Destaquem

És un equipament cultural públic de l’Ajuntament de Vic concebut com un espai de creació i de producció cultural, on s’acullen programacions diverses en col·laboració amb col·lectius i entitats de la ciutat.

Disposa d’espais d’assaig pel procés de creació de propostes artístiques. També s’hi poden dur a terme sessions formatives en l’àmbit de les arts escèniques i musicals.

En tots els àmbits es treballa en coordinació amb agents de la ciutat que desenvolupen la seva activitat a l’ETC per tenir-hi un espai o soci.

L’oferta de l'equipament es coordina amb els altres espais escènics de la ciutat com l’Atlàntida, l’Institut del Teatre, la Jazz Cava, Cineclub Vic, el Casino i d’altres a fi de poder oferir una oferta equilibrada i de qualitat al conjunt de la ciutadania.

Per això, l’Espai ETC acollirà aquelles produccions que aportin un valor cultural i social a la ciutat i que sumi en el conjunt allò que la ciutat pot generar i acollir en les diverses disciplines artístiques de la cultura i el coneixement.

La programació de l’ETC es divideix en quatre línies diferenciades: audiovisual, música, escèniques contemporànies i teatre amateur.