 2018/09/17 (referència  10155) Després de l'obra han escampat els residus de ciment per la vorera, l'escocell i la calçada. Queda palès a la imatge que s'adjunta. Una actuació mal acabada i mal deixada. Com si l'espai públic no ens importés. Qui controla els controladors? Esperem que es reparin els mals causats. Resposta
Hem netejat tota la beurada del rejuntament que no estava en condicions i ho hem advertit als operaris. Gràcies per fer-nos-ho veure.
10175 2018/09/14 2018/09/20 El motiu del present missatge és per dir-vos que al c/ Perot Rocaguinarda entre els números 27 i 29 tenim diverses  llambordes aixecades i trencades que poden provocar la caiguda d'algun vianant. Resposta
Amb personal de l'Àrea de Serveis, hem reparat les peces de panot que estaven en mal estat. Gràcies per fer-nos-ho veure.
10174 2018/09/13 2018/09/21 Referència al 10092.  Gairebé  tot segueix igual. Resposta
Agents Cívics i Guàrdia Urbana estan fent el seguiment i aixequen actes per evidenciar-ho.  És   responsabilitat  dels que regenten el bar i se'ls està  advertint .  
10173 2018/09/13 2018/10/02 Semàfors  avinguda  Bernat  Calbó  / Puig dels Jueus: Els del tram central estan mal regulats. Només deixen passar 3 cotxes a les  7.45  mati i es munta una cua fins rotonda del Guillem que no té sentit.  Podríeu  arreglar-los d'una vegada!!! Resposta
La regulació semafòrica existent a l'Avinguda Bernat  Calbó  està subjecta a la demanda de mobilitat existent a cada moment a la cruïlla, tant pel que fa a vehicles, com pel que fa a vianants i bicicletes. Concretament al semàfor de la cruïlla amb el carrer Manel Galadies/Puig dels Jueus/Julià  Fàbregas  hi ha 11 moviments possibles, 5 que corresponen a vehicles, 4 a vianants i 2 a bicicletes. El cicle del semàfor (el temps que triga a donar la volta) és de 100 segons, i descomptats els segons de seguretat entre els diferents canvis o moviments (o sigui les fases de verd a vermell passant per l'ambre), el temps que el semàfor està en fase verda és de 70 segons. D'aquests 70 segons de fases verdes, 12 segons corresponen a la sortida del carrer Julià  Fabregas , per tant temps suficient perquè surtin més dels 3 vehicles que vostè comenta que poden sortir a les hores punta. Podríem ampliar el temps de verd de la sortida de Julià  Fàbregas , però això comportaria allargar el cicle complet del semàfor per sobre dels 100 segons per a tots els moviments possibles, de manera que cada moviment trigaria més a repetir-se, no convertint-se en una regulació millor o més eficient que l'actual, ja que s'incrementaria el temps d'espera entre les diferents fases del semàfor. Fora de les hores punta, el semàfor s'adapta a la demanda de mobilitat existent, de manera que si no hi ha demanda concreta, la fase secundària sempre es troba en vermell i la principal en verd.
10172 2018/09/12 2018/10/02 A la rotonda de l'horta vermella, davant de l'escola bressol, representa que al carril de la dreta s'hauria d'anar a la dreta (com sempre) però ara fa un temps es va pintar una ratlla recta (ERROR) i només hi ha un carril pels dos de la rotonda, provocant que el de la dreta vulgui avançar al que està a dins de la rotonda per sortir. Agrairia que  esborréssiu  la línia recta de la rotonda, perquè avui hem estat a punt de patir un accident perquè el de la dreta es colava per l'aparcament en bateria. I posar un senyal vertical que posi que s'ha de sortir al carril de la dreta. Aquí sempre hi ha problemes. Resposta
Molts conductors pensen que un cop a dins de la rotonda el sistema de carrils sol ser diferent del de la resta de vies, però res més lluny de la realitat, igual que en un simple giravolt els carrils de la rotonda es regeixen per les mateixes normes que el d'un senzill tram recte de carretera. Dins de les rotondes que tenen diverses possibilitats de carril hem d'escollir prèviament quin és el carril idoni segons la sortida que hàgim de prendre d'aquesta, per tant, si volem agafar una de les primeres sortides de la rotonda, ens situarem al carril de la dreta, en cas contrari, si la nostra sortida no és de les primeres que ens trobarem, podem i devem situar-nos en els carrils interiors per desplaçar-nos dins de la rotonda sense molestar la resta d'usuaris, i com a qualsevol altre tipus de via, un cop ens hàgim acostat a la nostra sortida prèviament ens haurem d'incorporar al carril exterior. En cap cas i per cap concepte podem sortir de la rotonda si estem situats en qualsevol dels carrils centrals o de l'esquerra, sempre prèviament i seguint les normes habituals de circulació devem incorporar-nos al carril de la dreta o exterior. Atenint-nos a aquestes normes bàsiques de circulació, no es pot senyalitzar una preselecció de carrils anterior a una rotonda que ens permeti sortir de la rotonda pel carril interior de la mateixa o que ens obligui a agafar la primera sortida d'aquesta.  
10171 2018/09/12 2018/10/02 Amb la renovació del C/ Rafael de Casanova, la zona d'aparcament s'ha reduït moltíssim, creant problemes a les hores punta, tant per l'escola  Salarich  com per l' EBMV   Serradesenferm .  L'escola  Salarich  no disposa de transport escolar per tant, els pares i mares ens veiem obligats a portar els nostres fills en cotxe, si no hi vivim a prop. Agrairíem que es puguin habilitar més places d'aparcament en aquesta zona, com a mínim, restituir les que ja hi havia i/o habilitar un autobús escolar. Resposta
És cert que amb la nova urbanització de l'Avinguda Rafael de  Casanovas , per millorar la seguretat viària a l'entrada de l'escola i fer arribar el carril bici s'han reduït unes quantes places d'estacionament d'enfront de l'escola Guillem de  Montrodon . No obstant això l'oferta d'estacionament existent és més que suficient per satisfer-ne les necessitats, només cal caminar un minut més, ja que existeix estacionament al carrer de la Riera Major, al carrer del  Gurri  (entre el carrer Botànic Micó i l'antic Camí de Taradell) i al carrer Botànic Micó (entre el carrer del  Gurri  i el carrer de la Riera Major). En relació a la manca de transport escolar de l'escola, li volem recordar que la línia 1 del transport urbà de la ciutat cobreix les hores d'entrada i sortida de l'escola. Ha de tenir en compte que amb la targeta de transport públic T-16, per a nens i nenes de 4 a 16 anys, els permet fer un nombre il·limitat de viatges en els serveis de transport públic de la ciutat amb un únic cost de 35 euros d'emissió de la targeta, sortint tots els viatges que realitzi el menor al transport públic de la ciutat de manera gratuïta, per tant no és cert que els pares i mares de l'escola es vegin obligats a portar els menors en vehicle fins a l'escola.  
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...