Maridatge de sake amb xocolata

Una experiència sensorial per tastar i trencar esquemes. Descobrirem com diferents sakes japonesos, divertits i sorprenents, poden combinar amb diversos tipus de xocolata que evoquen sabors originals. Amb Lluc Crusellas i Roger Ortuño.

Plat amb cinc gots de sake.
Plat amb cinc gots de sake

Data:

Dissabte 12 de juliol, de 10 h a 11:30 h.

Descripció:

Una experiència única on descobrirem com diferents sakes japonesos, divertits i sorprenents, poden combinar amb diversos tipus de xocolata. Des de sakes espumosos i afruitats fins a licors de yuzu o umeshu. Explorarem combinacions de sake i xocolata que ens evocaran sabors que van del iogurt a la pinya, passant per l'arròs i la melmelada de taronja amarga. Un viatge sensorial per jugar, tastar i trencar esquemes.

A càrrec de:

Lluc Crusellas. Pastisser i xocolater premiat amb el premi World Chocolate Master.
Roger Ortuño. Sommelier de sake, amb tres condecoracions del govern japonès i el premi Roca Award.

Inclusivitat

Adaptable

* Format: cuina en directe (show cooking) amb degustació final (els participants no cuinen).