Cuina macrobiòtica

Comprendre l’energia dels aliments i crear menús equilibrats

Plat saludable.
Plat saludable

Dates del taller

Dimecres / 8 SESSIONS 
De l'1 octubre al 19 de novembre 

Horari

19.00 h - 20.30 h 

Descripció

La cuina macrobiòtica està basada en el coneixement energètic dels aliments per tal de mantenir l'equilibri, reduir l'acidesa i la inflamació de l'organisme per tal de permetre a l'organisme recuperar la salut. S'utilitzen aliments estacionals, de proximitat i també alguns específics. I a través de les diferents tècniques de cocció i combinacions adequades es creen menús nutritius, saciants i equilibrats. 

Tallerista

M. Àngels Piqué

Inclusivitat 

Adaptable 

* Format: cuina en directe (show cooking) amb degustació final (els participants no cuinen). 

 

 

  • 01 d’octubre 2025

  • On? CCVIC del Montseny, Avinguda del Montseny, 16 Vic
  • Quan? 01/10/2025 a 19:00 fins a 19/11/2025 a 20:30
  • Què? Cursos i tallers Gastronomia
  • Nom de contacte Centre Cívic Montseny
  • Correu electrònic
  • Telèfon de contacte 938895763
  • Organitzador CCVIC
  • Preu 50 €