Casa Bojons (Sala educadors)

Marta Cascales + Grauwi

Horaris

Divendres 18h/19h/20h
Dissabte 18h/19h/20h
Diumenge 11h/12h/13h

Palau Bojons (Sala Educadors)

Amb l’explanació de la plaça Don Miquel de Clariana l’any 1609 i la residència del veguer prop d’aquí, la família Bojons decidí establir-se a la plaça. L’edifici actual es va formalitzar durant el segle XVIII, i va unificar tres cases. Algunes sales conserven decoració original i es pot visitar la cambra on va morir Jaume Balmes (1810-1848), convertida en un museu. El 1984, excavacions arqueològiques realitzades al subsol del jardí, a tocar de la muralla, van revelar l’existència de restes d’edificacions, colgades un cop aquella es va desafectar el 1964.

Marta Cascales + GrauwiCopia de Copia de Foto Carla Cascales 4.JPG

És el projecte conjunt de les barcelonines Carla Gimeno -cantant del grup indie-pop The Crab Applesi Marta Cascales Alimbau, pianista que ha publicat els seus discos en la discogràfica novaiorquesa Sonder House.

La seva proposta de pop intimista altament emocional dibuixa un vèrtex d'unió entre dos estils aparentment molt diferents: l'indie i la neo-clàssica, sense fugir d'afegir altres recursos com a elements de l'electrònica i instruments de corda, la qual cosa els acosta a altres propostes d'artistes contemporanis com James Blake, The Japanese House, Lana del Rey, Taylor Swift, Agnes Obel o Perfume Genius.

Dani Ferrer (Love Of Lesbian, Marc Parrot, Zahara) s'ha encarregat de la producció del disc juntament amb les artistes.

RESERVA LA TEVA ENTRADA