Plats estrella del Medieval

Coneix quins ingredients i tècniques utilitzaven les cuines de l'alta noblesa medieval

Plat d'estofat.
Plat d'estofat

Data del monogràfic

Dijous, 27 de novembre

Horari

18 h - 20.30 h 

Descripció

Vine a conèixer quins ingredients i tècniques utilitzaven les cuines de l'alta noblesa medieval. Us explicarem curiositats que defineixen la gastronomia d'una època i cuinarem aquelles receptes que han agradat més al públic en les passades edicions de la Prèvia del Mercat Medieval de Vic. Al final de tot podreu tastar el que hem cuinat i us sorprendreu amb la barreja de dolç i salat, els gustos especiats i altres característiques pròpies que fan singular i estrella la cuina medieval catalana.

Talleristes

Cesc Molera, cap d'estudis de l'Escola d'Hostaleria d'Osona 

Núria May, cuinera i assessora de projectes gastronòmics 

Inclusivitat 

Adaptable 

* Format: cuina en directe (show cooking) amb degustació final (els participants no cuinen). 

   

Activitat en el marc del programa La Prèvia del Medieval (Vic Fires)

PrèviaMedieval_Positiu.png

  • 27 de novembre 2025

  • On? CCVIC del Montseny, Avinguda del Montseny, 16 Vic
  • Quan? 27/11/2025 de 18:00 a 20:30
  • Què? Cursos i tallers Gastronomia
  • Nom de contacte CCVIC El Montseny
  • Correu electrònic
  • Telèfon de contacte 938895763
  • Organitzador CCVIC El Montseny
  • Preu 8 €