Coloma Bertran

S’ha hagut d’ajornar per malaltia de l’artista. NOVA DATA: 22 de desembre a les 20h Totes aquelles persones que ja havíeu adquirit l’entrada rebreu un missatge de correu electrònic amb tots els detalls. Disculpeu les molèsties

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/cultura/equipaments/espai-etc/agenda/coloma-bertran>>.

ÀNIMA-L és el nou treball de la violinista i compositora Coloma Bertran; un espectacle en format solo on desgrana emocions pures i posa en valor el plaer de fer música i la seva capacitat per acompanyar els diferents processos de vida.

El nou espectacle vibra amb totes les influències que han anat forjant la seva ànima musical, combinant com pocs la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d'arrel i l'audàcia de l'avantguarda. Bertran fa una clara aposta per una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, on hi conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l'experimentació amb harmonies vocals.

A través de la seva música Bertran ens convida a viatjar pel seu particular univers amb una posada en escena singular dirigida per Montse Rodríguez.

Música
  • 24 de novembre 2023

  • On? Espai ETC
  • Quan? 24/11/2023 de 20:00 a 21:15
  • Què? Música
  • Preu 5€