Taller de compostatge

Taller de compostatge

Activitat externa
Taller compostatge.  Mans plenes del compostatge casolà.
Taller compostatge. Mans plenes del compostatge casolà

L’Ajuntament de Vic organitza un nou taller de compostatge casolà per fomentar la prevenció de residus i per continuar avançant cap a una ciutat amb residu zero.

El taller serà gratuït i tindrà lloc dilluns 3 de juny, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic La Guixa. Durant el taller s'explicarà què és el compostatge, com s’ha de fer i es resoldran dubtes sobre aquesta pràctica. Tothom qui hi participi rebrà un compostador gratuït i un sac de poda per començar a compostar les restes orgàniques que es generen a la cuina, a l’hort o al jardí de casa.

Tothom qui vulgui inscriure’s al taller ha de fer-ho a través del formulari següent, trucar al 93 886 21 00 o escriure a mediambient@vic.cat. S’acompanyarà en tot el procés per resoldre qualsevol dubte i, al cap d’un mes d’haver iniciat el compostatge, es rebrà una visita per comprovar el bon funcionament del compostador i resoldre dubtes.

Es recorda a la ciutadania que la realització de compostatge casolà permet obtenir una bonificació del 20% de la taxa de recollida d’escombraries.

Taller compostatge casolà 2024 (1) (1).jpg

Educació Ambiental Medi Ambient